ONLINESTUDIES

Online Bachelor of Science Programma's in Economische studies op Cyprus 2020

Het verdienen van een Bachelor of Science kan ongeveer vier jaar duren, maar de voordelen van het verkrijgen van een betere vaardigheden kunnen een leven lang meegaan. Veel scholen bieden ook online of part-time onderwijs opties, zodat het verdienen van een BSc, ongeacht hun drukke leven handig voor studenten kan zijn.

Economie en administratie is een samensmelting van veel verschillende disciplines. Professionals zijn getraind in business, macro- en micro-economie, financiën, openbaar beleid en andere onderwerpen om hen te helpen het nationale of mondiale financiële plaatje te analyseren en te begrijpen.

Cyprus, officieel de Republiek Cyprus, is een eiland land in de oostelijke Middellandse Zee. Cyprus is het derde grootste en de derde meest bevolkte eiland in de Middellandse Zee, en een lidstaat van de Europese Unie.

Online Bachelor of Science in Economische studies op Cyprus

1 Resultaten in Economische studies, Cyprus Filter

BSc in Accounting - afstandsonderwijs

University of Nicosia
BSc
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
4 jaren
Engels
Grieks
Online

Het Accounting-programma is bedoeld om studenten de theoretische, technische en empirische achtergrond te bieden die nodig is voor financiële probleemoplossing en financiële b ...

Lees meer