68 online Deeltijd BA Opleidingen in Business Studies 2024

online Deeltijd BA Opleidingen in Business Studies 2024Filter
    • Marshall, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Behaal uw BS in Agribusiness Management-graad online bij de Southwest Minnesota State University om u voor te bereiden op succes in de landbouw- en bedrijfssectoren. De major omvat 20 cursussen in marketing, boekhouding en meer, samen met een concentratie op het gebied van landbouwfinanciering. Dit programma, ondersteund door de Mustang Promise, voorziet je van vaardigheden voor functies in de verkoop van agrochemische producten, boerderijmanagement en andere sectoren na je afstuderen. Volg de lessen volledig online en eindig binnen 2 tot 4 jaar. Kom meer te weten!

    • Aurora, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    De online Bachelor of Business Management van Aurora University leidt studenten op tot strategische leiders in een breed scala van organisatorische contexten.Het is ontworpen om essentiële vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van human resources, marketing en operations.Studenten kunnen maximaal 90 studiepunten overdragen en het programma in slechts twee jaar afronden.Afgestudeerden zijn voorbereid op een breed scala aan management- en leiderschapscarrières in het bedrijfsleven, de overheid, non-profitorganisaties en meer.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    36 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Word jij enthousiast van de digitale ontwikkelingen en zie jij hierin kansen? Tijdens deze bachelor Digital Business ontwikkel jij je bedrijfskennis en digitale skills. Help bedrijven met hun digitale uitdagingen!

    • UK Online, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Het niveau 4 van onze Business-graad biedt u een basis in bedrijfskunde en inzicht in de bredere context van bedrijfspraktijken. Met niveau 5 en 6 kunt u een meer gedetailleerd begrip van bedrijfskunde en management ontwikkelen. Dit programma biedt de mogelijkheid om te studeren voor de BA (Hons) Bedrijfskunde met behulp van een flexibele en gedistribueerde leeromgeving die uw leerervaring zal verbeteren, aangezien Robert Kennedy College een op maat gemaakte reeks modules biedt via afstandsonderwijs waarmee u binnen een bepaald tijdsbestek studeren in een tempo, plaats en locatie die bij jou past. Het opzetten van leersets is essentieel om het concept van de reflectieve beoefenaar door te voeren en is ontworpen om u aan te moedigen om met andere deelnemers om te gaan, zowel formeel als informeel, bij het zoeken naar beste praktijken en het uitdagen van bestaande praktijken. Dit programma profiteert enorm van de internationaliteit die wordt verkregen door het werven van studenten zoals jij, uit alle bewoonde continenten, en het kunnen putten uit docenten, goed gekwalificeerd in hun vakgebied, van over de hele wereld. Leer aan de belangrijkste privéschool van Zwitserland en studeer af met studenten uit meer dan 130 verschillende landen en van de Universiteit van Cumbria.

    • Online United Kingdom

    Deeltijd

    4 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Op deze 100% online en parttime BA (Hons) Business en Marketing verken je een breed scala aan essentiële zakelijke en marketingonderwerpen en verwerf je belangrijke vaardigheden die je vanaf dag één in je huidige functie kunt gebruiken. Aangezien de consumentenmarkt steeds drukker wordt en internationale handel nu gemeengoed is, is het belangrijk voor bedrijven om zich te onderscheiden van de concurrentie. Via deze online BA (Hons) Business en Marketing ontwikkel je je praktische vaardigheden, verbeter je je vermogen om effectieve marketingcommunicatie te produceren en leer je hoe je je product- of dienstenaanbod kunt differentiëren.

    • The City, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Afstand leren

    Engels

    • Birmingham, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    Afstand leren

    Engels

    • Germany Online, Duitsland

    Full time, Deeltijd

    36 maanden

    Afstand leren

    Duits

    Met een bachelordiploma in "Bedrijfskunde", ga je op weg naar een carrière als een sectoronafhankelijke specialist of manager in het middenkader. De BWL-correspondentiecursus biedt u brede technische en interdisciplinaire kwalificaties op de klassieke gebieden van productie, marketing, boekhouding, personeelszaken en persoonlijke sleutelkwalificaties

    • Online

    Deeltijd

    36 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Met een volledig afgelegen bachelordiploma in Responsible Entrepreneurship & Management, studeer je af met de vaardigheden op het gebied van bedrijfsontwikkeling, management en marketing om de duurzame onderneming van de 21e eeuw te creëren. Gebruik de ondernemerskennis die u in het programma opdoet om uw eigen bedrijf te starten of afdelingen binnen grotere bedrijven te leiden.

    • Online United Kingdom

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Ben je op zoek naar een carrière in de boekhouding en financiën, maar weet je niet zeker of een universitair diploma binnen je bereik ligt? Onze boekhoudkundige en financiële graad met een extra basisjaar is ideaal als je wat meer academische ondersteuning nodig hebt bij het begin van je cursus, maar ook voor iedereen die niet voldoet aan de toelatingseisen voor een standaardopleiding.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    36 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Digitalisering heeft een fundamenteel effect op het wereldwijde zakelijke landschap. E-commerce, slimme oplossingen, innovatieve toeleveringsketens: deze steeds groter wordende trends vereisen een flexibele aanpak en uitstekende kennis voor het management. Bedrijven hebben steeds vooruitstrevendere zakenmensen en getalenteerde werknemers nodig om succes op de lange termijn in de digitale economie te stimuleren. IU's online Digital Business Management-graad kan je precies dat maken, met betaalbaar collegegeld.

    • Hatfield, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    3 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Deze online cursus is ideaal als je een diploma wilt dat kan leiden tot een breed scala aan zakelijke carrières. Het sluit nauw aan bij ons traditionele diploma bedrijfskunde, maar geeft je de flexibiliteit om te leren van waar je ook bent gevestigd en om te studeren rond andere verplichtingen. Tijdens de cursus leer je principes van boekhouding, economie en marketing, evenals andere relevante bedrijfsmodules die je voorbereiden op een carrière in het bedrijfsleven en management. Alle lessen en bronnen zijn online en je krijgt veel ondersteuning van en interactie met je docenten.

    • New Kingston, Jamaica

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Blended, Afstand leren

    Engels

    Met een online diploma Bedrijfseconomie van de University of the Commonwealth Caribbean Global Campus (UCCGC), maakt u gebruik van uw sterke economische basis en krijgt u de mogelijkheid om een echte impact op bedrijven te hebben. Verdien uw online bedrijfseconomische graad om de nodige vaardigheden te ontdekken die nodig zijn om een kritisch lid van een bedrijfsorganisatie te worden. Door de globalisering en de toenemende concurrentie in de zakelijke sfeer zijn bedrijven op zoek naar individuen die over deze noodzakelijke economische vaardigheden beschikken, zoals prognoses in verschillende markten en het analyseren van data.

    • Brookings, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Afstand leren

    Engels

    De opleiding Entrepreneurial Studies biedt studenten een basis in zakelijk en creatief denken in bedrijfsgerelateerde ondernemingen. Het is niet alleen bedoeld om studenten te helpen meer te weten te komen over bedrijfsfinanciering en strategie, maar ook om studenten voor te bereiden op de ondernemersgeest om nieuwe bedieningsprojecten te starten.

    • Middlesbrough, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    Afstand leren

    Engels

    Ontwikkel de vaardigheden en kennis die werkgevers waarderen en geef uw CV een boost met onze innovatieve en flexibele nieuwe BA (Hons) Business en Enterprise (top-up) (online) cursus, waarmee u uw eerdere kwalificaties kunt opwaarderen (zoals beroepskwalificaties of een HND / FdA of gelijkwaardig) om een volledig bachelordiploma te behalen - 100% online.