Filter
1-jarige MBA
Tempo: Alles

Vergelijk 28 Online {onlinestudies-mba-1-year-mba:plural}

Studenten die willen een geavanceerde opleiding in het bedrijfsleven kunnen overwegen een 1-jarige MBA in MBA. Deze masteropleiding wordt op graduate niveau aangeboden en is bedoeld voor diegenen die al een bachelordiploma hebben.

Wat is een 1-jarige MBA in MBA? Een Master of Business Administration is een programma dat studenten leert over verschillende aspecten van zakelijke activiteiten. Een jaar lang programma is binnen een jaar voltooid en biedt studenten de kans om hun opleiding snel te volgen. Studenten hebben meestal een basis in het bedrijfsleven, dus dit programma biedt meer diepgaande onderwerpen als economie, management, marketing en operations. Programma's kunnen studenten toelaten zich te specialiseren in een specifiek interessegebied, zoals financiën of human resource management.

Studenten verwerven meestal geavanceerde vaardigheden in een MBA-programma, zoals boekhouding en logistiek management. Programma's zijn er ook op gericht studenten te leren betere leiders te worden door het verbeteren van de spreek- en communicatievaardigheden in het openbaar.

Het is niet eenvoudig om de exacte kosten van een MBA-programma te bepalen vanwege verschillen tussen school en school. De beste plaats om informatie te krijgen is het financiële hulppersoneel van elk college dat het programma aanbiedt.

Na afstuderen aan een masteropleiding in de bedrijfskunde, kunnen studenten bereid zijn om te werken in leidinggevende posities binnen hun gekozen vakgebied. Andere posities op hoog niveau kunnen ook een optie zijn, zoals marketingmanager, zorgbeheerder of operations manager. Sommige studenten wensen hun bestaande loopbaan verder te ontwikkelen met wat ze leren in een programma en werken als een accountant, investeringsbankier of managementanalist.

Studenten die een 1-jarige MBA in de MBA willen behalen, kunnen ervoor kiezen om dit te doen door een plaatselijke school te volgen of door een online-programma te volgen. Online-opties bieden meer flexibiliteit voor studenten die misschien werken of een gezin hebben. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Eastern University Online

Verdien je Master of Business Administration in een van de twee verschillende concentraties: beheer of de gezondheid administratie. ... [+]

Verdien je Master of Business Administration in een van de twee verschillende concentraties: beheer of de gezondheid administratie.

onderscheiden faculteit

Instructeurs zijn zakelijke beoefenaars bevorderen van een professionele leeromgeving benadrukken van een christelijke focus.

100% online

Handig en niet-residentiële model zonder vereiste klasse of login tijden mogelijk te maken voor individuele planning.

Gemak

Compleet cursussen overal en altijd, zonder ooit te hebben om de campus te komen.

7-weekse cursussen

Er zijn 6 punten start elk jaar en de volgende startdatum is 2016/08/29.

Professional Connections

Bouwen solide relaties met zowel docenten en studenten.... [-]

Verenigde Staten Wayne
September 2019
Engels
Deeltijd
12 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Caldwell University Online

Ontworpen voor zakelijke professionals op zoek zijn carrière mobiliteit en de brede zakelijke vaardigheden om dat doel te bereiken. ... [+]

Ontworpen voor zakelijke professionals op zoek zijn carrière mobiliteit en de brede zakelijke vaardigheden om dat doel te bereiken.

Opgericht in 1939

Traditioneel, not-for-profit instelling waar elke student wordt ondersteund door een adviseur gewijd aan hun academische behoeften.

100% Online

Compleet cursussen overal en altijd, zonder ooit te hebben om de campus te bezoeken.

Gemak

Ontworpen voor werkende volwassenen als je een gezonde work / life balance te handhaven.

7-weekse cursussen

Er zijn 6 punten start elk jaar. De volgende startdatum is 2016/08/29.

Gewaardeerde Gemeenschap

Bouw sterke relaties door middel van samenwerking met zowel docenten en studenten.... [-]

Verenigde Staten Caldwell
September 2019
Engels
Deeltijd
12 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Dakota Wesleyan University Online

Onze Master of Business Administration is ontworpen om de regio te dienen in het midden- en kleinbedrijf. We afgestemd op onze online programma op deze manier als een mid ... [+]

Master of Business Administration DWU biedt een MBA-programma met een ondernemende en strategisch leiderschap inslag, versterkt door een waarden-gedreven aanpak.

de geregionaliseerde Focus : We begrijpen dat u op zoek bent naar de tools om te slagen in kleinere, niet-beursgenoteerde bedrijven die aanwezig zijn in onze regio, en we zijn hier om te helpen.

Onze Master of Business Administration is ontworpen om de regio te dienen in het midden- en kleinbedrijf. We afgestemd op onze online programma op deze manier als een middel om u beter van dienst, de online student.

Het ondernemende en strategisch leiderschap helling van onze MBA-programma wordt versterkt door een waardegedreven nadruk op dienend leiderschap, waardoor zowel intelligent en ethische zakelijke beslissingen, en effectieve communicatie. Studenten worden uitgedaagd om kritisch na te denken en te plannen hun weg door business issues die in een constante staat van flux als gevolg van de dynamiek van veranderende omgevingsfactoren.... [-]

Verenigde Staten Mitchell
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands
CEREM

Het doel van dit programma is niet alleen technische kennis, maar ook over te brengen aan studenten op te leiden in de vaardigheden ... [+]

Het doel van dit programma is niet alleen technische kennis, maar ook over te brengen aan studenten in de vaardigheden en attitudes die nodig zijn om leidinggevende functies uit te voeren op het hoogste niveau, een combinatie van theorie en praktijk en het vergemakkelijken van het leren door ervaringen, met trainen Om een ​​overzicht van het bedrijfsleven te krijgen.

Cerem schenkt geavanceerde training, het handhaven van een hoog niveau van kwaliteit door middel van een uitstekend team van docenten en docenten die actief zijn professionals en specialisten in hun respectieve technische gebieden. Meer dan 175.000 studenten hebben doorgegeven via de school erkende kwaliteit, uitstekende en uitvoerbaarheid van de inhoud en opleidingsstelsel, aangeboden in de online modus met behulp van de nieuwste e-learning technologieën.... [-]

Spanje Madrid
September 2019
Spaans
Voltijd
12 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
UK Home Learning College

De MBA-programma's van UK Home Learning College bieden een dubbele certificering. Na het succesvol afronden van de eerste set eenheden worden studenten beloond met ee ... [+]

Top {onlinestudies-mba-1-year-mba:plural} Online.

MBA (Master of Business Administration) is een wereldwijd erkende postgraduate kwalificatie voor ambitieuze, gemotiveerde afgestudeerden.

De MBA-programma's van UK Home Learning College bieden een dubbele certificering. Na het succesvol afronden van de eerste set eenheden worden studenten beloond met een postgraduaat diploma in strategisch management en leiderschap door OTHM-kwalificaties, na succesvolle afronding van welke studenten doorstromen naar de MBA-modules met Anglia Ruskin University via onze samenwerking met London Center of Marketing.

Deze unieke MBA past bij diegenen die beginnende zakelijke professionals zijn zonder eerdere zakelijke of managementervaring, maar een duidelijke interesse en passie hebben voor Business, Enterprise en Entrepreneurship. Deze MBA is beschikbaar om te studeren door met on-line ondersteuning.... [-]

Verenigd Koninkrijk UK Online
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 semesters
Online
Lees meer in Nederlands
EAE | Programas Distancia

De online MBA-programma EAE Business School is bedoeld voor ervaren managers en ondernemers te beheren en te handelen om te veranderen en te ontwikkelen in een omgeving e ... [+]

Met Master MBA krijgen een strategische visie in een mondiale zakelijke omgeving

De online MBA-programma EAE Business School is bedoeld voor ervaren managers en ondernemers kunnen te beheren en te handelen om te veranderen en te ontwikkelen in een omgeving en sterk concurrerende markten. Voor levert deze, vanuit het management perspectief, één globale en strategische visie van de functionele gebieden en hun onderlinge.

