Onlinegraad.nl

Beste Online BSc's in Onderwijskunde 2019/2020 in Noord-Amerika

Het verdienen van een Bachelor of Science kan ongeveer vier jaar duren, maar de voordelen van het verkrijgen van een betere vaardigheden kunnen een leven lang meegaan. Veel scholen bieden ook online of part-time onderwijs opties, zodat het verdienen van een BSc, ongeacht hun drukke leven handig voor studenten kan zijn.

Onderwijs wordt gedefinieerd als het proces van kennis verwerven in welke vorm dan ook, ongeacht of dat nu geloven, gewoonten, vaardigheden of waarden zijn. Individuen kunnen op veel verschillende manieren onderwijs te krijgen en volgen. Sommige methoden kunnen betrekking hebben op lesgeven, verhalen vertellen, open discussies, training en onderzoek.  

De Verenigde Staten van Amerika is gelegen op het continent van Noord-Amerika. Het is het derde grootste land van grootte in de wereld. Het heeft een relatief korte geschiedenis in vergelijking met andere wereld naties, heeft een van de wereld 's grootste economieën, en heeft een van de wereld ' s meest diverse bevolkingsgroepen.

BSc Programma Online in Onderwijskunde in Noord-Amerika

2 Resultaten in Onderwijskunde, Noord-Amerika Filter

Bachelor of Science in educatieve studies

Kansas State University Global Campus
Online Voltijd Deeltijd September 2019 Verenigde Staten USA Online

De bacheloropleiding in educatieve studies is ontwikkeld voor diegenen die een carrière in het onderwijs willen nastreven maar geen onderwijsvergunning nodig hebben.

Bachelor of Science in Human Development and Family Science

Kansas State University Global Campus
Online Voltijd Deeltijd Open Inschrijving Verenigde Staten USA Online

Het programma voor menselijke ontwikkeling en familiale wetenschappen richt zich op de processen die ten grondslag liggen aan menselijke ontwikkeling in een familiale context gedurende de levenscyclus. Studenten leren programma's en diensten implementeren en beoordelen die zijn ontworpen om het welzijn van individuele en familie te versterken en te verbeteren.