Filter
1-jaar EMBA
Tempo: Alles

Vergelijk Online {onlinestudies-mba-1-year-emba:plural}

Een MBA of Master of Business Administration is een graduaat level degree. Het richt zich op specifieke aspecten van het bedrijfsleven om studenten een hoger niveau van onderwijs te geven dan een bachelor's degree.

Wat is een 1-jarige EMBA in MBA? Een EMBA is een Executive Master of Business Administration die binnen een jaar voltooid is. Het is ontworpen voor studenten die willen werken in leidinggevende functies binnen hun vakgebied. Deze algemene graad kan specialisaties bieden zoals financiën of operaties. Het programma gaat dieper dan een niet-gegradueerd bedrijfsprogramma door geavanceerde vaardigheden te leren die nodig zijn om bedrijfsactiviteiten uit te voeren en anderen te leiden. Cursussen in een programma kunnen strategisch management, bedrijfscultuur, human resource management, financiën en bedrijfsplanning omvatten.

In een EMBA-programma moeten studenten profiteren van verbeterde managementvaardigheden zoals leiderschap en projectbeheer. Daarnaast kunnen programma's studenten in staat stellen hun vaardigheden in het oplossen van problemen en zakelijke advisering te verbeteren.

De kosten van een EMBA-diploma hangen af ​​van vele factoren, waaronder waar een student naar school gaat en hoe lang het duurt voordat de graad behaald is. De beste informatie over de kosten is afkomstig van het kantoor voor financiële hulp van elke school.

Studenten die een Executive Master in Business Administration voltooien, zijn doorgaans bereid om functies op hoog niveau binnen verschillende bedrijven op zich te nemen. Ze kunnen ervoor kiezen om te werken voor private of publieke bedrijven, non-profitorganisaties of in overheidsorganisaties. Studenten kunnen ook vaardigheden verwerven om hen te helpen werken in internationale bedrijven. Functietitels die studenten na hun afstuderen kunnen hebben, zijn onder meer CEO, senior manager, financieel manager of operations manager.

Een 1-jarige EMBA in MBA-programma kan worden gevolgd op lokale hogescholen die privé of openbaar zijn. Dit programma kan ook online worden genomen. Dit opent deuren voor veel studenten die moeite hebben om naar een fysieke locatie te gaan om cursussen te volgen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder

Categorieën

gevonden resultaten

EMAS Eurasian Management & Administration School

Studeer in het Engels! (1) Online, (2) Blended of (3) Fulltime op de campus in Rusland! Top-14 beste MBA's in Central ... [+]

Studeer in het Engels!

Geavanceerde premie 1 jaar intens ( 1) 100% online, (2) Blended leren of (3) Voltijd op campus in Rusland implementatieonderwijs voor diegenen die volwassen moderne managementvaardigheden nodig hebben om op leidinggevende posities te werken en wie niet tevreden met de basiskennis die de meeste academische business schools hebben.

Verschillende specialisaties zijn beschikbaar!

2 prestigieuze graden: Executive MBA-diploma van EMAS ( Rusland) Executive MBA-diploma van GFKM ( Europese Unie, Polen) garantie.

MEER INFORMATIE EN AANMELDEN VOOR HET PROGRAMMA HIER.

Nr. 1 online MBA in Rusland Nr. 1 gemengde MBA in Rusland Nr. 2 op de campus MBA in Rusland TOP-14 MBA in CE Europa TOP-20 Executive MBA in CE Europa TOP-200 MBA Wat krijg je?Ten minste 31 bedrijfsmanagementvaardigheden .Praktische oplossingen voor uw specifieke problemen als gevolg van consulting learning-format, snelle inkomensgroei en loopbaanontwikkeling wereldwijd.Toename van omzet en winstmarge, bedrijfsprocessen en competitieve stroomupgrade.Professionele ontwikkeling en verbeterde persoonlijke effectiviteit.Leervormen100% online.Blended leren.Fulltime op de campus.... [-]
Rusland Moskou Nizjni Novgorod Russia Online Oekraïne Kiev Wit-Rusland Minsk Kazachstan Alma-Ata  + 6 Meer
Open Inschrijving
Russisch,Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Online
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands