Filter
Associate Degrees
Tempo: Alles

Online Associate Degrees in Computerwetenschappen 2020

Na de middelbare school kiezen veel mensen hun vaardigheden te bevorderen door een online associate degree te verdienen. Dit type programma biedt veel deelnemers de kans om hun geloofsbrieven toe te voegen voor toekomstige werkgelegenheid en de basis te leggen voor verder onderwijs. Studenten nemen doorgaans online lessen in zowel algemene opleiding als specifieke gebieden van belang.

Wat is een online associate degree in computerwetenschappen? Deze graad biedt in het algemeen studenten een gedetailleerde introductie aan een aantal onderwerpen die betrekking hebben op de informatica. Afhankelijk van het gebied van focus kan een online curriculum rekeningen, informatietechnologie, programmering en netwerken bevatten. Studenten krijgen meestal een basiskennis van het ontwerpen en beheren van databases, het identificeren van problemen in beveiliging en probleemoplossing, en gebruik technieken om problemen op te lossen.

Veel studenten vinden dat een associate-graad leidt tot een groter aantal banen met betere beloning.Studenten die online computerwetenschappen studeren, ontwikkelen vaak vaardigheden in projectmanagement, communicatie en tijdbeheer.

De kosten van het behalen van deze graad zijn afhankelijk van de duur van het programma, evenals de school van waar een student het krijgt. Voor een nauwkeuriger idee van de prijsbepaling, contact opnemen met scholen van belang om te informeren over inschrijving en collegegeld.

Mensen die een online associate degree in computerwetenschappen verdienen, kunnen in verschillende sectoren werk zoeken. Sommigen vinden werk op het niveau van de klantenservice of de afdeling informatietechnologieën, terwijl anderen beginnen met loopbaan als computerprogrammeurs, netwerkbeheerders of database technici. Posities zoals systeemanalisten of webontwikkelaars zijn vaak ook beschikbaar. Op zo'n uitgebreid gebied kunnen banen over computerwetenschappen over de hele wereld worden gevonden.

Als u geïnteresseerd bent in computers en een carriere in dit gebied wilt volgen, kan een online associate degree in de computerwetenschappen voor u geschikt zijn. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

2 Resultaten in Computerwetenschappen

University of Management and Technology

Het ASCS biedt cursussen aan voor studenten die afgestudeerd zijn aan de middelbare school of die de Algemene Onderwijsontwikkeling (GED) -test hebben doorstaan, en die m ... [+]

Over

Het ASCS biedt cursussen aan voor studenten die afgestudeerd zijn aan de middelbare school of die de Algemene Onderwijsontwikkeling (GED) -test hebben doorstaan, en die misschien sommige cursussen hebben voltooid, hetzij op een passend geaccrediteerd college, hetzij in de strijdkrachten.

Het ASCS-programma vereist de succesvolle afronding van 60-semester credit-uren van instructie op het lagere niveau (eerstejaars en tweede jaar), met inbegrip van een minimum van 15-semester credit-uren van algemene opleidingen.

De kernstudies omvatten zowel praktische als theoretische cursussen. Algemene opleidingen zijn inbegrepen die zijn ontworpen om de educatieve basis van een student te verbreden. Ze omvatten cursussen op het gebied van communicatie, Engels, overheid, geschiedenis, psychologie, sociologie, wiskunde en statistiek.... [-]

Verenigde Staten Arlington
September 2020
Engels
Online
Lees meer in Nederlands
Bryan University

Carrières op het gebied van informatietechnologie groeien snel en je wilt de kans om je online Computer Informatie Systemen - Netwerkdiploma van de Bryan University te ve ... [+]

Carrières op het gebied van informatietechnologie groeien snel en je wilt de kans om je online Computer Informatie Systemen - Netwerkdiploma van de Bryan University te verdienen niet missen. Met een medewerker informatietechnologie aan de Bryan University kun je leren wat je moet weten om professioneel vooruit te gaan en een solide trainingsbasis te creëren voor je toekomstige IT-carrière.

Een on-campus of online graad van Associate of Applied Science in Computer Information Systems-Networking van Bryan University geeft je een breed scala aan vaardigheden die je nodig hebt om te slagen. Met IT-cursussen van netwerkscripting tot informatietechnologiebeheer, bent u klaar om het juiste pad te vinden - en meteen aan het werk te gaan. Onze instructeurs hebben ervaring uit de eerste hand en bieden waardevol inzicht en praktische strategieën die zijn ontworpen om u te helpen slagen.... [-]

Verenigde Staten Tempe
Open Inschrijving
Engels
Deeltijd
70 weken
Online
Lees meer in Nederlands