BA (Hons) Zakelijk (HRM) (CMI)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Hoe haalt u het beste uit uw medewerkers? Hoe beloon je ze? Tijdens deze opleiding onderzoek je de gevestigde principes van Human Resources Management, terwijl je professionele vaardigheden ontwikkelt die je zullen helpen de baan te krijgen die je wilt - evenals een gedegen kennis van de algemene zakelijke omgeving.

Cursus overzicht

Dit programma behandelt de belangrijkste tools en theorieën van Human Resource Management en hoe deze toe te passen op praktijksituaties. Arden University online BA (Hons) Business (HRM) (CMI) van Arden University zal u helpen uw vaardigheden op het gebied van personeelsbeheer te ontwikkelen en u voor te bereiden op uw volgende professionele stappen. De CMI-accreditatie van dit programma betekent ook dat afgestudeerden een niveau 5-diploma in leiderschap en management krijgen om u te helpen op te vallen.

Met de flexibele studiemodus van Arden kunt u uw HR-vaardigheden ontwikkelen rond uw bestaande verplichtingen. Dit programma zal u voorzien van de rekruteringskennis die nodig is om uw volgende stappen in het bedrijfsleven te zetten, en u helpen een aanwinst voor een reeks organisaties te worden.

Het volledige programma aangeboden door Arden heeft een sterke focus op inzetbaarheid, praktische vaardigheden en carrièresucces. Dit programma is ontwikkeld met een speciale focus op de vaardigheden en kennis van personeelsontwikkeling om u te helpen bij het inspireren en beheren van veranderingen binnen uw organisatie.

Cursusmodules

Niveau 4

Persoonlijke en managementvaardigheden ontwikkelen
Je hebt geweldige managementvaardigheden nodig, of je nu in een multinationaal bedrijf of een microbedrijf werkt. Beginnend met uw eigen persoonlijke management, werkt u door naar teammanagement en leert u vervolgens theorieën over motivatie, conflictbeheer en empowerment toe te passen op grotere organisaties.

Inzicht in de zakelijke omgeving
Krijg grip op de bedrijfsstructuur en de verantwoordelijkheden van stakeholders. Met deze module begint u kernbegrippen te begrijpen, zoals vraag en aanbod, concurrentie, markten en overheidseffecten.

principes van marketing
Deze module begint met basisdefinities, waarna u bedrijven en bredere markten leert analyseren. U leert ook markten op te splitsen in segmenten en dynamische marketingtools toe te passen op uw marketingstrategie.

Inleiding tot financiën
Een basiskennis van financiën is een grote troef en deze module leidt u door hoe bedrijven hun boeken beheren, accounts voorbereiden en zakelijke beslissingen informeren. U bent beter uitgerust om impact te hebben op uw organisatie.

Mensen in organisaties
Succesvolle organisaties weten hoe ze hun personeel moeten leiden en motiveren en deze module onderzoekt de dingen die mensen doen aanslaan. Je leert hoe teams het beste werken en hoe verandering effectief kan worden beheerd.

Human resources beheren
Deze module gaat dieper in op de ontwikkeling van teams en de manieren waarop een organisatie medewerkers kan ondersteunen en aanmoedigen, zodat hun prestaties en effectiviteit worden gewaarborgd.

Niveau 5

Beheer van culturen
Wereldwijd ondernemen vereist dat we rekening houden met nationale culturen. Deze module vraagt hoe onze producten in verschillende markten zullen werken, hoe multicultureel personeelsbestand te faciliteren en andere kwesties die cruciaal zijn voor moderne bedrijven.

Business processen
Uw manier van werken moet worden ontworpen en beheerd om uw tijd en geld optimaal te benutten. In deze module kijk je naar zaken als benchmarking, supply chain management en of een project succesvol is geweest.

Ondernemen en ondernemerschap
Ondernemers op alle niveaus hebben bepaalde hulpmiddelen en technieken nodig om te kunnen gedijen. Deze module gaat over vooruitgang in de grote bedrijven, van initiële innovatie tot vroege groei en daarna.

Bedrijfsanalyse
De manier waarop organisaties de enorme hoeveelheid gegevens gebruiken die ze produceren, kan het verschil maken tussen succes en mislukking. Deze module kijkt naar het vinden, extraheren, werken met, analyseren en interpreteren van gegevens, het ontwikkelen van de vaardigheden om uw eigen gegevensverzamelingsproject te ontwerpen.

Veranderingen in organisaties beheren
Verandering is onvermijdelijk en deze module doorloopt enkele potentiële katalysatoren voor verandering. Kijkend naar hoe verandering uw mensen beïnvloedt, en hoe hiermee op individueel niveau om te gaan, zult u beter in staat zijn om verandering te beheren, terwijl u vol vertrouwen over Total Quality Management en Business Process Engineering praat.

Planning van menselijke hulpbronnen
Leer te plannen voor het element mensen van een organisatie, inclusief die internationale factoren die van invloed zijn op het wereldwijde bedrijfsleven. Ontwikkel de vaardigheden om te plannen voor de kosten van het aannemen van nieuw personeel, rekening houdend met wanneer en hoe dit nodig is.

