Een associate degree is een undergraduate programma meestal na de middelbare school, maar voor alle andere universitaire studies gevolgd. Een online associate degree gebeurt vrijwel geheel online; Sommige universiteiten kunnen studenten eisen bij te wonen een klasse op de campus ook. Deze studie kan meestal in twee jaar worden afgerond. Wat is een online associate degree in management? Veel online… Meer informatie

Een associate degree is een undergraduate programma meestal na de middelbare school, maar voor alle andere universitaire studies gevolgd. Een online associate degree gebeurt vrijwel geheel online; Sommige universiteiten kunnen studenten eisen bij te wonen een klasse op de campus ook. Deze studie kan meestal in twee jaar worden afgerond.

Wat is een online associate degree in management? Veel online associate graden in het management zijn ontworpen om studenten te helpen gaan van entry-level posities aan het management. Te dien einde, veel programma's richten zich op het bedrijfsleven theorieën, besluitvorming, trends in de sector en leiderschap technieken. De exacte vakken die je moet nemen kan afhangen van de school waar je bij te wonen. Enkele voorbeelden zijn computertoepassingen, beginselen van het management, wiskunde en financiën, interne marketing, technisch schrijven, retail management en marketing onderzoek.

Na het afronden van deze opleiding, kunt u in staat om problemen te analyseren, effectief te communiceren en op de markt ook.Met deze vaardigheden, is de kans groter dat je in staat om een ​​leidinggevende-level positie te krijgen zal zijn. Sommige bedrijven kunnen zelfs bereid om u meer te betalen als gevolg van je diploma te zijn.

Als u een schatting van de kosten van een associate degree in beheer wilt, dan moet u contact opnemen met de scholen u denkt aan het bijwonen. Veel factoren hebben invloed op onderwijs, zoals de locatie van de school, de duur van het programma en de tools die nodig zijn naar de klas online bij te wonen.

Een ander ding dat je zou willen overwegen voor het aanvragen van dit programma is de carrière mogelijkheden die het biedt. Studenten met een associate degree in het management in staat zijn om te werken in bedrijven, overheid of non-profit organisaties. Hooggeplaatste posities, zoals de chief executive officer, manager human resource en de vice-president van de operaties, kan zijn binnen handbereik. Echter, kunt u uw eerdere ervaring een rol in de taken die u in staat na het afstuderen te krijgen zijn te spelen.Veel studenten kiezen voor deze associate degree te gebruiken als een springplank voor verdere opleiding.

Het aanvragen van een associate programma in het management is eenvoudig. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zürich, Switzerland

De Zwitserse Diploma (jaar 1) of Associate van Bachelor of International Management diploma betekent het eerste niveau van prestatie in elke academische discipline.

De Zwitserse Diploma (jaar 1) of Associate van Bachelor of International Management diploma betekent het eerste niveau van prestatie in elke academische discipline. Lees Minder
Associate Degrees
01 Feb 2020
Voltijd
Deeltijd
Engels
Online
 
Washtenaw Community College
Ann Arbor, USA

Dit is een online programma. Studenten kunnen dit programma afronden van hun thuisland. Studenten zullen leren hoe de supply chain strategieën afgestemd worden op bedrijfsdoel ... Meer informatie

Dit is een online programma. Studenten kunnen dit programma afronden van hun thuisland. Studenten zullen leren hoe de supply chain strategieën afgestemd worden op bedrijfsdoelstellingen om leveranciers, fabrikanten, distributeurs en retailers te coördineren, zodat producten en diensten tijdig en kosteneffectief zijn voor de eindverbruiker, terwijl tegemoet komt aan de eisen van de klantenservice. Als onderdeel van het programma zullen de studenten klaar zijn om de testen te doen die nodig zijn om hun CLA (Certified Logistics Associate) en CLT (Certified Logistics Technician) industrie certificering te ontvangen. Lees Minder
Associate Degrees
01 Sep 2020
Voltijd
4 semesters
Engels
Online