Filter
BSc
Tempo: Alles

Beste Online Undergraduate Studies (BSc) in Accountancy en Financiën 2019

Na het afronden van hun voortgezet onderwijs kiezen veel studenten voor een bacheloropleiding om hun opleiding te verlengen. Een Bachelor of Science programma is een serie gespecialiseerde cursussen die bedoeld zijn om de studenten uitgebreide kennis te geven van een bepaald onderwerp.

Wat is een online BSc in Accounting en Financiën? In dit type programma behandelt cursussen typisch onderwerpen zoals financieel recht, belasting en economie. Over het algemeen zijn programma's gericht op het geven van studenten de management accounting vaardigheden die ze nodig hebben om succesvol te zijn in de industrie. Studenten verrichten afstand op afstand via leer management systemen en kunnen deelnemen aan een mix van zowel synchrone als asynchrone cursusmodules. Studenten kunnen werkzaamheden verrichten die zowel praktische als theoretische toepassingen van hun boekhoudkundige en financiële management kennis vereisen.

Naast het verkrijgen van waardevolle zakelijke vaardigheden, kunnen de studenten vinden dat een online BSc programma hen op andere manieren helpt.Studenten kunnen ook hun kritisch denken, interpersoonlijke communicatie en cultureel bewustzijn ontwikkelen, die allemaal in hun persoonlijke leven nuttig kunnen zijn.

Factoren zoals programmengelegenheid en schoollocatie kunnen de kosten van een online BSc-programma in accounting en financiering beïnvloeden. Voornemende studenten moeten contact opnemen met de toelatingsbureaus van de instellingen waarin zij geïnteresseerd zijn om de meest accurate informatie te verkrijgen.

Het behalen van een BSc in Accounting en Finance kan leiden tot veel carrièremogelijkheden. Afgestudeerden kunnen gekwalificeerd zijn voor verschillende posities in de financiële sector, zoals accountant, analist, statistiek, onderzoeker of beheerder. Werkgevers kunnen vinden dat kandidaten met een BSc meer geschikt zijn om leidinggevende en leidinggevende functies te behouden dan die zonder een diploma. Afstuderen van een online BSc-programma kan studenten omzetten naar het soort afgeronde kandidaten die werkgevers clamoring om te huren.

Beslissen over welk online BSc programma het best past bij uw behoeften kan heel uitdagend zijn. Voor hulp, zoek naar uw programma hieronder en contact direct het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Accountancy en Financiën

Arden University

Wil je werken in accountancy of financiën? Onze professionele undergraduate-kwalificatie in Accounting en Finance is ontworpen met uw carrière in gedachten. ... [+]

BSc (Hons) Accounting en financiën (ACCA)

Wil je werken in accountancy of financiën? Onze professionele undergraduate-kwalificatie in Accounting en Finance is ontworpen met uw carrière in gedachten. Na succesvolle afronding bent u uitgerust met essentiële financiële en management accountingvaardigheden, evenals een sterke, brede en praktische kennis van de financiële wereld.

De prijs is ontworpen om ACCA-vrijstellingen te verlenen en onze aanvraag voor deze accreditatie is in behandeling. Deze cursus is onderhevig aan validatie.

Cursus benodigd heden

Een middelbare schooldiploma of gelijkwaardige kwalificaties in twee vakken op GCE A-niveau plus slagen bij graad C of hoger in drie vakken op GCSE-niveau. Als u geen Engelstalige moedertaalspreker bent, moet u ons een bewijs van Engelstalig niveau verstrekken dat gelijkwaardig is aan IELTS 6.0 of hoger.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands