ONLINESTUDIES

Online Gevorderden Diploma's in Europees recht 2020 in Europa

Een geavanceerde diploma is een schoolse programma dat studenten voorziet van de diepgaande opleiding die ze nodig hebben om verder te gaan in hun carrière of te komen voor unieke professionele mogelijkheden. Veel geavanceerde diploma's kan in een korte tijd, waardoor ze ideaal voor drukke studenten maakt worden voltooid.

Afstandsonderwijs is een methode voor het leveren van onderwijs aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus. Verschillende studies hebben aangetoond dat de leerprogramma's op afstand kan net zo efficiënt en effectief als conventionele klassikale programma's soms zelfs beter!

Er zijn meer dan vierduizend organisaties voor hoger onderwijs in Europa, van vooraanstaande onderzoeksinstellingen om kleine, onderwijs-gerichte universiteiten. Europa zelf is niet zo veel anders dan andere continenten, het bereiken van de poolcirkel tot de kust van Afrika.

Gevorderden Diploma Programma Online in Europees recht in Europa

1 Resultaten in Europees recht, Europa, Afstandsonderwijs Filter

Postgraduate Diploma in EU Competition Law by Distance Learning (Kings College London)

Informa Connect
Verenigd Koninkrijk, Londen
Advanced Diploma
01 Oct 2020
<
Deeltijd
<
8 maanden
01 Sep 2020
Engels
Online

Het biedt collegegeld van een van 's werelds toonaangevende centra van Europees recht en wordt bestudeerd op basis van afstandsonderwijs, waardoor cruciale tijd weg van uw kan ...

Lees meer