ONLINESTUDIES

Online Undergraduate Studies in Informatiekunde 2020 in Europa

Een Bachelor of Science is een graad die perfect is voor studenten die willen hun praktische kennis en werkervaring te verbeteren. Het ontvangen van een BSc kan helpen leiden studenten om een ​​grotere persoonlijke en professionele mogelijkheden.

Informatiekunde is een populair gebied dat zowel technische computervaardigheden als een goed begrip van de interactie tussen technologie en maatschappij kan omvatten. Cursussen kunnen software-engineering, databasemanagement en de ethiek en wetten van de hedendaagse informatietechnologie omvatten.

Onderwijs op afstand of afstandsonderwijs is een manier van het leveren van onderwijs en instructie, vaak op individuele basis, aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus.

Europa is de op vijf na grootste continent en omvat 47 landen en diverse afhankelijkheden, eilanden en gebieden. Het wordt begrensd door de Middellandse Zee naar het zuiden, Azië naar het oosten, en de Atlantische Oceaan in het westen.

BSc Opleiding Online in Informatiekunde in Europa

1 Resultaten in Informatiekunde, Europa, Afstandsonderwijs Filter

Bachelor Media Informatica

IUBH Fernstudium
Duitsland, Bad Honnef
BSc
01 Oct 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
36 maanden
Duits
Online

Hoe kan de interactie tussen mensen en machines worden ontworpen en geïmplementeerd? En met welke systemen kunnen we digitale media maken, verwerken, opslaan en distribueren? ...

Lees meer