Carrières op het gebied van informatietechnologie groeien snel en je wilt de kans om je online Computer Informatie Systemen - Netwerkdiploma van de Bryan University te verdienen niet missen. Met een medewerker informatietechnologie aan de Bryan University kun je leren wat je moet weten om professioneel vooruit te gaan en een solide trainingsbasis te creëren voor je toekomstige IT-carrière.

Een on-campus of online graad van Associate of Applied Science in Computer Information Systems-Networking van Bryan University geeft je een breed scala aan vaardigheden die je nodig hebt om te slagen. Met IT-cursussen van netwerkscripting tot informatietechnologiebeheer, bent u klaar om het juiste pad te vinden - en meteen aan het werk te gaan. Onze instructeurs hebben ervaring uit de eerste hand en bieden waardevol inzicht en praktische strategieën die zijn ontworpen om u te helpen slagen.

Bij Bryan University hoef je geen vier jaar door te brengen met proberen je IT-diploma te behalen. Je leert wat je moet weten om te werken en te groeien in je carrière.

Programma Hoogtepunten

  • 70 weken; 7 kwartielen in lengte
  • IT 150 - Microsoft Serverbeheer
  • CN 211 - Netwerkbeveiliging
  • CN 270 - Microsoft applicatie-infrastructuur

Een toekomst om naar uit te kijken

Of u nu een netwerkspecialist wilt zijn voor een groot bedrijf of een databasebeheerder voor een non-profit organisatie, de graad van Associate of Applied Science van Bryan University in Computer Information Systems-Networking kan u voorbereiden op uw mooie toekomst op het gebied van informatietechnologie .

“De ervaring van de Bryan University onderscheidde zich van de meeste traditionele onderwijsmethoden en lessen. De aandacht en het geduld die de leraren je geven zijn onverdeeld. ” Ryan Bayless, computerinformatiesystemen - afgestudeerd in netwerken

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 2 andere vakken van Bryan University »

Laatst bijgewerkt op Juli 25, 2019
Deze cursus is Online
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
70 weken
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen

Bryan University - Information Technology

Bryan University - Hear What Our Students Say

Complete your degree 100% Online at Bryan University