52726WA Advanced Diploma of Applied Electrical Engineering

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

foto met dank aan het Engineering Institute Of Technology

getuigenissen

Hartelijk dank! Cursus heeft mijn kennis in de elektrische industrie uitgebreid. Ik gebruik mijn opgedane kennis nog verder in dagelijkse activiteiten. Goed werk! Christopher Gorham , Australië

Geweldige cursus voor kennis en bijhouden van de industrie. Zal het aanbevelen aan anderen. Michael Gregory , Australië

Goed gedaan EIT, zeer goede cursus die van toepassing is op mijn werk. Mile Georgievski , Australië

Alle presentatoren zijn goed opgeleid in hun vakgebied. Informatie is to the point en relevant voor mijn dagelijkse taken. Isak Mare , Zuid-Afrika

Cursus in één oogopslag

 • Nationale code - 52726WA
 • Code: DEE
 • Cursusduur: 18 maanden
 • Cursus onderwezen in het Engels

Sluit je aan bij dit interactieve, LIVE Online-programma, voor 18 maanden parttime, om:

 • Vaardigheden en knowhow in de nieuwste technologieën op het gebied van elektrotechniek
 • Praktische begeleiding van elektrotechnische experts in het veld
 • Kennis uit de uitgebreide ervaring van de docenten, eerder dan uit de theoretische informatie die is opgedaan in boeken en colleges
 • Geloofwaardigheid als de lokale elektrotechnische expert in uw bedrijf
 • Netwerkcontacten in de industrie
 • Verbeterde carrièrevooruitzichten en inkomen
 • Een eersteklas Advanced Diploma in toegepaste elektrotechniek (elektrische systemen)

Overzicht

Sluit je aan bij de volgende generatie elektrotechnici en technici en omarm een ​​goedbetaalde, intensieve maar toch plezierige carrière door aan deze uitgebreide cursus elektrotechniek te beginnen . Het wordt op een praktische en nuttige manier gepresenteerd - alle behandelde theorieën zijn gekoppeld aan een praktisch resultaat. Toonaangevende elektrotechnici die zeer ervaren ingenieurs uit de industrie zijn, die 'in de loopgraven hebben gewerkt' in de verschillende elektrotechnische gebieden, presenteren de cursus over het web in een afstandsonderwijs met behulp van onze veelgeprezen live e-learningtechnieken.

De cursus begint met een overzicht van de basisprincipes van elektrotechniek en gaat vervolgens in op de essentiële onderwerpen in de diepte. Met in totaal 16 modules wordt alles wat van praktische waarde is, van elektrische distributieconcepten tot de gebruikte apparatuur, veiligheid op het werk tot vermogenskwaliteit allemaal in detail bekeken. Elke module bevat praktische inhoud, zodat de studenten kunnen oefenen wat ze leren, inclusief de basiselementen van het ontwerpen van een systeem en het oplossen van problemen.

De meeste academische cursussen gaan in detail over de engineeringstheorie, maar schieten tekort als het gaat om het geven van praktische tips over wat een technicus moet weten voor een baan in het veld. In deze cursus krijgen de praktische aspecten de nadruk, zodat wanneer je het veld in gaat, je het gevoel hebt dat 'je alles hebt gezien'.

Wie zou dit programma moeten voltooien?

 • Elektrotechnisch ingenieurs en technici
 • Project Engineers
 • Ontwerpingenieurs
 • Instrumentatie en ontwerpingenieurs
 • Elektrische technici
 • Field Technicians
 • Elektriciens
 • Installatiebedrijven
 • Maintenance Engineers en Supervisors
 • Energy Management Consultants
 • Automatisering en procesingenieurs
 • Ontwerpingenieurs
 • Project managers
 • Instrumentfabrikanten en instrumentatie-ingenieurs
 • Consulting Engineers
 • Productiemanagers
 • Chemische en mechanische ingenieurs
 • Instrument- en procesbeheersingstechnici

In feite iedereen die een degelijke kennis wil opdoen van de belangrijkste elementen van elektrotechniek - om werkvaardigheden te verbeteren en om nieuwe banen te creëren. Zelfs degenen onder u die veel ervaring hebben met elektrotechniek kunnen het nuttig vinden om een ​​aantal van de onderwerpen bij te wonen om de belangrijkste, actuele perspectieven op elektrotechniek te krijgen.

