Onlinegraad.nl

Beste Online Cursus Studies in Managementstudies 2019

Professionals die de volgende stap in hun loopbaan willen nemen, zijn de voornaamste begunstigden van geavanceerde certificaatprogramma's. De certificaten zijn gericht op personen met inhoudelijke kennis in hun gekozen vakgebied, hetzij door middel van ervaring of door middel van eerdere cursussen.

U kunt zich afvragen: "Wat is een geavanceerd certificaat in het management?" Deze programma's richten zich op het gebruik van nieuwe technologieën in het management, het onderzoeken van kansen in ondernemerschap, het ontwikkelen van zakelijke ontwikkelingsplannen om uw zaken te bevorderen en bedrijfsstrategieën te plannen en hun implementatie. Een geavanceerd certificaat programma in management biedt de mogelijkheid om te leren hoe het gaat om operationeel beheer over de industrieën, waardoor de deuren voor een beroep in een andere bedrijfssector kunnen worden geopend dan een student oorspronkelijk zou kunnen verwachten.

Afgestudeerden van een geavanceerd certificaat in management verlaten het programma meestal met superieure zakelijke vaardigheden die hen helpen om informatie te syntheseren om succesvolle projecten te selecteren en vertrouwen te geven aan de onderhandelingstafel. Verhoogde leiderschaps- en communicatievaardigheden die worden gevormd uit een diepe kennis van operationele management theorieën zijn een belangrijk voordeel.

Programma's en cursussen die nodig zijn om een ​​geavanceerd certificaat af te ronden, variëren en dus ook de kosten. Certificaatkosten verschillen ook van land tot land, dus dit is een overweging om in gedachten te houden terwijl u uw volgende educatieve stappen onderzoekt.

Met de algemeen toegepaste kennis opgedaan in een geavanceerd certificaat in het management, hebben afgestudeerden veel mogelijkheden in verschillende sectoren. Banen in gezondheidszorg management of informatietechnologie projecten hebben veel mogelijkheden om de nieuwe ideeën uit een programma te implementeren.Het beheren van een infrastructuurproject of het werken in vastgoedontwikkeling zijn andere mogelijkheden die een afgestudeerde zou kunnen volgen. Geavanceerde certificaten in het management bieden ook de kennis die studenten kunnen gebruiken om hun eigen bedrijf te starten en hun weg in de wereld te maken als ondernemer.

Het niveau van flexibiliteit die u nodig heeft in een programma is belangrijk om te overwegen. Velen laten studenten toe om hun studies deeltijds te volgen terwijl ze nog een baan hebben, maar sommige programma's verkiezen een full-time commitment. Om de juiste school voor u te vinden, zoek uw programma hieronder en contact direct het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

3 Resultaten in Managementstudies Filter

RNCP titel Niveau 3: Event Project Manager

ESMAC : École Supérieure des Métiers des Arts appliqués et de la Culture
Online Deeltijd Open Inschrijving Frankrijk France Online België Belgium Online Zwitserland Switzerland Online Groothertogdom Luxemburg Luxembourg Online Canada Canada Online Libanon Lebanon Online Frans-Guyana French Guiana Online Guadeloupe (Fr.) Guadeloupe Online Martinique (Fr.) Martinique Online Tunesië Tunisia Online Algerije Algeria Online Marokko Morocco Online Mauritius Mauritius Online Reunion Reunion Online Frans-Polynesië French Polynesia Online Democratische Republiek Congo Congo DRC (Zaire) Online Republiek Congo Congo ROC (Brazzaville) Online Niger Niger Online Senegal Senegal Online Ivoorkust Cote d'Ivoire Online +37 more

RNCP Het certificaat wordt afgegeven door de Nationale Commissie voor beroepsonderwijs Certification (CNCP), onder het gezag van het ministerie van Arbeid. Elke training is opgenomen in RNCP beantwoorden aan een duidelijk omschreven behoefte bij professionals en op de Franse arbeidsmarkt.

Geavanceerde certificaat projectmanagement

NYU Tandon Online
Online September 2019 Verenigde Staten New York City

Verbeter uw technische kennis om te leiden, innoveren, en projecten te beheren om de bedrijfsvoering te verbeteren met onze Project Management Advanced Certificate.

Online ondernemerschapscertificaat

Brentwood University
Online Deeltijd 6 maanden Open Inschrijving Verenigde Staten Irvine

Ondernemerschap Certificaat programma op Brentwood University is ontworpen voor personen die willen starten en beheren van hun eigen bedrijf. De leerlingen van brede waaier van ervaring zal worden uitgerust met de benodigde vaardigheden en expertise om de uitdagingen van het runnen van een bedrijf te overwinnen.