Onlinegraad.nl

Bekijk alle 82 Online Bachelors of Arts (BA's)

Het verkrijgen van een Bachelor of Arts graad is een doel dat veel mensen wilden bereiken. Studenten die een bachelor verdienen krijgen meestal een diepgaand onderwijs en hands-on training, die de deuren van de veiling kan openen wanneer de tijd rijp is voor een professionele carrière.

Bachelor of Arts (BA) Online

gevonden resultaten Filter

Bachelor of Arts in Communications

Waldorf University
Online Deeltijd September 2019 Verenigde Staten Forest City

De online communicatiestudie van Waldorf bereidt je voor op veel opwindende functies binnen de communicatie-industrie door een vrijzinnig kunsteducatie te combineren met specifieke vaardigheden en service aan de grotere gemeenschap.

BA (Hons) Criminologie

Arden University
Online Voltijd Deeltijd 3 - 6 jaren Januari 2020 Verenigd Koninkrijk Coventry +1 more

Arden University online BA (Hons) Criminologie van Arden University

Bachelor in de biomedische informatica (online)

George Washington University School of Medicine & Health Sciences
Online Voltijd Deeltijd 120 uur Maart 2020 Verenigde Staten Washington D.C. +1 more

Medische informatica is de brug tussen menselijke en computerinteracties in de gezondheidszorg, die de manier waarop zorgverleners verzamelen en gegevens gebruikt om de veiligheid, resultaten en kwaliteit van patiënten te verbeteren, verandert. Afgestudeerden van het GW Medical Informatics-programma zijn goed voorbereid om hun kennis van elektronische medische dossiers en databases binnen klinische settings te gebruiken.

BA (Hons) in Creative Arts

The Open College of the Arts
Online Deeltijd Augustus 2020 Verenigd Koninkrijk Barnsley

De Creative Arts Open Degree biedt een unieke kans voor OCA-studenten om hun creatieve potentieel te vervullen door twee disciplines diepgaand tot op universitair niveau te bestuderen. De ontwikkeling van een nieuw niveau zes-programma voor deze graad biedt een reële kans om te groeien in zijn vermogen om twee afzonderlijke disciplines samen te voegen en een laatste oeuvre te creëren, dit werk in een context te plaatsen en inzicht in een professionele praktijk te ontwikkelen.

Bachelor of Arts in theaterwetenschappen (Hons) Online parttime

Rose Bruford College of Theatre and Performance
Online Deeltijd 3 - 10 jaren December 2019 Verenigd Koninkrijk Sidcup

Rose Bruford College biedt het enige volledige studieprogramma in het Verenigd Koninkrijk voor diegenen die theater en prestaties willen bestuderen door online te leren en er is geen vergelijkbare online cursus elders in de wereld. De opleiding wordt gegeven via onze online campus en is bedoeld voor iedereen die een grondige kennis van de kunsten en praktijken van theater en performance wil ontwikkelen in de breedste contexten en van het vroege begin tot de moderne uitvoering. Naast onze full-time route, streven we ernaar om flexibel te zijn door een part-time studieoptie een reeks prijzen aan te bieden, van HE-certificaat tot volledige honoursgraad.

BA (Hons) Bedrijf en management

University of Essex Online
Online Deeltijd 48 maanden Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk UK Online Colchester +1 more

Onze Business and Management Bachelors degree online stelt studenten in staat om hun kennis, vaardigheden en inzicht in de strategische en internationale dimensies van bedrijf en management te ontwikkelen. De cursus biedt u de nodige expertise om bedrijfsmodellen en concepten kritisch te evalueren en toe te passen op situaties in de echte wereld ...

Online BA (Hons) Degree fotografie (herladen)

Flexible Learning with Falmouth University
Online Deeltijd 1 jaar Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Sint Ives

Krijg toegang tot de fotografie-expertise van wereldklasse University of Falmouth's Institute of Photography staat erom bekend zonder on-campuslessen te volgen met deze online opwaardeercursus voor fotografie.

