ONLINESTUDIES

Online Undergraduate Studies (BSc) in Criminologie 2020

Het verdienen van een online bachelor degree op elk gebied is een belangrijk doel, en een die mensen kan helpen om deuren te openen in termen van potentiële carriereopties. De uitgebreide klassen bieden studenten een basis in hun studiefocus, evenals in algemene studies, die beide voor een goed afgerond onderwijs combineren.

Wat is een online BSc in criminologie? De kerncursussen die nodig zijn voor deze graadoptie, kunnen een inleiding bevatten tot criminologie, criminologische theorie, het Amerikaanse strafrechtstelsel, criminele psychologie, gemeenschapspolitiek en kwantitatief sociologisch onderzoek. De keuzevakken die studenten kunnen nemen met deze graad kunnen degenen die met sociologie verband houden, bevatten om de studenten beter te helpen de gemeenschappen beter te begrijpen die ze kunnen dienen zodra ze een carrière in criminologie afronden. Voorbeelden hiervan zijn klassen zoals sociale controle en de sociologie van de wet.

Er zijn veel redenen waarom mensen kunnen overwegen om een ​​bacheloropleiding in criminologie te volgen. In de loop van de graad kunnen zij vaardigheden ontwikkelen die gunstig zijn voor de arbeidsmarkt, zoals analyse en interpretatie van informatie, betere tijdbeheer en zelfdiscipline.

De kosten die verbonden zijn aan deze online graadoptie hangt uiteindelijk af van het college dat een persoon kiest om bij te wonen. Het is belangrijk dat alle aspirante studenten kijken naar de financiële en andere verplichtingen om ervoor te zorgen dat zij hun doelen nakomen.

Degenen die een online diploma in deze discipline voltooien, kunnen vinden dat ze meerdere opties hebben met betrekking tot industrieën om een ​​carrière in te voeren. Dit kan onder meer lokale politiebureaus, particuliere onderzoeksdiensten en de overheid omvatten. Er zijn verschillende baanopties die afgestudeerden kunnen verkennen binnen deze industrieën, zoals gemeenschapsontwikkelingswerker, gevangenisambtenaar, maatschappelijk werker, politieagent, jeugdwerker en proefbeambte.

Degenen die geïnteresseerd zijn, zouden de internationale opties voor dit programma moeten verkennen, zodat zij kunnen profiteren van de online lessen om het beste in hun drukke schema tegemoet te komen. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

4 Resultaten in Criminologie Filter

Online Bachelor of Science in Criminal Justice

Kentucky Wesleyan College
Verenigde Staten, Owensboro
BSc
September 2020
Engels
Online

De Bachelor of Science in Criminal Justice and Criminology online degree completion-programma is ontworpen om te helpen voldoen aan de steeds toenemende vraag naar gekwalifice ...

Lees meer

Bachelor of Science in Criminal Justice - Cybercriminologie en beleid

Utica College Online
Verenigde Staten, Utica
BSc
<
Deeltijd
<
3 jaren
Engels
Online

Met een BS in Cybercriminologie en beleid, zult u begrijpen hoe IT, cybersecurity, sociale netwerken, cloud computing, cryptografie, gegevensverberging, anonimiteit en surveil ...

Lees meer

Bachelor of science in het strafrecht en criminologie

University of Mount Olive Online
Verenigde Staten, Mount Olive
BSc
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Online

Verbeter uw strafrecht carrière met een graad die de wetenschappelijke studie van de oorzaken, gevolgen, preventie en bestrijding van criminaliteit aanpakt.

Lees meer

Bachelor of Science in Criminal Justice - White Collar Crime

Utica College Online
Verenigde Staten, Utica
BSc
<
Deeltijd
<
3 jaren
Engels
Online

Met het online BS in Criminal Justice gespecialiseerd in bent u bereid om fraude op elk niveau te bestrijden door het leren van de technologieprogramma's en hulpmiddelen die w ...

Lees meer