Onlinegraad.nl

Top Online Undergraduate Studies (BSc) in Onderwijskunde 2019/2020

Een Bachelor of Science is een graad die perfect is voor studenten die willen hun praktische kennis en werkervaring te verbeteren. Het ontvangen van een BSc kan helpen leiden studenten om een ​​grotere persoonlijke en professionele mogelijkheden.

Sommige studenten kunnen ervoor kiezen om zichzelf te onderwijzen, hoewel het meeste onderwijs wordt gegeven onder begeleiding van een leraar of instructeur. Hoger onderwijs wordt vaak begeleid door een professor. Onderwijs kan plaatsvinden in een breed scala van instellingen, hetzij informeel of formeel.  

Online BSc in Onderwijskunde

2 Resultaten in Onderwijskunde Filter

Bachelor of Science in educatieve studies

Kansas State University Global Campus
Online Voltijd Deeltijd September 2019 Verenigde Staten USA Online

De bacheloropleiding in educatieve studies is ontwikkeld voor diegenen die een carrière in het onderwijs willen nastreven maar geen onderwijsvergunning nodig hebben.

Bachelor of Science in Human Development and Family Science

Kansas State University Global Campus
Online Voltijd Deeltijd Open Inschrijving Verenigde Staten USA Online

Het programma voor menselijke ontwikkeling en familiale wetenschappen richt zich op de processen die ten grondslag liggen aan menselijke ontwikkeling in een familiale context gedurende de levenscyclus. Studenten leren programma's en diensten implementeren en beoordelen die zijn ontworpen om het welzijn van individuele en familie te versterken en te verbeteren.