Filter
Associate Degrees
Tempo: Alles

Top Online Cursus Studies in Managementstudies 2019

Een associate degree is een undergraduate programma meestal na de middelbare school, maar voor alle andere universitaire studies gevolgd. Een online associate degree gebeurt vrijwel geheel online; Sommige universiteiten kunnen studenten eisen bij te wonen een klasse op de campus ook. Deze studie kan meestal in twee jaar worden afgerond.

Wat is een online associate degree in management? Veel online associate graden in het management zijn ontworpen om studenten te helpen gaan van entry-level posities aan het management. Te dien einde, veel programma's richten zich op het bedrijfsleven theorieën, besluitvorming, trends in de sector en leiderschap technieken. De exacte vakken die je moet nemen kan afhangen van de school waar je bij te wonen. Enkele voorbeelden zijn computertoepassingen, beginselen van het management, wiskunde en financiën, interne marketing, technisch schrijven, retail management en marketing onderzoek.

Na het afronden van deze opleiding, kunt u in staat om problemen te analyseren, effectief te communiceren en op de markt ook.Met deze vaardigheden, is de kans groter dat je in staat om een ​​leidinggevende-level positie te krijgen zal zijn. Sommige bedrijven kunnen zelfs bereid om u meer te betalen als gevolg van je diploma te zijn.

Als u een schatting van de kosten van een associate degree in beheer wilt, dan moet u contact opnemen met de scholen u denkt aan het bijwonen. Veel factoren hebben invloed op onderwijs, zoals de locatie van de school, de duur van het programma en de tools die nodig zijn naar de klas online bij te wonen.

Een ander ding dat je zou willen overwegen voor het aanvragen van dit programma is de carrière mogelijkheden die het biedt. Studenten met een associate degree in het management in staat zijn om te werken in bedrijven, overheid of non-profit organisaties. Hooggeplaatste posities, zoals de chief executive officer, manager human resource en de vice-president van de operaties, kan zijn binnen handbereik. Echter, kunt u uw eerdere ervaring een rol in de taken die u in staat na het afstuderen te krijgen zijn te spelen.Veel studenten kiezen voor deze associate degree te gebruiken als een springplank voor verdere opleiding.

Het aanvragen van een associate programma in het management is eenvoudig. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Managementstudies

Washtenaw Community College

Dit is een online programma. Studenten kunnen dit programma afronden van hun thuisland. Studenten zullen leren hoe de supply chain strategieën afgestemd worden op bedrijf ... [+]

Dit programma is beschikbaar op campus of online

Beschrijving

Dit programma bereidt studenten op voor banen met taken die zijn toegewezen aan een beginrevisor, zoals het controleren van aanvullingen, het controleren van audits, postings, bonnen, analyseren van accounts en het opstellen van financiële overzichten. Veel van de cursussen overbrengen naar vierjarige hogescholen.

Articulatie

Washtenaw Community College in Ann Arbor, Michigan heeft meer dan 120 artikulatieovereenkomsten met vierjarige hogescholen in de hele staat. Studenten die van plan zijn om naar een vierjarige universiteit over te brengen, dienen te ontmoeten met een adviseur om te verzekeren dat de Overeenkomstovereenkomst van Michigan is voldaan.... [-]

Verenigde Staten Ann Arbor
September 2019
Engels
Voltijd
4 semesters
Online
Lees meer in Nederlands
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

De Zwitserse Diploma (jaar 1) of Associate van Bachelor of International Management diploma betekent het eerste niveau van prestatie in elke academische discipline. ... [+]

Human Resources in Business Inzicht Consumentengedrag Principes van Business Operations Advanced Business Mathematics

Diploma:

[-]
Zwitserland Zürich
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands