Onlinegraad.nl

Vergelijk Online BSc Programma's in Algemeen Onderwijs in de Verenigde Staten 2019/2020

Een Bachelor of Science is een graad die perfect is voor studenten die willen hun praktische kennis en werkervaring te verbeteren. Het ontvangen van een BSc kan helpen leiden studenten om een ​​grotere persoonlijke en professionele mogelijkheden.

Een algemene opleiding kan een goed startpunt zijn voor een hbo-opleiding. Studenten kunnen op waarde gebaseerde en op het leven gebaseerde algemene kennis leren om geïnformeerde en goed afgeronde burgers in democratische gemeenschappen te worden.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Online Bachelor of Science Opleiding in Algemeen Onderwijs in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Algemeen Onderwijs, Verenigde Staten Filter

Bachelor of Science in educatieve studies

Kansas State University Global Campus
Online Voltijd Deeltijd September 2019 Verenigde Staten USA Online

De bacheloropleiding in educatieve studies is ontwikkeld voor diegenen die een carrière in het onderwijs willen nastreven maar geen onderwijsvergunning nodig hebben.