Programmastructuur

De cursus bestaat uit 16 modules. Deze omvatten de volgende zeven hoofdthema's om u maximale praktische dekking te bieden op het gebied van elektrotechniek

 1. Basisprincipes van elektrische technologie
 2. Distributie-apparatuur en bescherming
 3. Roterende machines en transformatoren
 4. Vermogenselektronica
 5. Energie-efficiëntie
 6. Aardings- en veiligheidsvoorschriften
 7. Gebruik en onderhoud van elektrische apparatuur


De 16 modules worden in de volgende volgorde voltooid:

 1. Elektrische circuits
 2. Basis elektrotechniek
 3. Grondbeginselen van professionele engineering
 4. Elektrische tekeningen
 5. Elektrische stroomverdeling
 6. Transformatoren, stroomonderbrekers en schakelapparatuur
 7. Elektrische machines
 8. Voedingskabels en accessoires
 9. Aarding en bliksem / stroomstootbeveiliging
 10. Power System Protection
 11. Elektrische veiligheids- en bedradingsvoorschriften
 12. Testen, problemen oplossen en onderhoud van elektrische apparatuur
 13. Energie-efficiëntie en energieverbruik
 14. Kracht, kwaliteit
 15. Power Electronics en variabele snelheidsregelaars
 16. DC en AC High-Betrouwbaarheid Voedingen

Uitkomsten van banen, internationale erkenning en professioneel lidmaatschap:

De kwalificatie Advanced Diploma of Applied Electrical Engineering (Electrical Systems) wordt erkend door Engineers Australia en (via het Dublin Accord) door toonaangevende professionele verenigingen en verenigingen in Australië, Canada, Ierland, Korea, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Staten. Het Dublin-akkoord is een overeenkomst voor de internationale erkenning van kwalificaties van ingenieurstechnici.

Op dit moment kunnen ingeschreven studenten bijvoorbeeld gratis lidmaatschap aanvragen bij Engineers Australia. Na je afstuderen kun je het lidmaatschap aanvragen om een ​​Engineering Associate te worden, terwijl afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in UK-erkenning een lidmaatschap van de Instelling of Engineering and Technology (IET) kunnen aanvragen als Technician Member van de Institution of Engineering and Technology.

Deze professionele erkenning verbetert de wereldwijde mobiliteit van afgestudeerden aanzienlijk en biedt u de mogelijkheid van een echt internationale carrière.

Toelatingsvoorwaarden

Dit Engineering Institute Of Technology Advanced Diploma is een versneld, praktisch, werkgericht programma. Het is ontworpen voor ingenieurs en technici die enige achtergrond in het veld hebben. Dit omvat degenen die technische of 'handelskwalificaties' hebben die willen doorstromen naar de volgende carrièrestap, mensen met substantiële relevante werkervaring die hun prestaties moeten formaliseren en verbeteren, en degenen met hogere kwalificaties op een gerelateerd gebied die zich willen ontwikkelen specialistische kennis.

Praktische werkervaring in aanverwante gebieden van engineering zou enorm helpen. Het zou niet geschikt zijn voor een student zonder relevante werkervaring. We zullen uw aanvraag beoordelen en kunnen, indien nodig, pre-programmastudies aanbevelen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The key objective of the Engineering Institute of Technology (EIT) is to provide an outstanding practical engineering and technology education; from Diplomas through to Masters Degrees. The finest eng ... Lees meer

The key objective of the Engineering Institute of Technology (EIT) is to provide an outstanding practical engineering and technology education; from Diplomas through to Masters Degrees. The finest engineering lecturers and instructors, with extensive real engineering experience in the industry, are drawn from around the world. The learning is gained through face-to-face classes as well as synchronous, online (eLearning) technologies. Lees Minder
Perth , Melbourne , Bentley + 2 Meer Minder