ONLINESTUDIES

Online Cursus Studies in Economische studies in de Verenigde Staten 2020

Veel studenten verdienen associate graden tijdens hun eerste jaren van het hoger onderwijs. Omdat ze vereisen doorgaans ongeveer twee jaar van de studie, kunnen deze graden fungeren hetzij als beroepskwalificaties of als voorlopers om meer geavanceerde graden.

Economie en administratie is een hybride werkveld waarin professionals worden opgeleid in zowel macro- als micro-economie. Analyse van de geschiedenis en inzicht in economische principes, samen met kennis van financiën, openbaar beleid en zakelijke onderwerpen, stellen experts in staat om korte en lange termijn aanbevelingen te doen.  

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Online Associate Degree Opleiding in Economische studies in de Verenigde Staten

2 Resultaten in Economische studies, Verenigde Staten Filter

Associate of Applied Business in Accounting

Lorain County Community College
Associate Degree
Associate Degrees
aug 2020
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

De accounting associate degree-opleiding bereidt je voor op een baan als accountant, payroll professional of penningmeester. De fundamentele boekhoudkundige en financiële vaar ...

Lees meer

Accounting

Jamestown Community College
Associate Degrees
sep 2020
<
Deeltijd
Engels
Online

Deze opleiding bereidt studenten voor op instapniveau boekhoudkundige carrière, zoals junior accountant, payroll accountant, debiteuren / crediteuren klerk of boekhouder. Het ...

Lees meer