BSc in International Business ONLINE

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Science (BS) Degree in International Business

Met de snelle globalisering van bedrijven moeten bedrijven hun activiteiten internationaal uitbreiden om concurrerend te blijven. Het succes en het voortbestaan van moderne bedrijven zijn afhankelijk van zeer bekwame managers die bekwaam zijn in het implementeren van management- en organisatiestrategieën om de complexiteit van bedrijven op internationaal niveau te beantwoorden. De Bachelor of Science in International Business opleiding biedt de essentiële vaardigheden, praktijken en specialisatie voor studenten op zoek naar een toekomst als een internationale zakelijke uitvoerende macht.

Naast academici van hoge kwaliteit biedt Schiller International University haar studenten de vrijheid om zonder boete over te stappen naar een van haar campussen wereldwijd. Deze unieke kans biedt Schiller International University handelsstudenten van Schiller International University mogelijkheid om te communiceren met mensen van over de hele wereld en ervaart uit de eerste hand hoe verschillende culturen wereldwijde activiteiten beïnvloeden.

Veel internationale zakelijke functies zijn beschikbaar binnen de Verenigde Staten, maar de mogelijkheden om in het buitenland te werken en te reizen zijn er in overvloed. Naast de basisprincipes van het bedrijf, zullen studenten vertrouwd raken met de taalkundige, sociale, economische en politieke omstandigheden en zakelijke praktijken van verschillende landen. Principes in bedrijfskunde, evenals de toepassing van de economie en de psychologie van marketing, zijn gedekt.

Informatieverschaffing: www.schiller.edu/disclosures

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since its founding four decades ago, Schiller International University has prepared men and women for leadership, government and service roles in countless countries. Schiller’s global heritage, inter ... Lees meer

Since its founding four decades ago, Schiller International University has prepared men and women for leadership, government and service roles in countless countries. Schiller’s global heritage, international programs, cosmopolitan locations and experienced faculty continue to attract students from around the world. Lees Minder
Parijs , Heidelberg , Madrid , Largo , Tampa + 4 Meer Minder