Online BA (Hons) muziek

Academy of Music & Sound Online
Online Voltijd Deeltijd 2 - 3 semesters Augustus 2020 Verenigd Koninkrijk Edinburgh Exeter Gateshead Glasgow Southampton +5 more

De cursus is ontworpen om te volgen op onze Foundation Degree in Music

Bachelor of Arts in Psychology

California Southern University
Online Voltijd Deeltijd 4 - 6 jaren Open Inschrijving Verenigde Staten Costa Mesa +1 more

De kennis en vaardigheden van CalSouthern's Bachelor of Arts in de psychologie (BA) -opleiding bevorderen zowel persoonlijke als professionele groei. Je ontwikkelt de vaardigheid om complexe informatie te onderzoeken en te synthetiseren, je kritische redeneervaardigheden aan te scherpen en verbale en schriftelijke communicatievaardigheden te verfijnen terwijl je de humaniora, wiskunde en de natuurwetenschappen bestudeert.

Ba in de computer informatie-technologie

Northern Arizona University
Online Voltijd Deeltijd 4 jaren September 2019 Verenigde Staten Flagstaff +1 more

Het programma is ontworpen om de fundamentele vaardigheden voor permanente educatie te bieden en aan te passen aan de snel veranderende IT-omgeving. Dit programma omvat ook competentiegericht en hands-on learning modules om verworven zakelijke vaardigheden te verbeteren. Delen van het curriculum is ontworpen rond zeer gewaardeerd certificeringen. Studenten zullen ook vergroten hun IT-vaardigheden met de sociale, verbale en interculturele zakelijke vaardigheden zoals de hedendaagse werkomgevingen.

BA (Hons) in bedrijfsleven en ondernemingen (top-up)

Teesside University
Online Deeltijd Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Middlesbrough

Ontwikkel de vaardigheden en kennis die werkgevers waarderen en geef uw CV een boost met onze innovatieve en flexibele nieuwe BA (Hons) Business en Enterprise (top-up) (online) cursus, waarmee u uw eerdere kwalificaties kunt opwaarderen (zoals beroepskwalificaties of een HND / FdA of gelijkwaardig) om een volledig bachelordiploma te behalen - 100% online.

Bachelor of Arts in Management - Marketingconcentratie

Benedictine University Online
Online Deeltijd 2 jaren September 2019 Verenigde Staten Lisle

De cursussen Marketingconcentratie hebben betrekking op onderwerpen als consumentengedrag, promotiestrategieën, internationale marketing en internetmarketing.

Bachelor of Business Administration (BA)

AKAD University
Online Deeltijd 36 - 48 maanden Open Inschrijving Duitsland Germany Online

Met een bachelordiploma in "Bedrijfskunde", ga je op weg naar een carrière als een sectoronafhankelijke specialist of manager in het middenkader. De BWL-correspondentiecursus biedt u brede technische en interdisciplinaire kwalificaties op de klassieke gebieden van productie, marketing, boekhouding, personeelszaken en persoonlijke sleutelkwalificaties

Bachelor financier

IUBH Fernstudium
Online Voltijd Deeltijd 6 - 12 semesters Open Inschrijving Duitsland Bad Honnef +1 more

In Bachelor in de Financial Management (BA), bieden wij u uitgebreide kennis van de financiële sector en aanverwante bedrijven. Zo kunt u genieten van uitstekende vooruitzichten in een spannende omgeving met een bovengemiddelde winstpotentieel.

Edinburgh napier universiteit ba in business management (top-up)

Stafford
Online Deeltijd 12 - 24 maanden Open Inschrijving Verenigde Arabische Emiraten United Arab Emirates Online Bahrein Bahrain Online Jordanië Jordan Online Koeweit Kuwait Online Libanon Lebanon Online Qatar Qatar Online Saoedi-Arabië Saudi Arabia Online Dubai Irak Bagdad Zuid-Afrika South Africa Online Mauritius Mauritius Online Tanzania Tanzania Online Nigeria Abuja India New Delhi +25 more

Het onderwerp op dit programma stelt u in staat om de brede functies in het bedrijfsleven te begrijpen en helpt bij het ontwikkelen van vaardigheden om uw vorige studies en werkervaring aan te vullen.