113 online Associate degrees Opleidingen in Noord-Amerika for 2024

online Associate degrees Opleidingen in Noord-Amerika for 2024Filter
    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    De online Associate of Arts in General Studies van Methodist University is ontworpen om je voor te bereiden op het succes van de 21e eeuw. Op basis van het liberale kunsteducatiemodel, zul je je bezighouden met verschillende disciplines terwijl je kritisch denken, schriftelijke en mondelinge communicatie, kwantitatief redeneren en onderzoeksvaardigheden ontwikkelt. Daarnaast geeft het programma je de basis om na je afstuderen doorgroeimogelijkheden na te streven of je opleiding in een bacheloropleiding voort te zetten.

    • Gainesville, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    • Longmeadow, Verenigde Staten

    Full time

    6 weken

    Afstand leren

    Engels

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    8 weken

    Afstand leren

    Engels

    Met de meest betaalbare graad in de Twin Cities kun je gemakkelijk de weg naar hoger onderwijs beginnen met een overdrachtsvriendelijke school die credits ontvangt die bij een andere instelling zijn verdiend en die een geweldige leerbasis vestigt met een cursus voor studentensuccesstrategieën. Leer hoe u vaardigheden kunt ontwikkelen om uzelf academisch, persoonlijk en professioneel te leiden, en naadloos door de rest van uw cursussen kunt gaan met ondersteuning van deskundige faculteiten.

    • National City, Verenigde Staten

    Full time

    24 maanden

    Afstand leren

    Engels

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Het ontwikkelen van een basis is van cruciaal belang voor succes in het bedrijfsleven. Het vermogen van een bedrijf om te floreren is gebaseerd op de voorwaarde dat iedereen het inzicht heeft om zijn of haar taken efficiënt uit te voeren. Door een diploma bedrijfskunde te behalen, kunt u de regie over uw professionele carrière in handen nemen en uw toekomstige organisatie helpen haar doelen te bereiken.

    • Philadelphia, Verenigde Staten

    Full time

    4 semesters

    Afstand leren

    Engels

    Het General Business (BGEN) -programma is ontworpen om studenten voor te bereiden op een carrière in de zakelijke omgeving met een basiskennis van de belangrijkste concepten en functies van het moderne bedrijfsleven, waaronder fundamentele analytische technieken, communicatie en management.

    • White Plains, Verenigde Staten

    Full time

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    De AOS-graad (Associate in Occupational Studies) in Health Information Administration is een volledig online programma dat professionals op het gebied van gezondheidsinformatieadministratie (HIA) voorbereidt op het werken in verschillende administratieve medische kantooromgevingen, waaronder zowel privépraktijken als grotere zorginstellingen.

    • Appleton, Verenigde Staten
    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Het snel evoluerende gebied van webontwikkeling heeft geleid tot een behoefte aan mensen met de technische vaardigheden om websites te ontwerpen, ontwikkelen en ondersteunen. Vrijwel alle bedrijven hebben een openbare website nodig en velen ontwikkelen interne intranetten om verschillende toepassingen te ondersteunen. Deze graad geeft je de vaardigheden om professionele websites van hoge kwaliteit te maken en te onderhouden. Je leert hoe je HTML 5, cascading style sheets (CSS), JavaScript, PHP en ASP.NET gebruikt.

    • Campbellsville, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Via een curriculum dat praktijkervaring biedt, biedt het online Associate of Science in Mass Communication-programma van Campbellsville University de academische basis die nodig is voor succes in een verscheidenheid aan carrières in de media, waaronder mediaplanner, nieuwslezer en meer.

    • Jamestown, Verenigde Staten
    • Olean, Verenigde Staten
    • + 2 more

    Deeltijd

    Afstand leren

    Engels

    Deze opleiding bereidt studenten voor op instapniveau boekhoudkundige carrière, zoals junior accountant, payroll accountant, debiteuren / crediteuren klerk of boekhouder. Het combineert applicatie cursussen in de boekhouding, informatica, recht, en het management met de vrije kunsten cursussen om de communicatie en berekening vaardigheden te ontwikkelen. Met deze achtergrond zullen de studenten snel inzetbaar zijn en de vaardigheden ...

    • Loretto, Verenigde Staten

    Full time

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    • Online

    Full time

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    De associate of science in business bij Loyola University New Orleans is een studieprogramma van 60 studiepunten dat volledig online beschikbaar is. Studenten doen fundamentele zakelijke kennis op, gecombineerd met strenge liberale kunstcursussen voor een goed afgeronde opleiding. In slechts twee jaar bereiden studenten zich voor op functies op instapniveau in een breed scala aan zakelijke toepassingen.

    • Fort Myers, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    De Associate Degree in Paralegal Studies bereidt studenten voor op het Paralegal Advanced Competency Exam of Certified Legal Assistant/Certified Paralegal Exam.

    • Akron, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    In dit online programma doe je basiskennis op over brandbestrijding en brandbeveiliging, inclusief de geschiedenis en filosofie van brandbestrijding; brandweerkazernes en brandbestrijdingsmiddelen; overheidsinstanties en brandbeveiligingsorganisaties; bouwconstructie en ontwerpconcepten; brandpreventiepraktijken; onder andere.