ONLINESTUDIES

Online BSc Opleidingen in Geestelijke studie 2020 in Noord-Amerika

Het verdienen van een Bachelor of Science kan ongeveer vier jaar duren, maar de voordelen van het verkrijgen van een betere vaardigheden kunnen een leven lang meegaan. Veel scholen bieden ook online of part-time onderwijs opties, zodat het verdienen van een BSc, ongeacht hun drukke leven handig voor studenten kan zijn.

Ministerie is een gebied van academische nadruk op zoek naar studenten voor te bereiden op hun toekomstige wijding als dienaren van de kerk. Vaak, leren de studenten veel van de meest nuttige vaardigheden voor geestelijken, zoals leiderschap, missie planning en onderwijs.

Onderwijs op afstand of afstandsonderwijs is een manier van het leveren van onderwijs en instructie, vaak op individuele basis, aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus.

Verspreid over 23 landen, Noord-Amerika is het continent vol met educatieve mogelijkheden. Studenten hebben de mogelijkheid om meerdere talen te leren en een goed begrip van enorm verschillende culturen te ontwikkelen.

Bachelor of Science (BSc) Online in Geestelijke studie in Noord-Amerika

1 Resultaten in Geestelijke studie, Noord-Amerika, Afstandsonderwijs Filter

Online Bachelor of Science in Theological Studies, General Christian Ministries

Welch College
Verenigde Staten, Nashville
BSc
01 Sep 2020
<
127 uur
Engels
Online

Dit programma van de studie is bedoeld om christelijke leiders voor te bereiden (zowel lekenleiders en predikers) om verschillende ministeries voeren binnen de plaatselijke ke ...

Lees meer