Online MBA doelstellingen van de Master - Master in Management en Business Administration: Wat de deelnemers te krijgen? Versterking van hun kennis in business management. Verbeteren van hun leidinggevende vaardigheden voor de besluitvorming. Beheers de technieken en tools voor het beheer van de verschillende functionele gebieden van de organisatie. Ontwikkeling van een brede en geïntegreerde visie op de bedrijfsvoering. Succesvol geconfronteerd met nieuwe trends van het milieu. Te verbeteren en het vergroten van uw carrière. Online MBA Master zal u in de voorhoede van innovatieve bedrijven met internationale uitstraling ... [-]
Spanje Spain Online
September 2019
Spaans
Deeltijd
12 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris

Dit 36-credit Master of Business Administration (MBA) -programma vereist cursussen gericht op managementaspecten van financiën, boekhouding, marketing en management. ... [+]

Master of Business Administration (MBA)

Het 36-credit Business Administration MBA-programma vereist cursussen gericht op managementaspecten van financiën, boekhouding, marketing en management . Case studies zijn ontworpen om studenten voor te bereiden op leidinggevende functies in kleine bedrijven, evenals grote multinationale bedrijven.

Studenten die major willen worden in International Business, Management of Information Technology of in International Hospitality and Tourism Management moeten aanvullende verplichte vakken in hun major voltooien.

MBA-afgestudeerden zijn wenselijk in de hedendaagse markt. Het nastreven van een online MBA-graad opent deuren naar kansen en biedt de noodzakelijke hefboomwerking voor zakelijke vooruitgang aan degenen die ze bezitten. Naarmate de huidige markt evolueert en steeds complexer wordt, kiezen veel werkgevers ervoor een evenwicht te vinden tussen hun behoefte om goede werknemers te behouden en hun behoefte om kandidaten met geavanceerde kennis en vaardigheden in leidinggevende functies te plaatsen.... [-]

Verenigde Staten Tampa Frankrijk Parijs
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
10 - 12 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
IMF Business School

IMF Business School , in samenwerking met de Universiteit van Nebrija en de Miguel Ángel Jiménez Golf Academy, lanceert deze MBA met een specialisatie in Golf Course Mana ... [+]

Prijs: 9.900 euro 65% Scholarship -Financiering zonder rente tot 12 maanden. Korting voor contante betaling.Duur: 60 ECTSMethodologie: onlineKwalificatie behaalde: Master's Degree van de Universiteit van Nebrija en Master's Degree van de IMF Business SchoolUitwisseling van werk en stagevereisten

Universitair diploma of gelijkwaardige beroepservaring

presentatie

IMF Business School , in samenwerking met de Universiteit van Nebrija en de Miguel Ángel Jiménez Golf Academy, lanceert deze MBA met een specialisatie in Golf Course Management. Deze master is bedoeld voor zowel pas afgestudeerden als ervaren professionals, die op zoek zijn naar een wereldwijde training over management, organisatie, onderhoud, de huidige wetgeving en het beheer van golfclubs.... [-]

Spanje Madrid
Open Inschrijving
Spaans
Voltijd
12 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
IMF Business School

Analyseer de basis van het strategisch management dat zijn grondslagen bestudeert, de competitieve analyse van de omgeving. ... [+]

Met deze master kunt u:

Analyseer de basis van het strategisch management dat zijn grondslagen bestudeert, de competitieve analyse van de omgeving.De geschiktheid van een commerciële strategie kunnen beoordelen, het marketingplan waarop deze is gebaseerd analyseren, de meest geschikte marketingkanalen bepalen, enz .; waardoor de gewenste resultaten voor uw bedrijf worden gegarandeerd.Verwerven van de nodige kennis voor de richting en het beheer van de verschillende disciplines die het mogelijk maken om een bedrijf goed te laten functioneren, waarbij de basisrichtlijnen voor de creatie en implementatie van elk bedrijf worden beheerst.Het beslissende belang kennen van hotel-, niet-hotel-, catering- en vrijetijdsinrichtingen in de toeristische sector, en ontdek het potentieel van nieuwe voorstellen die te maken hebben met de natuur, leefruimte en ervaringen zoals gastronomie.Leer om globalisering en open markten te beheren door middel van technieken voor prijsbeheer en concurrerende strategieën.Begrijp de enorme transformatie die sociale netwerken hebben betekend voor het toerisme als een ruimte om te verbinden en de reiservaring te beleven en te weten hoe te profiteren van de connectiviteit tussen het bedrijf en de klant.Ontdek de noodzakelijke aanpassing van de toeristenindustrie aan het principe van economische, sociale en ecologische duurzaamheid van het toerisme.... [-]
Spanje Madrid
Open Inschrijving
Spaans
Deeltijd
12 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
IMF Business School

