Onlinegraad.nl

Vind Online BSc's in Noord-Amerika 2019

Het verdienen van een Bachelor of Science kan ongeveer vier jaar duren, maar de voordelen van het verkrijgen van een betere vaardigheden kunnen een leven lang meegaan. Veel scholen bieden ook online of part-time onderwijs opties, zodat het verdienen van een BSc, ongeacht hun drukke leven handig voor studenten kan zijn.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, ook wel bekend als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de Staten ". Het verzamelt ook meer dan 310 miljoen mensen die de derde grootste bevolking van de wereld 's. Het omvat dichtbevolkte steden met uitgestrekte voorsteden, en uitgestrekte, onbewoonde en natuurlijk mooie gebieden tegelijk.

Bachelor of Science Programma in Noord-Amerika Online

gevonden resultaten Filter

Online Bachelor of Science in Bedrijfskunde

Kentucky Wesleyan College
Online September 2019 Verenigde Staten Owensboro

De Bachelor of Science in Business Administration bereidt studenten voor op een professionele carrière in het bedrijfsleven en / of graduate studies. Deze voorbereiding omvat een curriculum dat analyse en communicatie, theorie en praktijk benadrukt, zoals gevormd door de behoeften van het wereldwijde bedrijfsleven. Ethiek en waarden worden benadrukt in het curriculum, evenals technische efficiëntie en verantwoordelijkheid.

Bachelor of Science in General Studies

University of Management and Technology
Online September 2019 Verenigde Staten Arlington

Het BSGS vereist de voltooiing van een totaal van 120 credit-uren studie, waarvan 60 op het hoogste niveau (junior en senior jaar).

Bachelor of Science in Bedrijfskunde

Bryan University
Online Deeltijd 140 weken Open Inschrijving Verenigde Staten Tempe

Heb je het programma van een medewerker al voltooid, maar wil je meer diepgaande training? Dan is de Bryan University Business Administration Bachelor of Science graad ideaal voor jou.

Bachelor of Science in Hospitality Management

Johnson & Wales University
Online 4 jaren Vraag informatie aan Verenigde Staten Providence

Johnson

Online BS in Management Information Systems

University of Illinois Springfield
Online Voltijd Deeltijd Vraag informatie aan Verenigde Staten USA Online

In de huidige wereldeconomie vereisen de meeste grote uitdagingen waarvoor organisaties zich gesteld zien computingoplossingen, van het uitbreiden van overzeese markten tot het bieden van toegang tot onderwijs in plattelandsgebieden. De meest gevraagde bedrijfsleiders zullen diegenen zijn die beide fundamentals van Business hebben beheerst en een hoog niveau van competentie op het gebied van informatietechnologie hebben verworven. De online cursussen worden ontwikkeld en gegeven door dezelfde faculteitsleden die de traditionele in-class secties van de cursussen geven, waardoor de kwaliteit van de online cursussen zo goed als of beter is dan de traditionele instructies in de klas.

Bachelor of Science in juridische studies

Key West University
Online Vraag informatie aan Verenigde Staten Jacksonville

De Bachelor of Science in de opleiding Rechtsgeleerdheid bereidt studenten voor op instapniveau posities op het gebied van recht, overheid, ambtenaren, publieke belangenbehartiging en zakelijke compliance. Het programma biedt studenten ook de basis die vereist is voor het volgen van graduate studies in de rechten.

Bachelor of Science in Criminal Justice

California Southern University
Online Voltijd Deeltijd 4 - 6 jaren Open Inschrijving Verenigde Staten Costa Mesa +1 more

Of je nu geïnteresseerd bent in wetshandhaving, privéonderzoek, juridische en correctionele systemen, of forensisch onderzoek en onderzoek van misdaadscene - onder veel andere groeiende en technologiegedreven gebieden - de strafrechtstitel van CalSouthern biedt een breed opgezet en actueel relevant curriculum.

