Onlinegraad.nl

Vind Online {onlinestudies-mba-1-year-mba:plural} Europa 2019

Studenten in een 1-jarig MBA-programma kunnen essentiële vaardigheden leren voor succes in de bedrijfswereld. Ze breiden hun kennis meestal uit op een groot aantal gebieden en ontwikkelen leiderschapstechnieken die van toepassing zijn op de werkomgeving.

Een Master of Business Administration (MBA) wordt uitgereikt aan afgestudeerden na voltooiing van twee jaar van geavanceerde en gespecialiseerde studie over onderwerpen zoals business, management, finance en accounting. Het verdienen van een MBA kan afgestudeerden geven een concurrentievoordeel ten opzichte van andere sollicitanten in een agressieve arbeidsmarkt.

 

Er zijn meer dan vierduizend organisaties voor hoger onderwijs in Europa, van vooraanstaande onderzoeksinstellingen om kleine, onderwijs-gerichte universiteiten. Europa zelf is niet zo veel anders dan andere continenten, het bereiken van de poolcirkel tot de kust van Afrika.

{onlinestudies-mba-1-year-mba:singular} Europa Online

gevonden resultaten Filter

MBA

CEREM
Online Voltijd 12 maanden September 2019 Spanje Madrid

Het doel van dit programma is niet alleen technische kennis, maar ook over te brengen aan studenten op te leiden in de vaardigheden

MBA - Master of Business Administration Online

UK Home Learning College
Online Voltijd Deeltijd 2 semesters Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk UK Online +1 more

De MBA-programma's van UK Home Learning College bieden een dubbele certificering. Na het succesvol afronden van de eerste set eenheden worden studenten beloond met een postgraduaat diploma in strategisch management en leiderschap door OTHM-kwalificaties, na succesvolle afronding van welke studenten doorstromen naar de MBA-modules met Anglia Ruskin University via onze samenwerking met London Center of Marketing.

Online mba - meester in het management en business administration

EAE | Programas Distancia
Online Deeltijd 12 maanden September 2019 Spanje Spain Online

De online MBA-programma EAE Business School is bedoeld voor ervaren managers en ondernemers te beheren en te handelen om te veranderen en te ontwikkelen in een omgeving en zeer concurrerende markten. Hiervoor biedt, vanuit het management perspectief, een globale en strategische visie van de functionele gebieden en hun onderlinge samenhang.

Master of Business Administration (MBA) ONLINE

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
Online Voltijd 10 - 12 maanden Open Inschrijving Verenigde Staten Tampa Frankrijk Parijs +2 more

Dit 36-credit Master of Business Administration (MBA) -programma vereist cursussen gericht op managementaspecten van financiën, boekhouding, marketing en management.

Master in Business Administration and Management (MBA) specialiteit in Golf Course Management

IMF Business School
Online Voltijd 12 maanden Open Inschrijving Spanje Madrid

IMF Business School , in samenwerking met de Universiteit van Nebrija en de Miguel Ángel Jiménez Golf Academy, lanceert deze MBA met een specialisatie in Golf Course Management. Deze master is bedoeld voor zowel pas afgestudeerden als ervaren professionals, die op zoek zijn naar een wereldwijde training over management, organisatie, onderhoud, de huidige wetgeving en het beheer van golfclubs. De master in management van golfclubs, die een academisch jaar duurt, wordt onderwezen in een online-modus ondersteund door een geavanceerd technologisch platform dat studenten toegang geeft tot het onderzoek, ongeacht hun geografische locatie of hun beschikbare tijd.

Master in Business Administration and Management (MBA) - Specialiteit in toeristische bedrijven

IMF Business School
Online Deeltijd 12 maanden Open Inschrijving Spanje Madrid

Analyseer de basis van het strategisch management dat zijn grondslagen bestudeert, de competitieve analyse van de omgeving.

Master in Business Administration and Management (MBA) - Specialiteit in mode

IMF Business School
Online Deeltijd 12 maanden September 2019 Spanje Madrid

De MBA in Fashion van IMF is gericht op een zeer breed publiek, profielen van het bedrijfsleven die het modedeel willen versterken of andersom, fashionista's die de stap naar de bedrijfswereld, ondernemerschap en bedrijfsvorming willen maken. De mastergraad in modebedrijf gaat dieper in op hoe modebedrijven te starten en te managen, maar probeert ook diegenen tevreden te stellen die al zijn ondergedompeld in de textielsector of die deze willen betreden om de nieuwe huidige strategieën te kennen en te beheersen een sector zo wenselijk als het textiel domineren.

Master in Business Administration and Management (MBA) - Specialiteit in logistiek en transport

IMF Business School
Online Deeltijd 12 maanden Open Inschrijving Spanje Madrid

Regisseert en beheert de verschillende disciplines die de juiste werking van een bedrijf gespecialiseerd in logistiek en transport mogelijk maken.