De MBA in Fashion van IMF is gericht op een zeer breed publiek, profielen van het bedrijfsleven die het modedeel willen versterken of andersom, fashionista's die de stap ... [+]

Met de IMF Fashion MBA kunt u:

Wees een expert in de fundamentele basis van de textielsector van de XXI eeuw vanuit zakelijk oogpunt.Ken de methoden die een modemerk gebruikt om zijn doelgroep te bereiken: gespecialiseerde pers, generalist, public relations, evenementen, digitaal beeld, enz.Evalueer de geschiktheid van verschillende commerciële strategieën. Analyseer een marketingplan, evalueer en beslis de juiste marketingkanalen, enz.Voer een competitieve analyse uit van de omgeving en de markt en anticipeer op nieuwe trends en toekomstig gedrag.Formuleer, implementeer en volg een succesvolle Business Management-strategie op het gebied van mode en de textielsector.Verwerven van de nodige kennis voor de richting en het beheer van de verschillende disciplines die het mogelijk maken om een bedrijf goed te laten functioneren, waarbij de basisrichtlijnen voor de creatie en implementatie van elk bedrijf worden beheerst.Maak uw ideeën productief met de juiste middelen en kanalen in het huidige ontwerplandschap.... [-]
Spanje Madrid
September 2019
Spaans
Deeltijd
12 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
IMF Business School

Regisseert en beheert de verschillende disciplines die de juiste werking van een bedrijf gespecialiseerd in logistiek en transport mogelijk maken. ... [+]

Met deze master kunt u:

Analyseer de basis van het strategisch management dat de grondslagen ervan bestudeert, de competitieve analyse van de omgeving, om de student te trainen in het formuleren, implementeren en monitoren van een succesvolle managementstrategie.In staat zijn om de geschiktheid van een commerciële strategie te evalueren, het marketingplan waarop het is gebaseerd te analyseren, de meest geschikte marketingkanalen te bepalen, enz. waardoor de gewenste resultaten voor uw bedrijf worden gegarandeerd.Verwerven van de nodige kennis voor de richting en het beheer van de verschillende disciplines die het mogelijk maken om een bedrijf goed te laten functioneren, waarbij de basisrichtlijnen voor de creatie en implementatie van elk bedrijf worden beheerst.... [-]
Spanje Madrid
Open Inschrijving
Spaans
Deeltijd
12 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
IMF Business School

Regisseert en beheert de verschillende disciplines die een goed functioneren van een bedrijf in de horecasector mogelijk maken. ... [+]

Met deze master kunt u:

Leid en beheer de verschillende disciplines die de juiste werking van een bedrijf mogelijk maken.Evalueer de geschiktheid van een commerciële strategie, analyseer het marketingplan waarop het is gebaseerd, bepaal de meest geschikte marketingkanalen om de gewenste resultaten door het bedrijf te garanderen.Verwerven van de nodige kennis met betrekking tot de wijncultuur, de commercialisering, de service en het verbruik ervan, evenals de technische en industriële kennis die betrokken is bij de objecten waarmee de sommelier werkt.Voer de taken van sommelier uit met efficiëntie en hoge verantwoordelijkheid.Ontwikkeling van onderzoeks- en ontwikkelingsprocessen met betrekking tot oenologie.Begrijp de historische culturele context van wijn als een fundamenteel ingrediënt in onze cultuur.Leer de fundamentele aspecten met betrekking tot wijnbouw en oenologie, evenals de verschillende soorten wijn.Het proces van het proeven kennen, met de organoleptische kenmerken van het sensorisch onderzoek van de wijn, evenals de correcte bediening ervan.... [-]
Spanje Madrid
Open Inschrijving
Spaans
Deeltijd
12 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
IMF Business School

