ONLINESTUDIES

Online Cursus Studies in Informatietechnologie 2020/2021 in Noord-Amerika

Veel studenten verdienen associate graden tijdens hun eerste jaren van het hoger onderwijs. Omdat ze vereisen doorgaans ongeveer twee jaar van de studie, kunnen deze graden fungeren hetzij als beroepskwalificaties of als voorlopers om meer geavanceerde graden.

Informatietechnologie studies zijn gemaakt om studenten met de technologische vaardigheden en kennis te bieden. Zij kunnen onderzoeken hoe de elektronische gegevens wordt gemaakt, verwerkt en opgeslagen, alsmede thema's zoals veiligheid, hardware, software-applicaties en kunstmatige intelligentie.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, ook wel bekend als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de Staten ". Het verzamelt ook meer dan 310 miljoen mensen die de derde grootste bevolking van de wereld 's. Het omvat dichtbevolkte steden met uitgestrekte voorsteden, en uitgestrekte, onbewoonde en natuurlijk mooie gebieden tegelijk.

Ad Opleiding Online in Informatietechnologie in Noord-Amerika

2 Resultaten in Informatietechnologie, Noord-Amerika Filter

Associate of Science in informatietechnologie

University of Management and Technology
Associate Degrees
Engels
Online

De ASIT legt een sterke nadruk op cursussen algemeen onderwijs die een basis vormen voor toegang tot het BSIT-programma. Algemene Opleidingen zijn bedoeld om de educatieve bas ...

Lees meer

Graad in gezondheidsinformatietechnologie

Camden County College (CCC)
Associate Degrees
Engels

Het Health Information Technology (HIT) -programma is bedoeld om afgestudeerden voor te bereiden op een baan op het gebied van technologie voor gezondheidsinformatiebeheer. Ge ...

Lees meer