BA (Hons) Wet

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Online BA (Hons) Law van de Arden University

Met de flexibele studiemodus van Arden kunt u uw juridische en psychologische vaardigheden ontwikkelen rond uw bestaande verplichtingen. Dit programma geeft je een goed begrip van de relatie tussen deze twee spannende velden en helpt je dichter bij je carrièredoelen te komen.

Het volledige programma aangeboden door Arden heeft een sterke focus op inzetbaarheid, praktische vaardigheden en carrièresucces. Dit programma is ontwikkeld om u te helpen de wet en het juridische systeem vanuit een psychologisch perspectief te begrijpen en om u de vaardigheden voor een carrière in het juridische systeem te geven.

119971_119964_40LawPsych.jpg

Cursusmodules

Niveau 4

Vaardigheden voor interdisciplinair onderzoek
Ontwikkel je vaardigheden als leerling en bekijk problemen vanuit verschillende perspectieven. Na een introductie in uw online academische gemeenschap en de belangrijkste vaardigheden die nodig zijn voor het programma, begint u de persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen die werkgevers zoeken.

Inleiding tot sociale en ontwikkelingspsychologie
Deze tak van de psychologie onderzoekt de veranderingen die zich voordoen gedurende de menselijke levensduur. Tijdens deze module bespreek je een reeks theorieën, waaronder identiteitsvorming, persoonlijkheid, ideeën over het zelf en taalverwerving. Je zult kijken hoe de gedachten en gedragingen van mensen worden beïnvloed door de lens van sociale psychologie.

Inleiding tot de biologische en cognitieve psychologie
Ontdek de cognitieve processen die centraal staan in hoe we nieuwe vaardigheden zien, horen en leren. Leer hoe we groeien en een gevoel van perceptie, aandacht, leren, geheugen en besluitvormingsmogelijkheden krijgen. In deze module leer je over enkele van de biologische processen en cognitieve principes die nodig zijn om psychologie te begrijpen, inclusief de basisstructuur en functies van het zenuwstelsel.

Engels juridisch systeem
Leer de verschillen tussen jurisprudentie en wetgeving en analyseer hoe het Parlement en het rechtsstelsel samenwerken. Je zult ook je juridische vocabulaire ontwikkelen, om de rechterlijke macht, gedelegeerde wetgeving en rechtscategorieën te begrijpen

Strafrechtelijke wet
In deze module worden de verschillen tussen jurisprudentie en wetgeving uitgelegd en kunt u analyseren hoe het rechtsstelsel, het parlement en de EU samenwerken. Je maakt kennis met een aantal noodzakelijke juridische terminologie om categorieën van recht, rechterlijke macht en gedelegeerde wetgeving te begrijpen.

Wet

Niveau 5

Onderzoek en ethiek in actie
Deze module geeft je de kans om je vaardigheden te laten zien door een werk van je eigen ontwerp. Je bepaalt de methodiek, ontwikkelt een scala aan vaardigheden en houdt rekening met de ethische kwesties van het werk dat je uitvoert. Later neem je dit op een praktische manier op terwijl je naar je eindproject toewerkt.

Tort 1 (nalatigheid)
In het brede rechtsgebied dat bekend staat als Tort, wordt de grootste component 'nalatigheid' genoemd. U zult overwegen welke verantwoordelijkheden aan individuen of organisaties verschuldigd zijn, en de gevolgen voor het tekortschieten.

Burgerlijke vrijheden

Persoonlijkheid en intelligentie
Leer meer over historische en hedendaagse benaderingen van persoonlijkheid en intelligentie en hun implicaties voor de samenleving en het onderwijs. Je ontdekt de rol van genen en omgeving, psychometrische tests en culturele effecten, en met verschillende substantiële onderwerpen om mee bezig te zijn, krijg je de kans om belangrijke aspecten van persoonlijkheid en intelligentie in deze module te bespreken - van gedrag tot biologisch.

Sociale psychologie
Krijg inzicht in menselijk gedrag terwijl je conceptuele en historische problemen in de sociale psychologie verkent. Gebruikmakend van traditionele en kritische onderzoeksmethoden, pas je een reeks theorieën toe op echte problemen en onderzoek je onder andere sociaal-constructionisme, cultuur, taal en identiteit.

Tort 2 (Land

Niveau 6

Hedendaagse ontwikkelingspsychologie
Van de ontwikkeling van het zelf, en vroege sociale interactie, tot genderidentiteit en de effecten van ontwikkeling op het latere leven, deze module kijkt naar belangrijke theorieën en debatten. U wordt aangemoedigd om holistisch te denken, waarbij het meest actuele denken wordt gekoppeld aan de manier waarop verschillende aspecten van ontwikkeling zich tot elkaar verhouden.

Cross-culturele psychologie
Omdat het meeste psychologisch onderzoek is uitgevoerd in de westerse samenleving, is het meestal van toepassing op een beperkte populatie. Terwijl culturele grenzen vervagen, kijkt deze module naar de overeenkomsten en verschillen tussen culturen, en hoe we elkaar begrijpen en ernaar handelen. Je leert hoe deze onderzoeken worden uitgevoerd en krijgt de kans om je kritische en analytische vaardigheden uit te oefenen via een case study-aanpak.

Beroepspsychologie
Je zult de dynamische tak van de psychologie verkennen die onderzoekt hoe je werktevredenheid kunt verbeteren en het maximale uit werknemers kunt halen. Ontdek de nieuwste ideeën over leiderschap, teamwerk, motivatie en persoonlijkheidstypen, gecombineerd met organisatieontwikkeling. In deze module wordt nagegaan hoe sociale en politieke invloeden, naast technologie en economie, organisaties en degenen die ermee werken beïnvloeden.

Wet van bewijs
Aan de hand van belangrijke gevallen, waaronder de Human Rights Act 1998, zult u overwegen hoe het verzamelen van bewijs plaatsvindt, hoe het kan worden gebruikt en wat in deze module als bewijs wordt gedefinieerd.

Onderzoeksplanning

Wat onze studenten zeggen:

119972_B-_DCl1I.png

"Ik heb kunnen studeren vanuit huis en vanuit het ziekenhuis, wat een zegen was [en] Ik ben opgelucht en blij dat ik eindelijk op de goede weg ben met mijn droomcarrièrekeuze [...] Ik zou zeker Afstandsonderwijs met Arden aanmoedigen aan iedereen. "

Emma-Louise Smith,

Arden University

Toelatingseisen

Om in aanmerking te komen voor deze cursus moet je normaal gesproken:

  • Twee vakken op GCE A-niveau of gelijkwaardig, plus slagen bij graad C of hoger bij drie vakken op GCSE-niveau of gelijkwaardig; OF
  • Een erkend toegangsprogramma of equivalent voltooid
  • Voor studenten van wie het eerdere leren niet in het Engels is gegeven: IELTS 6.0 of gelijkwaardig (niet minder dan 5.5 in elk element).
Als je werkervaring hebt

We moedigen aanmoedigingen aan van diegenen die in staat zijn om hun motivatie om het programma te bestuderen aan te tonen. We zullen om uw persoonlijke verklaring vragen, samen met uw CV en referenties ter ondersteuning van uw sollicitatie.

vergoedingen

£ 13.500 (VK

Laatst bijgewerkt op September 2019

Over de school

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Lees meer

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Lees Minder