Onlinegraad.nl

2 Top Online Associate Degrees op de Filippijnen

Associate graden kunnen de leerlingen vooruit hun opleiding en meer informatie over bepaalde onderwerpen. Dit soort programma kan helpen bij het verbeteren geloofsbrieven en versterking van inzicht in belangrijke concepten. Veel diverse programma's en gebieden van de studie zijn beschikbaar voor geïnteresseerde studenten.

Velen houden van de goede mensen van de Filippijnen en hun levensstijl. Studeren hier ook zou kunnen helpen te leren vermenging met de cultuur van de mensen als je je universitaire cursus te mogen volgen in Local College University, State University en Hogeschool of de Universiteit van de Filippijnen. Filippijnen is de derde grootste Engels sprekende landen in de wereld die dingen makkelijker voor internationale studenten zal maken.

Online Ad Opleiding op de Filippijnen

gevonden resultaten Filter

Associate degree in het Engels

Rays Online College Credits, John Zepp Academy Foundation Inc.
Online Voltijd Deeltijd 2 - 3 jaren Vraag informatie aan Verenigde Staten VS Online Filipijnen manilla +3 more

Deze tweejarige opleiding bereidt studenten in de taalvaardigheid in het Engels voor: TOEFL / IELTS, basic Engels onderwijs, voortzetting in academische studies, call-center banen, medische transcriptie, etc.

Associate of Arts graad

Rays Online College Credits, John Zepp Academy Foundation Inc.
Online Voltijd Deeltijd 2 - 3 vind je doctoraat rechten November 2019 Filipijnen manilla Verenigde Staten VS Online +3 more

Stralen Online College Credits biedt een online Associate Degree gelijk aan de tweejarige Associate Degree programma van vele internationale universiteiten.