ONLINESTUDIES

Online Ad's in International Management 2020/2021 in Europa

Associate graden kunnen de leerlingen vooruit hun opleiding en meer informatie over bepaalde onderwerpen. Dit soort programma kan helpen bij het verbeteren geloofsbrieven en versterking van inzicht in belangrijke concepten. Veel diverse programma's en gebieden van de studie zijn beschikbaar voor geïnteresseerde studenten.

Individuen die hun kennis van de verschillende facetten van de internationale handel voor bedrijven en het beheer op een wereldwijde schaal te vergroten kan een cursus in internationaal management te vinden om heel nuttig zijn. Dit kan in het bijzonder een sterke optie voor studenten met minstens wat achtergrond in het management of internationale studies.

Europa is de op vijf na grootste continent en omvat 47 landen en diverse afhankelijkheden, eilanden en gebieden. Het wordt begrensd door de Middellandse Zee naar het zuiden, Azi├ź naar het oosten, en de Atlantische Oceaan in het westen.

Associate Degree Opleiding Online in International Management in Europa

1 Resultaten in International Management, Europa Filter

Universitair bachelor in internationaal management

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Associate Degrees
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Online

De Zwitserse Diploma (jaar 1) of Associate van Bachelor of International Management diploma betekent het eerste niveau van prestatie in elke academische discipline.

Lees meer