ONLINESTUDIES

Online Bachelors of Business Administration (BBA's) in Business Studies in Italië 2020

Een Bachelor of Business Administration is een bachelordiploma dat kan worden verdiend in ongeveer drie tot vier jaar. Door het verkrijgen van een BBA, kan de student het kritisch denken, time management en leiderschap vaardigheden die ze nodig hebben om een ​​aanwinst voor elke werkplek te krijgen.

Bedrijfskunde biedt studenten die in het bedrijfsleven willen gaan werken, een brede kennisbasis. Universiteiten en hogescholen over de hele wereld bieden deze studie aan, en de studenten zullen bedrijfskundige kern-onderwerpen leren zoals financiën en management.

Afstandsonderwijs is een methode voor het leveren van onderwijs aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus. Verschillende studies hebben aangetoond dat de leerprogramma's op afstand kan net zo efficiënt en effectief als conventionele klassikale programma's soms zelfs beter!

Italië, officieel de Italiaanse Republiek, is een unitaire parlementaire republiek binnen de Europese Unie, gevestigd in Zuid-Europa. Naar het noorden, het grenst aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië langs de Alpen.

Online Bachelor of Business Administration (BBA) in Business Studies in Italië

1 Resultaten in Business Studies, Italië, Afstandsonderwijs Filter

Bachelor of Business Administration

Selinus University Business School
BBA
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Online

Selinus University, for the seriousness of its academic work in the executive field, is recognized as a prestigious liberal institution of higher education. In fact, we strive ...

Lees meer