ONLINESTUDIES

Online BSc's in Financiën en Bankwezen 2020

Zij die op zoek zijn naar hun bachelor degree online gaan ontdekken dat er veel gerelateerde voordelen zijn. Dit type programma biedt studenten een uitgebreid curriculum met lessen voor beide kernvakken en algemene onderwerpen.

Als financiën en bankieren een onderwerp zijn dat u interesseert, heeft u wellicht gedacht, wat is een online BSc in Financiën en Bankwezen? Naarmate u dit soort diploma volgt, zijn er verschillende klassen die u naast uw algemene opleidingseisen kunt volgen. Dit kan onder meer klassen als micro-economie en macro-economie, boekhouding, financiën en bankprincipes, beleggingsmanagement, bedrijfsfinanciering, wiskundefinanciering, statistieken, elementen van econometrie, financiële intermediair en bedrijfsvoering.

Als je je bachelor diploma volgt, zijn er vaardigheden die je zou kunnen verwerven zoals je door je lessen gaat.Vaardigheden zoals technische competentie, het vermogen om te werken als team, flexibiliteit en aanhoudende bepaling zijn belangrijk voor carrières op dit gebied.

Het kan ongeveer drie tot vijf jaar duren van begin tot einde om je bachelor diploma te voltooien. Kijk naar de verschillende hogescholen over de hele wereld en zorg ervoor dat u de financiële vereisten nauwlettend let op. Bereik het college om meer informatie te krijgen.

Nadat u uw bachelor's diploma hebt behaald, kunt u een verscheidenheid aan werkgelegenheidsopties zoeken. Potentiële carrièrepaden bij het behalen van dit soort diploma's kunnen onder meer financieel analist, asset management analist, business process analyst, financierings- en strategisch medewerker, chief financial officer en onderschrift specialist. U kunt op een aantal terreinen zoeken naar werk, zoals bankieren, zaken of investeringen. U kunt ook kiezen voor een startup bedrijf.

U zult zeker ontdekken dat tal van scholen over de hele wereld dit type online aanbieden, wat u een aantal mogelijkheden biedt om te verkennen. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

1 Resultaten in Financiën en Bankwezen Filter

Bachelor of Science (Honours) in Banking and Finance (Top-up) (University of Essex)

Kaplan Singapore
BSc
BSc
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
18 maanden
Engels
Campus
Online

Dit Degree-programma combineert twee onderwerpen van Banking en Finance en is geschikt voor studenten die een carrière willen nastreven in de sectoren Banking en Financial Ser ...

Lees meer