Onlinegraad.nl

Bekijk Online Cursus Studies in Bio-informatica in de Verenigde Staten 2019

Een geavanceerde certificaat wordt uitgereikt na het voltooien van schoolse programma een post-master. Het is ideaal voor mensen die graag bijscholing binnen hun beroep om hun kansen op een promotie te verbeteren of om hun werkplek verantwoordelijkheden te verhogen.

Bioinformatica bezighoudt met de toepassing van de computer benaderingen gevoel van biologische systemen te maken. Het is uitgegroeid tot een belangrijk aandachtspunt voor de industrie, met name in het post-genoom tijdperk.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Online Gevorderden Certificaat in Bio-informatica in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Bio-informatica, Verenigde Staten Filter

Geavanceerde certificaat bioinformatica

NYU Tandon Online
Online Vraag informatie aan Verenigde Staten New York City

Aanvulling op uw life sciences of MD geavanceerde graad met een Bioinformatics Advanced Certificate programma's, zodat u de tools om te beheren en data te bestuderen.