De Master's Degree in Business Management van het Institute of Business Sciences IMF met de steun van de Professional Corporations of Businessmen en Administrative Manage ... [+]

De Master's Degree in Business Management van het Institute of Business Sciences IMF met de steun van de Professional Corporations of Businessmen en Administrative Managers Madrid, die meer dan tweeduizend professionals samenbrengen die zich bezighouden met het advies en het management van kleine en middelgrote ondernemingen, evenals van het Institute of Studies van de Cajasol Foundation, een non-profitorganisatie die is opgericht om de opleidingsbehoeften van Andalusische bedrijven te detecteren en tegemoet te komen en waarrond een breed netwerk van relaties tot stand is gebracht en een solide praktische kennis van de zakelijke realiteit .

Deze instellingen dragen bij om met hun supervisie de leerresultaten en de betrouwbaarheid van de evaluatiesystemen van de Master te demonstreren. Maar ook om de relatie met de realiteit van het zakelijke weefsel en de echte problemen opnieuw te dimensioneren, omdat ze de studenten van de Master toegang bieden tot hun informatiesystemen en hun trainingsprogramma's voor updaten.... [-]

Spanje Madrid
September 2019
Spaans
Voltijd
Deeltijd
12 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
IMF Business School

De Master in Online Health Management van IMF (MBA Sanitary Management), traint professionals op te leiden die gespecialiseerd zijn in het beheer en de administratie van ... [+]

De Master in Online Health Management van IMF (MBA Sanitary Management), traint professionals op te leiden die gespecialiseerd zijn in het beheer en de administratie van de gezondheidssector, waarvan de uitgaven in Spanje meer dan 9,6% van het BBP bedragen. Deze sector ondergaat een transformatie waarbij wetenschappelijke vooruitgang, nieuwe technologieën, demografische omstandigheden van de bevolking, wetgeving, budgettair en financieel beleid, naast andere factoren, een adequaat beheer van de middelen noodzakelijk maken die een duurzaam sanitair systeem garanderen. Deze transformatie van de gezondheidssector heeft als direct gevolg de behoefte aan nieuwe professionals die gespecialiseerd zijn in management, gezondheidsbeheer en ziekenhuisadministratie voor zowel de publieke als de private sector.... [-]

Spanje Madrid
Open Inschrijving
Spaans
Voltijd
Deeltijd
12 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
IMF Business School

Experts in het opleiden van professionals in het bedrijfsmanagement in al hun specialiteiten (human resources, marketing, strategisch management, commercieel, informaties ... [+]

De huidige arbeidsmarkt maakt het voor bedrijven essentieel om zich te onderscheiden van die van de concurrentie: hier speelt de kwalificatie van hun menselijk kapitaal een rol, om vooral de bevrediging van de behoeften van de klant te garanderen.

Om deze reden is het noodzakelijk dat het management van het bedrijf zich volledig voorbereidt op de verschillende gebieden die van invloed zijn op hun concurrentiepositie.

Experts in het opleiden van professionals in het bedrijfsmanagement in al hun specialiteiten (human resources, marketing, strategisch management, commercieel, informatiesystemen, financiën, enz.), Van IMF Business School , in samenwerking met de Universiteit van Nebrija, presenteren we dit MBA voor commerciële directeuren en marketing, waarin alle aspecten die nodig zijn om te integreren als commercieel directeur en marketingdirecteur diepgaand worden bestudeerd, waarbij wordt bepaald met welke elementen rekening moet worden gehouden om het beste commerciële aanbod van het bedrijf te creëren, waarmee u naar markt en laat ons de klant kennen, rechtstreeks of via de medewerking van distributeurs.... [-]

Spanje Madrid
Open Inschrijving
Spaans
Voltijd
Deeltijd
12 maanden
Online
Lees meer in Nederlands