BSc (Hons) Boekhouding en financiën

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Dit programma behandelt de belangrijkste hulpmiddelen en theorieën van boekhouding en financiën, waardoor u de vaardigheden krijgt om ze toe te passen op situaties uit de praktijk. Arden University online BSc (Hons) Accounting and Finance (ACCA) van Arden University zal uw begrip van de financiële wereld ontwikkelen en uw boekhoudkundige vaardigheden verbreden om u voor te bereiden op uw volgende professionele stappen. De ACCA-accreditatie van dit programma biedt een maximale vrijstelling voor het ACCA-lidmaatschap (artikelen F1 tot F9).

Met de flexibele studiemodus van Arden kunt u uw financiële vaardigheden ontwikkelen rond uw bestaande verplichtingen. Dit programma zal u voorzien van de financiële kennis die nodig is om uw volgende stap in de bedrijfswereld te zetten en u helpen dichter bij uw carrièredoelen te komen.

Het volledige programma aangeboden door Arden heeft een sterke focus op inzetbaarheid, praktische vaardigheden en carrièresucces. Dit programma is ontwikkeld met een bijzondere focus op de financiële en boekhoudkundige vaardigheden en kennis om u te helpen bij het inspireren en beheren van veranderingen binnen uw organisatie.

121480_yhTBz3wM.jpeg

Cursusmodules

Niveau 4

Persoonlijk ontwikkelen

Bedrijfswiskunde
Je leert het scala aan wiskundige vaardigheden die je nodig hebt voor het bachelorniveau. Je ontwikkelt wiskundige basisconcepten voor het oplossen van problemen in de zakelijke omgeving en raakt bekend met spreadsheets, tools en vaardigheden die je nodig hebt in de wereld van boekhouding en financiën.

Financiële boekhouding
Deze module introduceert het regelgevingskader met betrekking tot accountvoorbereiding en technische vaardigheid in het gebruik van dubbele boekhoudtechnieken. Leer hoe u een jaarrekening opstelt en inzicht krijgt in de onderliggende principes van financiële boekhouding.

Kostenberekening
U krijgt een beter begrip van cijfers en boekhoudjargon zoals 'absorptie' en 'marginale kosten'. Leer om de cijfers in een spreadsheet voor u te laten werken door statistische technieken te gebruiken om het management te ondersteunen bij het bewaken van prestaties, controle en budgettering.

Inzicht in de zakelijke omgeving
Krijg grip op de bedrijfsstructuur en de verantwoordelijkheden van stakeholders. U begint kernbegrippen te begrijpen, zoals vraag en aanbod, concurrentie, markten en overheidseffecten.

management informatie systemen
Alle organisaties delen de basisfuncties HR, productie, verkoop, marketing en accounts. Je leert de informatie die deze afdelingen ethisch genereren te verzamelen en te organiseren in effectieve systemen.

Niveau 5

Zakenrecht
Deze module onderzoekt de essentiële theorieën en praktijken van het moderne ondernemingsrecht en de manieren waarop deze zich tot elkaar verhouden. Je behandelt onderwerpen zoals contractuele en onrechtmatige relaties, het werven van financiën, insolventie, managementrelaties en onderzoekt hedendaagse ethische kwesties waarmee moderne bedrijven te maken hebben.

Brits belastingstelsel
U krijgt de kans om een gedetailleerd inzicht te krijgen in verschillende belastinggebieden in Groot-Brittannië. In deze module komt u inkomstenbelasting, volksverzekeringen, btw tegen en begint u te begrijpen hoe berekeningen worden toegepast op particulieren en bedrijven.

Boekhoud- en auditkader
Ontwikkel een goed begrip van het boekhoudkundig regelgevingskader met deze module, die de normen voor zakelijke financiële rapportage omvat. U krijgt de kans om informatie te analyseren en te interpreteren om uw kennis van audit- en assurance-concepten te ondersteunen en op te bouwen.

Financiële rapportage
In deze module maakt u kennis met de voorbereiding van uw account en de gebruikte nationale en internationale formaten. Je leert dieper in de cijfers te graven, te interpreteren wat de cijfers echt zeggen en deze bevindingen aan meerdere belanghebbenden te rapporteren.

Management boekhouding
Deze module helpt u inzicht te krijgen in de spelende nummers en om termen als activity-based costing (ABC), absorptiekosten en marginale kosten te gebruiken. Je leert om de cijfers voor je te laten werken en slimme beslissingen te nemen door middel van boekhoudtechnieken zoals balanced scorecards.