Master in Business Administration and Management (MBA) - Specialiteit in de oenologie

IMF Business School
Online Deeltijd 12 maanden Open Inschrijving Spanje Madrid

Regisseert en beheert de verschillende disciplines die een goed functioneren van een bedrijf in de horecasector mogelijk maken.

Master's Degree in Business Administration (MBA)

IMF Business School
Online Voltijd Deeltijd 12 maanden September 2019 Spanje Madrid +1 more

De Master's Degree in Business Management van het Institute of Business Sciences IMF met de steun van de Professional Corporations of Businessmen en Administrative Managers Madrid, die meer dan tweeduizend professionals samenbrengen die zich bezighouden met het advies en het management van kleine en middelgrote ondernemingen, evenals van het Institute of Studies van de Cajasol Foundation, een non-profitorganisatie die is opgericht om de opleidingsbehoeften van Andalusische bedrijven te detecteren en tegemoet te komen en waarrond een breed netwerk van relaties tot stand is gebracht en een solide praktische kennis van de zakelijke realiteit .

Master in Business Administration and Management (MBA) - Specialiteit in gezondheidsmanagement

IMF Business School
Online Voltijd Deeltijd 12 maanden Open Inschrijving Spanje Madrid +1 more

De Master in Online Health Management van IMF (MBA Sanitary Management), traint professionals op te leiden die gespecialiseerd zijn in het beheer en de administratie van de gezondheidssector, waarvan de uitgaven in Spanje meer dan 9,6% van het BBP bedragen. Deze sector ondergaat een transformatie waarbij wetenschappelijke vooruitgang, nieuwe technologieën, demografische omstandigheden van de bevolking, wetgeving, budgettair en financieel beleid, naast andere factoren, een adequaat beheer van de middelen noodzakelijk maken die een duurzaam sanitair systeem garanderen. Deze transformatie van de gezondheidssector heeft als direct gevolg de behoefte aan nieuwe professionals die gespecialiseerd zijn in management, gezondheidsbeheer en ziekenhuisadministratie voor zowel de publieke als de private sector.

Master in Business Administration and Management (MBA) - Specialiteit in commercieel management en marketing

IMF Business School
Online Voltijd Deeltijd 12 maanden Open Inschrijving Spanje Madrid +1 more

Experts in het opleiden van professionals in het bedrijfsmanagement in al hun specialiteiten (human resources, marketing, strategisch management, commercieel, informatiesystemen, financiën, enz.), Van IMF Business School , in samenwerking met de Universiteit van Nebrija, presenteren we dit MBA voor commerciële directeuren en marketing, waarin alle aspecten die nodig zijn om te integreren als commercieel directeur en marketingdirecteur diepgaand worden bestudeerd, waarbij wordt bepaald met welke elementen rekening moet worden gehouden om het beste commerciële aanbod van het bedrijf te creëren, waarmee u naar markt en laat ons de klant kennen, rechtstreeks of via de medewerking van distributeurs.

MBA-specialisatie in Human Resources Management

IMF Business School
Online Combinatie van online en op de campus Voltijd 12 maanden Open Inschrijving Spanje Madrid +1 more

Verwerven van de nodige kennis voor de richting en het beheer van de verschillende disciplines die het mogelijk maken om een bedrijf goed te laten functioneren, waarbij de basisrichtlijnen voor de creatie en implementatie van elk bedrijf worden beheerst.

Master in bedrijfsbeheer en management (MBA) - Specialiteit in financieel management

IMF Business School
Online Voltijd Deeltijd 12 maanden Open Inschrijving Spanje Madrid +1 more

Verwerven van de nodige kennis voor de richting en het beheer van de verschillende disciplines die het mogelijk maken om een bedrijf goed te laten functioneren, waarbij de basisrichtlijnen voor de creatie en implementatie van elk bedrijf worden beheerst.

Master in Business Administration and Management (MBA) - Specialiteit in Digital Marketing Management

IMF Business School
Online Voltijd Deeltijd 12 maanden Open Inschrijving Spanje Madrid +1 more

De online MBA is gericht op afgestudeerden met werkervaring en professionals die in bedrijven hebben gewerkt, omdat middenmanagers hun werkpositie willen verbeteren. De realiteit van vandaag laat zien dat als je geen mastergraad hebt, het heel moeilijk is om werk te vinden of te verbeteren. Na het behalen van een masterdiploma in management en bedrijfskunde is de evolutie duidelijk. Een functioneel directeur van een kmo kan algemeen directeur of functioneel directeur van een groot bedrijf worden. In het geval van een tussenpositie kan een productmanager bijvoorbeeld een marketingdirecteur of directeur of manager van een kmo worden. Door de methodologie van de zaak, de Master in Business Administration and Management (MBA) richt zich op het verstrekken en consolidatie van kennis in twee grote groepen. Trunks: marketing, financiën en human resources; en transversaal: de rest van de kennisgebieden en, vooral, gericht op de tak van communicatie.