126 online Deeltijd BSc Opleidingen in Europa for 2024

online Deeltijd BSc Opleidingen in Europa for 2024Filter
    • Online

    Full time, Deeltijd

    36 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Begin vandaag nog met je educatieve reis in Toegepaste Psychologie! Sluit je aan bij de online bacheloropleiding Toegepaste Psychologie aan de IU International University of Applied Sciences, die zorgvuldig is ontworpen om een diep inzicht te geven in de principes en praktijken van de psychologie. Dit programma biedt een flexibele en handige leerervaring op maat voor online studenten, waardoor je een evenwicht kunt vinden tussen je studie en andere verplichtingen.

    • Online United Kingdom

    Deeltijd

    4 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Deze 100% online en parttime BSc (Hons) Psychology zal je perspectieven uitdagen terwijl je onderzoekt hoe de geest functioneert. Het is een van de weinige 100% online psychologieprogramma's die zijn geaccrediteerd door de British Psychological Society (BPS). Op deze online BSc (Hons) Psychologie leer je over de theoretische en wetenschappelijke onderbouwing van de psychologie, en verdiep je je in verschillende gespecialiseerde gebieden binnen het vakgebied, zoals geestelijke gezondheid, onderzoekspsychologie, de psychologie van sport en beweging, en kritische sociale psychologie. Ten slotte zal je studie culmineren in een afstudeerproject over een psychologisch onderwerp dat aansluit bij je persoonlijke interesses of professionele doelen. Dit programma voldoet aan de vereisten van de British Psychological Society voor het Graduate Basis for Chartered Membership Curriculum (GBC). Dit is een belangrijke stap om een Chartered Member of the Society te worden en het wordt aanbevolen om een geaccrediteerde cursus te kiezen als je een gekwalificeerde psycholoog in het VK wilt worden.

    • Birmingham, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    Afstand leren

    Engels

    • Online United Kingdom

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Breng uw begrip van concepten, theorieën en toepassingen in pure en toegepaste wiskunde naar het graduaatniveau. U kunt ook optionele statistiek-, theoretische natuurkunde- of wiskundeonderwijs opnemen. Je behandelt een breed scala aan onderwerpen en ontwikkelt een goed begrip van wiskundige problemen en benaderingen. Oefen met essentiële methoden en hulpmiddelen en vergroot uw vertrouwdheid met wiskundige software. Krijg inzicht in de rol en constructie van een rigoureus bewijs. En bouw uw ervaring op met het communiceren van wiskundige argumenten en conclusies.

    • Amsterdam, Nederlanden
    • Famagusta, Cyprus

    Deeltijd

    3 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Vergroot uw keuzevrijheid! Sommige ingenieurs voor machine learning werken voor 's werelds beste technologiebedrijven, anderen werken voor zichzelf. Als Machine Learning engineer kun je overal ter wereld werken en onder de voorwaarden die jij wilt.

    • Warsaw, Polen

    Full time, Deeltijd

    42 maanden

    Op de campus

    Engels, Pools

    Civiele techniek is een zich onophoudelijk ontwikkelende tak van de wereldeconomie die brede carrièreperspectieven biedt. Dankzij de kennis die is opgedaan tijdens de studies op het gebied van Civiele Techniek, zal de afgestudeerde in staat zijn om de technologische, constructieve en ontwerpuitdagingen van de constructie van de 21e eeuw aan te gaan.

    • Online

    Deeltijd

    36 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Online Bachelor of Science in Business It combines Technology and Business to Provide Students with The Ability to Analyse, Develop and Manage Business Information Systems. The Program Is Built Around Hands-On Projects led by Faculty with Decades of Experience in The Business and IT industry. A bachelor's Degree Will Enable You to Enter Into Information Technology, Business, and Management Fields, Maximizing Your Knowledge and Skills to Prepare You to Succeed and Remain Competitive in The Constantly Changing Fields of Business.

    • Greenford, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    18 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Duurzaamheid brengt veel uitdagingen met zich mee en is iets dat alle individuen en organisaties over de hele wereld aangaat. We worden geconfronteerd met een overweldigende vraag om actie te ondernemen en onze planeet en natuurlijke hulpbronnen te behouden voor toekomstige generaties. De Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) van de VN, die zeventien belangrijke aandachtsgebieden schetsen, zijn in 2015 door alle lidstaten aangenomen en vormen een routekaart voor het bereiken van een ‘betere en duurzamere toekomst voor iedereen’ tegen 2030. De SDG’s proberen een evenwicht te vinden tussen de behoeften van landen om hun samenlevingen te ontwikkelen tegen de zorgen voor de natuurlijke wereld die misschien in eerdere perioden van exploitatie van hulpbronnen over het hoofd zijn gezien. MLA College is er trots op deze doelen te ondersteunen en heeft een reeks onderwijsprogramma's ontwikkeld die individuen zullen aanmoedigen om de grote verandering te leiden die nodig is en anderen zullen inspireren hetzelfde te doen.

    • Lübeck, Duitsland

    Full time, Deeltijd

    2 semesters

    Afstand leren

    Engels, Duits

    ++ Bachelor in slechts één jaar ++ 100% online ++ werkbegeleidend ++ start: meerdere keren per jaar ++ ingeschreven bij de internationale partneruniversiteit ++ mogelijk zonder voorafgaande academische opleiding++

    • Willemstad, Curaçao
    • The Hague, Nederlanden

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Afstand leren

    Engels

    EULER biedt, in samenwerking met EUCLID, een intergouvernementele, op verdragen gebaseerde organisatie met universitair mandaat, aan om studenten uit het grote publiek te selecteren in haar vlaggenschip externe (afstands- of online) opleiding genaamd de EUCLID Online Bachelor of Science in International Relations and Global Development.

    • Online

    Deeltijd

    6 semesters

    Afstand leren

    Engels

    De bacheloropleiding Industrial Engineering and Management combineert technische en wetenschappelijke aspecten met economie en recht. Het kwalificeert u als een interdisciplinaire specialist in industriële, commerciële en dienstverlenende bedrijven.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Deze graad biedt een basis voor geavanceerde en onafhankelijke studie door het opzetten van een gemeenschappelijk platform van essentiële kennis en vaardigheden.

    • Online

    Deeltijd

    36 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Datawetenschappers en ingenieurs zijn uitstekende probleemoplossers en beheersen denkvaardigheden met een hands-on mentaliteit. Ze begrijpen, analyseren en gebruiken gegevens om technologie te bouwen die ons leven gemakkelijker maakt. Als je een online bachelordiploma volgt met een van onze drie tracks, word je begeleid om de volgende eenhoorn te worden die onze samenleving nodig heeft.

    • Daliburgh, Verenigd Koninkrijk
    • Online
    • + 1 more

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Deze BSc (Hons) Duurzame Ontwikkeling is de ideale cursus voor jou als je geïnteresseerd bent in het helpen van gemeenschappen om zich te ontwikkelen op een manier die duurzaam is en het belang benadrukt van de relatie tussen de economische, sociale, politieke en ecologische sferen.

    • Perugia, Italië

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Blended, Op de campus

    Engels

    Engineering Management, gecreëerd binnen de muren van een van de oudste universiteiten ter wereld, biedt een unieke mix van techniek, informatietechnologie, management en economie om een nieuwe generatie managers te vormen, klaar om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan op het gebied van marketing, productie, AI en omgeving.