close

Filters

Resultaten weergeven

Online Undergraduate Studies in IT-beveiliging 2021

Meestal direct na de afronding van de middelbare school, een bachelor of science, ook wel een BSc genoemd, is een bacheloropleiding. Studiegebieden variëren afhankelijk van de instelling, maar concentreren zich meestal op de wetenschappelijke of technische aspecten van een vakgebied, in plaats van in de liberale kunst. Deze graad duurt ongeveer vier jaar om gemiddeld af te ronden. Wat is een on… Meer informatie

Meestal direct na de afronding van de middelbare school, een bachelor of science, ook wel een BSc genoemd, is een bacheloropleiding. Studiegebieden variëren afhankelijk van de instelling, maar concentreren zich meestal op de wetenschappelijke of technische aspecten van een vakgebied, in plaats van in de liberale kunst. Deze graad duurt ongeveer vier jaar om gemiddeld af te ronden.

Wat is een online BSc in IT-beveiliging? Een bachelor in IT-beveiliging bereidt afgestudeerden voor in het begrijpen en werken met de bescherming van digitale informatie en in systemen om computernetwerken en -apparaten te beveiligen. Cursussen geven studenten een basis in de informatica, programmering en netwerken. Ze leren over cybercriminaliteit, hacking en digitale aanvallen, en hoe ze te voorkomen. Veel programma's leiden tot een project dat praktische kennis demonstreert van de begrippen die zijn geleerd. Dit programma duurt meestal ongeveer drie tot vier jaar om te voltooien en kan een professionele stage omvatten.

BSc-afgestudeerden in IT-beveiliging zijn effectief bij het oplossen van problemen en probleemoplossing, die vaardigheden zijn die zeer wenselijk zijn in zowel de werkplekinstellingen als in het dagelijks leven. Ze verwerven kritische denkvaardigheden die hen helpen beoordelen hoe ze een breed scala aan uitdagingen kunnen benaderen.

De kosten van een bacheloropleiding in IT-beveiliging zijn grotendeels afhankelijk van de gekozen instelling en de duur van het programma. Om specifieke kosten te leren, dient een prospectieve student contact op te nemen met het kantoor van de school, die informatie kan op maat bieden aan het individu.

Met een BSc in IT-beveiliging kunnen afgestudeerden een carrière in computer netwerken of systeembeheer volgen. Deze posities zijn verkrijgbaar bij kleine en middelgrote bedrijven en grote bedrijven. Hun kwalificaties kunnen hen in staat stellen om netwerkbeveiligingsadministratie, administratie of systeemanalyse op vrijwillige basis te verlenen of in een bedrijf te werken.

Een online BSc is een goede keuze voor studenten die willen studeren waar ze momenteel leven en op een flexibele tijdschema. Online programma's zijn internationaal verkrijgbaar en hebben vaak full-time en part-time opties. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Edith Cowan University
Joondalup, Australië

Richt zich op de praktische en theoretische dimensies van IT-beveiliging op een reeks fundamentele gebieden, zoals netwerkbeveiliging en kwetsbaarheidsbeoordeling, informatieb ... +

Richt zich op de praktische en theoretische dimensies van IT-beveiliging op een reeks fundamentele gebieden, zoals netwerkbeveiliging en kwetsbaarheidsbeoordeling, informatiebeveiliging, digitaal forensisch onderzoek, beveiliging van draadloze apparaten en databasebeveiliging. -
BSc BSc
Voltijds
Deeltijd
6 semesters
Engels
Campus
Online
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op