Onlinegraad.nl

Top Online Bachelors of Science in Financiën 2019

Na het afronden van hun voortgezet onderwijs, gaan veel mensen door om een ​​bachelor diploma te behalen. Veel hogescholen en universiteiten bieden bacheloropleidingen die zich richten op een bepaald vakgebied.

Wat is een online BSc in Finance? In dit soort programma's nemen studenten gewoonlijk cursussen aan die hen helpen bij het ontwikkelen en beheersen van financiële vaardigheden die kritisch zijn voor de bedrijfswereld. Met behulp van een leer management systeem kunnen studenten deelnemen aan cursussen die de thema's omvatten zoals algemene bedrijfsbeginselen, economie, marketing en boekhouding. Cursussen kunnen worden gepresenteerd in een synchroon of asynchroon formaat en kunnen van studenten vragen zowel in praktische als theoretische toepassing van hun kennis.

Deelnemen aan een BSc-programma ontwikkelt attributen die zowel op de werkplek als in de thuisbasis nuttig zijn. Studenten kunnen profiteren van hun verbeterde organisatie, kritisch denken en tijd management.

De kosten van het bijwonen van een online BSc programma variëren afhankelijk van veel verschillende factoren. Studenten moeten altijd naar de toelatingsafdelingen van hun voorkeurinstellingen gaan om ervoor te zorgen dat de aangeboden programma's voor hen geschikt zijn.

Met een online BSc in Finance zijn afgestudeerden goed voorbereid om concurrerend te zijn in de meeste facetten van de moderne zakenwereld. Studenten kunnen carrièremogelijkheden nastreven als financiële adviseurs, managers en analisten. Deze banen zijn meestal tenminste op het middenbeheerspositie. Door een graad te behalen, kunnen studenten ook carrièremogelijkheden vinden als portfolio managers, handelaren en beursmakelaars. Een ander bijkomend voordeel bij het behalen van een BSc is dat individuen met bacheloropleidingen een grotere verdienstpotentieel hebben dan die met een secundair onderwijs of een certificaat.

Het invoeren van een BSc-programma kan een spannend perspectief zijn, maar het kiezen van de juiste instelling kan uitputtend zijn.Met zoveel factoren om rekening mee te houden, hebben sommige mensen extra hulp nodig om de juiste keuze te maken. Voor meer informatie, zoek naar uw programma hieronder en contact direct het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

5 Resultaten in Financiën Filter

B.Sc. in islamitische economie, bankwezen en financiën

Islamic Online University
Online Voltijd Deeltijd 4 - 12 jaren Vraag informatie aan Gambia Banjul +1 more

De Islamitische Universiteit Online presenteert 's werelds eerste collegegeld-free Bachelor's Degree-programma in de islamitische Banking and Economics.

Bsc (hons) in maandelijkse opmeting (online)

Institute of Technology Sligo
Online Deeltijd 2 jaren September 2019 Ierland Sligo

Dit programma biedt afgestudeerden een brede vaardigheidsbasis voor het gespecialiseerde beroep van maandelijkse opmeting. De behoefte aan kwantummeters is essentieel voor het efficiënte kostenbeheer van bouwprojecten. Het evoluerende internationale economische klimaat betekent de rol van de hoeveelheid enquêteur in grote vraag, aangezien zowel publieke als particuliere klanten de agenda voor het verkrijgen van waar voor je geld en meer kostenbesparing in alle bouwactiviteiten nastreven.

Bachelor of Science in Fraud and Financial Crime Investigation - Fraudepreventie en -opsporing

Utica College Online
Online Deeltijd 40 maanden Vraag informatie aan Verenigde Staten Utica

Het online BS in onderzoek naar fraude en financiële criminaliteit leert vaardigheden en technieken voor het verzamelen, analyseren en bewaren van bewijs van financiële wandaden. Met twee concentraties in financieel onderzoek en fraudepreventie en -opsporing bevat het programma strafrecht, wiskunde, economie, ethiek en sociologie. De concentratie van fraudepreventie en -detectie leert studenten economische delicten te identificeren, evenals gebieden van potentiële kwetsbaarheid voor fraude en economische criminaliteit.

Bachelor of Science in Fraud and Financial Crime Investigation - Financieel onderzoek

Utica College Online
Online Deeltijd 40 maanden Vraag informatie aan Verenigde Staten Utica

Het online BS in onderzoek naar fraude en financiële criminaliteit leert vaardigheden en technieken voor het verzamelen, analyseren en bewaren van bewijs van financiële wandaden. Met twee concentraties in financieel onderzoek en fraudepreventie en -opsporing bevat het programma strafrecht, wiskunde, economie, ethiek en sociologie. De Financial Investigation-concentratie leert studenten forensische accountingvaardigheden om mogelijke financiële wandaden op te sporen en te documenteren.

Bachelor in bedrijfs- en binnenlandse veiligheid

Mercy College
Campus Online Voltijd 4 vind je doctoraat rechten September 2019 Verenigde Staten Dobbs Ferry New York City USA Online +3 more

Bescherm onze nationale infrastructuur tegen terrorisme en andere criminele bedreigingen. . . Leer wat je nodig hebt om succesvol te zijn in een groeiend en dynamisch veld dat een rol speelt in vrijwel elk bedrijf en op het gebied van de overheid.