ONLINESTUDIES

Online BBA's in Business Studies in de Verenigde Arabische Emiraten 2020

Een Bachelor of Business Administration is een mate die helpt studenten leren van de informatie en vaardigheden die ze nodig hebben om te werken in de financiële wereld, het bankwezen en boekhouding. Een BBA kan worden verdiend in drie tot vier jaar, afhankelijk van hoeveel tijd studenten kunnen besteden aan hun studie.

Bedrijfskunde is een studiegebied waarin studenten de vaardigheden leren die nodig zijn om een bedrijf te runnen. De verschillende vakken kunnen gaan over reclame, marketing, financieel beheer, communicatie, administratie, ondernemingsplan schrijven, en het aannemen en opleiden van werknemers.

Onderwijs op afstand of afstandsonderwijs is een manier van het leveren van onderwijs en instructie, vaak op individuele basis, aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus.

De Verenigde Arabische Emiraten, soms gewoon wel de Emiraten of de Verenigde Arabische Emiraten, is een Arabisch land in het zuidoosten van het Arabische schiereiland aan de Perzische Golf, grenzend aan Oman in het oosten en Saoedi-Arabië in het zuiden, alsook het delen van de zeegrenzen met Qatar en Iran.

Online BBA in Business Studies in de Verenigde Arabische Emiraten

1 Resultaten in Business Studies, Verenigde Arabische Emiraten, Afstandsonderwijs Filter

Online BBA

Manipal Academy of Higher Education Dubai
BBA
27 jul 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
4&nbsp;-&nbsp;5 jaren
20 jul 2020
Engels
Online

Take the first step to a rewarding career with GlobalNxt University’s globally- accepted, a tech-powered degree in Business Administration. The Bachelor of Business Administra ...

Lees meer