Niveau 6

Hedendaagse managementproblemen
Gebruikmakend van het meest actuele denken, onderzoekt deze module de problemen waarmee managers vandaag de dag te maken hebben, waaronder duurzaamheid, morele en ethische keuzes en bedrijfswaarden. Je zult nadenken over de veranderende wereld, inclusief globalisering, de gemeenschappen waarin we leven en de manieren waarop ons economische landschap verandert.

Strategisch management
Leer hoe u de routekaart kunt ontwerpen om uw bedrijf naar succes te brengen in deze module, door een reeks strategische theorieën en technieken toe te passen. Je kijkt naar fusies en overnames, samenwerking met partners, nationale en internationale planning en de manieren waarop organisaties hun plannen uitvoeren door verandering effectief te beheren.

Zelf en anderen beheren
Deze module zet het thema van het ondersteunen en ontwikkelen van jezelf en anderen voort. Leer technieken voor stressmanagement, positief denken en assertieve ontwikkeling, naast hulpmiddelen voor creativiteit en besluitvorming. U zult alles onder de loep nemen, van werving tot teambeheer.

Strategische kwesties in HRM
Krijg inzicht in zakelijke trends die van invloed zijn op HR-management, zowel nationaal als internationaal. Je zult emotionele en esthetische arbeid, gelijke kansen, diversiteit en ethiek tegenkomen in deze module.

Onderzoeksmethoden en proefschriften
Met je begeleidende tutor bepaal je een interdisciplinair gebied gerelateerd aan je opleiding tot onderzoek, waardoor je de kans krijgt om je te specialiseren in een gebied van het programma dat je het meest interesseert.

YhARfyt8Ail34b_XeGnjBICzMXKfLUYciEcZ4Ua-Z3E_x6aW2_bzpsJDKdHmdJ_aYdW9xTuIBTKNl1BnApBiNcbfPKEJBFXErPVX6cyfqWMOOYfLaFe9AyVwGIpxFEFcZUR7mqUh

Industrie Partnerschappen

Wanneer u zich inschrijft voor de BA (Hons) Business (HRM) (CMI) -cursus, kunt u deelnemen aan de volgende programma's voor het ontwikkelen van bedrijfsvaardigheden:

3xfI1Q8m_PdCzHGN1DPVTK0zAyHycLsgzDGKSk08hSi_IIu4DhyIIwCjnOT42HFUYyHRufLNOS4rBpQk5xH4mUvHDAnlaUjffuK6Q2B4ZL8Ahul5EVzl0KQ-J8LliPYyW2tmq5FB

Cisco Networking Academy
Krijg een echte wereld met de meest waardevolle technische vaardigheden van vandaag. Gebruik echte apparatuur, software en simulatoren om technische kennis op te doen in ten minste 1 of 2 veeleisende werkgebieden.


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Salesforce Trailheads
Er zijn 140 routes en 520 badges om uit te kiezen, die betrekking hebben op vele aspecten van zaken, computergebruik en Salesforce gebruiken als een managementtool.

Hoe werkt het?
Deelname met onze industriepartners is volledig vrijwillig. Je deelname of beslissing om deze extra's niet te bestuderen, heeft geen effect op je diploma of de cijfers die je ontvangt.

Wat onze studenten zeggen:

yXbULR6cmdmsX-cO1ecGRe7-kWY9k7DSt-UsQbS5VrdYLarZeXuWWwByrJnpiNEtwg0j5omBKEwuaQVDKu_uqHMmQJCI8IjVNOlZ0U4Hapa7-taMBdSI_VVZF7Z82wt8n94XEYin

"Ik zou Arden zeker aanraden omdat je zelf onderzoek leert doen en problemen oplost, en je hebt een back-up met de docenten indien nodig."

Marcel Wahrhaftig,
BA (Hons) Business (CMI)
Duitsland

118147_klSkK5E0.png

"Afstandsonderwijs heeft me veel flexibiliteit gegeven die essentieel is geweest.Ik voel me vereerd om te studeren tijdens het werken en het opvoeden van een gezin."

Laura Benson,
BA (Hons) Zakelijk (marketing)
Verenigd Koningkrijk

Toelatingseisen:

Om in aanmerking te komen voor deze cursus moet je normaal gesproken:

  • Twee vakken op GCE A-niveau of gelijkwaardig, plus slagen bij graad C of hoger bij drie vakken op GCSE-niveau of gelijkwaardig; OF
  • Een erkend toegangsprogramma voltooid, of een equivalent daarvan.
  • Voor studenten van wie het eerdere leren niet in het Engels is gegeven: IELTS 6.0 of gelijkwaardig (niet minder dan 5.5 in elk element).

Als je werkervaring hebt

We moedigen aanvragen van mensen die hun motivatie om het programma te bestuderen aan te tonen, positief aan en overwegen ze. We zullen u om uw persoonlijke verklaring vragen, samen met uw cv en referenties ter ondersteuning van uw aanvraag.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Lees meer

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Lees Minder