ONLINESTUDIES

2 Top Online Ad's in Zwitserland

Associate graden kunnen de leerlingen vooruit hun opleiding en meer informatie over bepaalde onderwerpen. Dit soort programma kan helpen bij het verbeteren geloofsbrieven en versterking van inzicht in belangrijke concepten. Veel diverse programma's en gebieden van de studie zijn beschikbaar voor geïnteresseerde studenten.

Zwitserland, officieel de Zwitserse Confederatie, is een federale parlementaire republiek bestaande uit 26 kantons, met Bern als de zetel van de federale overheid. Onafhankelijkheid en neutraliteit Zwitserland 's al lang vereerd door de grote Europese mogendheden. Zwitserland is een vreedzame, welvarende en stabiele moderne markteconomie met een lage werkloosheid.

Online Associate Degree in Zwitserland

gevonden resultaten Filter

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zwitserland, Zürich
Associate Degrees
01 Feb 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Online

Ontwikkelen en de praktijk van innovatieve onderzoeksmethoden. Verdien de hoogste kwaliteit van het onderwijs. Het bereiken van de expertise om te publiceren in peer-reviewed ...

Lees meer

Universitair bachelor in internationaal management

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zwitserland, Zürich
Associate Degrees
01 Feb 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Online

De Zwitserse Diploma (jaar 1) of Associate van Bachelor of International Management diploma betekent het eerste niveau van prestatie in elke academische discipline.

Lees meer