BA (Hons) Business (marketing) (herladen)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Coronavirus (Covid-19) updates:

Onze huidige intake is open. We blijven een ononderbroken leerervaring bieden in al onze cursussen. Wij zijn afstandsonderwijs specialisten met meer dan 25 jaar ervaring in het online aanbieden van onderwijs.

Cursus overzicht

Deze Top-Up stelt u in staat om een volledige bachelorgraad in business (marketing) te behalen als u eerder een HND in Business of gelijkwaardig hebt afgerond. Arden University online BA (Hons) Business (Marketing) van Arden University (Top-Up) zal een breed begrip ontwikkelen van de strategische marketingtools en theorieën die essentieel zijn voor zakelijk succes.

Met de flexibele studiemodus van Arden kun je je vaardigheden ontwikkelen rond je bestaande verplichtingen. Dit programma zal helpen voortbouwen op uw bestaande kennis om uw volgende stappen in de zakelijke wereld te zetten en u een uitstekende basis bieden voor uw toekomstige carrière.

Het volledige programma aangeboden door Arden heeft een sterke focus op inzetbaarheid, praktische vaardigheden en carrièresucces. Dit programma is ontwikkeld met een bijzondere focus op het ontwikkelen van marketingvaardigheden en -kennis om u te helpen veranderingen binnen uw organisatie te inspireren en te beheren.

Cursusmodules

Niveau 6

Hedendaagse managementproblemen
Gebruikmakend van het meest actuele denken, onderzoekt deze module de problemen waarmee managers vandaag de dag te maken hebben, waaronder duurzaamheid, morele en ethische keuzes en bedrijfswaarden. Je zult nadenken over de veranderende wereld, inclusief globalisering, de gemeenschappen waarin we leven en de manieren waarop ons economische landschap verandert.

Strategisch management
Leer hoe u de routekaart kunt ontwerpen om uw bedrijf naar succes te brengen in deze module, door een reeks strategische theorieën en technieken toe te passen. Je kijkt naar fusies en overnames, samenwerking met partners, nationale en internationale planning en de manieren waarop organisaties hun plannen uitvoeren door verandering effectief te beheren.

Zelf en anderen beheren
Deze module zet het thema van het ondersteunen en ontwikkelen van jezelf en anderen voort. Leer technieken voor stressmanagement, positief denken en assertieve ontwikkeling, naast hulpmiddelen voor creativiteit en besluitvorming. U zult alles onder de loep nemen, van werving tot teambeheer.

Internationaal management
Duik in de manier waarop internationale bedrijven samenwerken met teams over de hele wereld. Leer om verre teams te beheren met culturele verschillen, met behulp van de meest effectieve technieken.

Onderzoeksmethoden en proefschriften
Met je begeleidende tutor bepaal je een interdisciplinair gebied gerelateerd aan je opleiding tot onderzoek, waardoor je de kans krijgt om je te specialiseren in een gebied van het programma dat je het meest interesseert.

Industrie Partnerschappen

Wanneer u zich inschrijft voor de BA (Hons) Business (Marketing) (Top-Up) -cursus, kunt u deelnemen aan de volgende programma's voor het ontwikkelen van bedrijfsvaardigheden:

3xfI1Q8m_PdCzHGN1DPVTK0zAyHycLsgzDGKSk08hSi_IIu4DhyIIwCjnOT42HFUYyHRufLNOS4rBpQk5xH4mUvHDAnlaUjffuK6Q2B4ZL8Ahul5EVzl0KQ-J8LliPYyW2tmq5FB

Cisco Networking Academy
Krijg een echte wereld met de meest waardevolle technische vaardigheden van vandaag. Gebruik echte apparatuur, software en simulatoren om technische kennis op te doen in ten minste 1 of 2 veeleisende werkgebieden.


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Salesforce Trailheads
Er zijn 140 routes en 520 badges om uit te kiezen, die betrekking hebben op vele aspecten van zaken, computergebruik en Salesforce gebruiken als een managementtool.

Hoe werkt het?
Deelname met onze industriepartners is volledig vrijwillig. Je deelname of beslissing om deze extra's niet te bestuderen, heeft geen effect op je diploma of de cijfers die je ontvangt.

Wat onze studenten zeggen:

yXbULR6cmdmsX-cO1ecGRe7-kWY9k7DSt-UsQbS5VrdYLarZeXuWWwByrJnpiNEtwg0j5omBKEwuaQVDKu_uqHMmQJCI8IjVNOlZ0U4Hapa7-taMBdSI_VVZF7Z82wt8n94XEYin

"Ik zou Arden zeker aanraden omdat je zelf onderzoek leert doen en problemen oplost, en je hebt een back-up met de docenten indien nodig."

Marcel Wahrhaftig,
BA (Hons) Business (CMI)
Duitsland

118147_klSkK5E0.png

"Afstandsonderwijs heeft me veel flexibiliteit gegeven die essentieel is geweest.Ik voel me vereerd om te studeren tijdens het werken en het opvoeden van een gezin."

Laura Benson,
BA (Hons) Zakelijk (marketing)
Verenigd Koningkrijk

Toelatingseisen:

Om in aanmerking te komen voor deze cursus moet je normaal gesproken:

  • Een HND in Business, of gelijkwaardig, voorzag in voorleren in overeenstemming met niveau 5 van het functionele gebied (financiën, HRM, marketing, operations)
  • Voor studenten van wie het eerdere leren niet in het Engels is gegeven: IELTS 6.0 of gelijkwaardig (niet minder dan 5.5 in elk element).

Als je werkervaring hebt

We moedigen aanvragen van mensen die hun motivatie om het programma te bestuderen aan te tonen, positief aan en overwegen ze. We zullen u om uw persoonlijke verklaring vragen, samen met uw cv en referenties ter ondersteuning van uw aanvraag.

vergoedingen

£ 4.500 (VK en EU), £ 4.384 (internationaal)

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Lees meer

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Lees Minder