Besluitvorming
U krijgt inzicht in de problemen die ontstaan door de schaarse middelen, prijzen en beslissingen over het maken of kopen. U leert waarom risico en onzekerheid belangrijke elementen zijn bij financiële besluitvorming en hoe u enkele basismethoden kunt toepassen om de inherente risico's te helpen oplossen.

Niveau 6

audit
U zult begrijpen waarom externe auditors nodig zijn voor een bedrijf om aan te tonen dat hun rekeningen correct zijn opgebouwd om de realiteit van het bedrijf weer te geven. Intern zorgt audit ervoor dat controlesystemen correct werken en worden bedrijfsmiddelen beveiligd.

Financieel management
Leer met deze module verschillende resultaten te plannen op de belangrijkste gebieden van beleggen, financieren en dividendbeleid. U krijgt de kans om het financiële beleid van een onderneming te analyseren en te interpreteren en te kijken naar de manieren waarop zij risico's kunnen beheren.

Ethiek
Leer het belangrijke gebied van bedrijfsethiek en hun implicaties begrijpen in deze module die het gebruik van sweatshoparbeid, milieuschade en planning van vennootschapsbelasting onderzoekt. U zult de impact van globalisering op het huidige bedrijfslandschap overwegen, en wat dit betekent voor ethische praktijken.

Professionele, wettelijke en actuele boekhoudkundige kwesties
Tijdens deze module onderzoek je de rol van internationale financiële instellingen, zoals de Wereldbank en het IMF, en vergelijk je verschillende benaderingen bij het ontwikkelen van internationale boekhoudregels en -regelgeving. U krijgt de kans om te kijken naar actuele kwesties zoals convergentie / harmonisatie van International Financial Reporting Standards (IFRS) en de impact van globalisering op de financiën.

Onderzoeksmethoden

Accreditaties

121482_Skjermbilde2019-09-19kl.15.54.09.png

Arden's BSc (Hons) Accounting

Succesvolle afronding van deze graad brengt maximale vrijstelling voor ACCA-lidmaatschap met zich mee (artikelen F1 tot F9).

Industrie Partnerschappen

Industrie Partners

Wanneer u zich inschrijft voor de online BSc (Hons) Accounting and Finance (ACCA) -cursus, kunt u deelnemen aan de volgende programma's voor het ontwikkelen van bedrijfsvaardigheden:

121485_Skjermbilde2019-09-19kl.16.05.29.png

Cisco Networking Academy

Gebruik echte apparatuur, software en simulatoren om technische kennis op te doen en test jezelf vervolgens in wedstrijden met andere studenten en hackathons.

121484_Skjermbilde2019-09-19kl.16.05.15.png

Salesforce Trailheads

Er zijn 140 routes en 520 badges om uit te kiezen, die betrekking hebben op vele aspecten van zaken, computergebruik en het gebruik van Salesforce als managementtool.

Hoe werkt het?

Deelname met onze industriepartners is volledig vrijwillig. Je deelname of beslissing om deze extra's niet te bestuderen, heeft geen effect op je diploma of de cijfers die je ontvangt.

Wat onze studenten zeggen:

121483_Skjermbilde2019-09-19kl.15.53.36.png

" Het beste deel van dit programma is het feit dat ik het gevoel heb dat ik nuttige, praktische kennis opdoe terwijl ik door de cursussen ga. Hoe meer ik studeer, hoe meer ik wil studeren. Dit gevoel is echt motiverend, vooral in vergelijking met mijn studies aan andere academische instellingen. "

Micael De Abreu Caldas,
Arden University
België

Toelatingseisen

Om in aanmerking te komen voor deze cursus moet je normaal gesproken:

  • Twee vakken op GCE A-niveau of gelijkwaardig, plus voldoende met cijfer C of hoger in wiskunde en twee andere vakken op GCSE-niveau of gelijkwaardig; OF
  • Een erkend toegangsprogramma of equivalent voltooid.
  • Voor studenten van wie het eerdere leren niet in het Engels is gegeven: IELTS 6.0 of gelijkwaardig (niet minder dan 5.5 in elk element).
Als je werkervaring hebt

We moedigen aanvragen van mensen die hun motivatie om het programma te bestuderen aan te tonen, positief aan en overwegen ze. We zullen u om uw persoonlijke verklaring vragen, samen met uw cv en referenties ter ondersteuning van uw aanvraag.

vergoedingen

£ 13.500 (VK

Laatst bijgewerkt op sep 2019

Over de school

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Lees meer

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Lees Minder