ONLINESTUDIES

Online Associate Degrees in Computerwetenschappen 2020

Na de middelbare school kiezen veel mensen hun vaardigheden te bevorderen door een online associate degree te verdienen. Dit type programma biedt veel deelnemers de kans om hun geloofsbrieven toe te voegen voor toekomstige werkgelegenheid en de basis te leggen voor verder onderwijs. Studenten nemen doorgaans online lessen in zowel algemene opleiding als specifieke gebieden van belang.

Wat is een online associate degree in computerwetenschappen? Deze graad biedt in het algemeen studenten een gedetailleerde introductie aan een aantal onderwerpen die betrekking hebben op de informatica. Afhankelijk van het gebied van focus kan een online curriculum rekeningen, informatietechnologie, programmering en netwerken bevatten. Studenten krijgen meestal een basiskennis van het ontwerpen en beheren van databases, het identificeren van problemen in beveiliging en probleemoplossing, en gebruik technieken om problemen op te lossen.

Veel studenten vinden dat een associate-graad leidt tot een groter aantal banen met betere beloning.Studenten die online computerwetenschappen studeren, ontwikkelen vaak vaardigheden in projectmanagement, communicatie en tijdbeheer.

De kosten van het behalen van deze graad zijn afhankelijk van de duur van het programma, evenals de school van waar een student het krijgt. Voor een nauwkeuriger idee van de prijsbepaling, contact opnemen met scholen van belang om te informeren over inschrijving en collegegeld.

Mensen die een online associate degree in computerwetenschappen verdienen, kunnen in verschillende sectoren werk zoeken. Sommigen vinden werk op het niveau van de klantenservice of de afdeling informatietechnologieën, terwijl anderen beginnen met loopbaan als computerprogrammeurs, netwerkbeheerders of database technici. Posities zoals systeemanalisten of webontwikkelaars zijn vaak ook beschikbaar. Op zo'n uitgebreid gebied kunnen banen over computerwetenschappen over de hele wereld worden gevonden.

Als u geïnteresseerd bent in computers en een carriere in dit gebied wilt volgen, kan een online associate degree in de computerwetenschappen voor u geschikt zijn. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

2 Resultaten in Computerwetenschappen Filter

Associate of Science in Computer Science

University of Management and Technology
Associate Degrees
sep 2020
Engels
Online

Het ASCS biedt cursussen aan voor studenten die afgestudeerd zijn aan de middelbare school of die de Algemene Onderwijsontwikkeling (GED) -test hebben doorstaan, en die missch ...

Lees meer

Associate of Applied Science in Computer Information Systems-Networking

Bryan University
Associate Degrees
<
Deeltijd
<
70 weken
Engels
Online

Carrières op het gebied van informatietechnologie groeien snel en je wilt de kans om je online Computer Informatie Systemen - Netwerkdiploma van de Bryan University te verdien ...

Lees meer