Bachelor of Science in Bedrijfskunde

Florida Christian University
Online Voltijd 3 - 4 jaren Open Inschrijving Verenigde Staten Orlando

Studenten die afstuderen aan de opleiding Bachelor in Business Administration hebben de mogelijkheid om een breed en gevarieerd arbeidsveld te vinden, van ministers tot professionals en van lokale instanties in formatieproces tot internationale organisaties.

Bachelor in bedrijfs- en binnenlandse veiligheid

Mercy College
Campus Online Voltijd 4 vind je doctoraat rechten September 2019 Verenigde Staten Dobbs Ferry New York City USA Online +3 more

Bescherm onze nationale infrastructuur tegen terrorisme en andere criminele bedreigingen. . . Leer wat je nodig hebt om succesvol te zijn in een groeiend en dynamisch veld dat een rol speelt in vrijwel elk bedrijf en op het gebied van de overheid.

Bsc in computer informatietechnologie

Northern Arizona University
Online Voltijd Deeltijd 4 jaren September 2019 Verenigde Staten Flagstaff +1 more

Het programma is ontworpen om de fundamentele vaardigheden voor permanente educatie te bieden en aan te passen aan de snel veranderende IT-omgeving. Dit programma omvat ook competentiegericht en hands-on learning modules om verworven zakelijke vaardigheden te verbeteren. Delen van het curriculum is ontworpen rond zeer gewaardeerd certificeringen. Studenten zullen ook vergroten hun IT-vaardigheden met de sociale, verbale en interculturele zakelijke vaardigheden zoals de hedendaagse werkomgevingen.

BSc in internationale betrekkingen en diplomatie ONLINE

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
Online Voltijd 36 - 40 maanden Open Inschrijving Verenigde Staten Tampa Frankrijk Parijs +2 more

De bacheloropleiding International Relations and Diplomacy voorziet studenten van de expertise die ze nodig hebben om een leven in de overheid, het bedrijfsleven ... na te streven.

Bachelor of Science in General Business

Kansas State University Global Campus
Online Voltijd Deeltijd Open Inschrijving Verenigde Staten USA Online

De algemene bedrijfs bachelor's degree biedt een goed begrip van de fundamentele gebieden van het bedrijfsleven: financiën, boekhouding, management en marketing. Het programma is bedoeld om studenten voor te bereiden op de uiteenlopende omgeving van het bedrijfsleven.

Bachelor of Science in Fire Science

Anna Maria College Online
Online Deeltijd 3 - 4 jaren Januari 2020 Verenigde Staten Paxton

Van brandstichting tot het morsen van gevaarlijke materialen, een ramp kan elk moment toeslaan. Het online Bachelor of Science in Fire Science completer-programma van Anna Maria College biedt brandweerlieden de essentiële kennis om een leidende positie te verwerven op het gebied van brandweer en aanverwante gebieden.

Bachelor of Science in Criminal Justice - White Collar Crime

Utica College Online
Online Deeltijd 3 jaren Vraag informatie aan Verenigde Staten Utica

Met het online BS in Criminal Justice gespecialiseerd in bent u bereid om fraude op elk niveau te bestrijden door het leren van de technologieprogramma's en hulpmiddelen die worden gebruikt om fraude te voorkomen en op te sporen in face-to-face transacties, e-commerce en e-commerce. bedrijfsactiviteiten, terwijl een globaal perspectief wordt geboden voor moderne betalingssystemen en technieken voor fraudepreventie, detectie en onderzoek.

BSc in toegepast management

Grand Canyon University
Online Voltijd September 2019 Verenigde Staten USA Online

Grand Canyon University Bachelor of Science in Applied Management van Grand Canyon University legt de nadruk op gedrag in organisaties, bedrijfsbeheer, dienend leiderschap, marketingconcepten, management accounting en effectieve mondelinge en schriftelijke zakelijke communicatie die bedrijfsmanagers nodig hebben.