$close

Filters

Resultaten weergeven

Online Bachelors of Science (BSc's) in Openbaar Beleid 2022

Over het algemeen voltooid in 3 tot 5 jaar, een bachelor of science, ook wel een BSc, is een bachelor diploma gericht op de technische aspecten van een bepaald onderwerp. De studie van de gekozen hoofdvak van een student wordt vaak verbeterd door praktische ervaringen, laboratoriumwerk en andere gerelateerde oefeningen. Wat is een online BSc in het openbaar beleid? Een Bachelor of Science in het… Meer informatie

Over het algemeen voltooid in 3 tot 5 jaar, een bachelor of science, ook wel een BSc, is een bachelor diploma gericht op de technische aspecten van een bepaald onderwerp. De studie van de gekozen hoofdvak van een student wordt vaak verbeterd door praktische ervaringen, laboratoriumwerk en andere gerelateerde oefeningen.

Wat is een online BSc in het openbaar beleid? Een Bachelor of Science in het Publieke Beleid is een diploma ontworpen om toekomstige leiders te voorzien van de vaardigheden en kennis om te helpen bij het oplossen van openbare problemen door middel van werk in de private, publieke en non-profit sectoren. Studenten verkennen verschillende problemen die de naties en de wereld ondervinden, hoe instellingen betrekking hebben op elkaar, hulpmiddelen voor het navigeren van belangen in het openbaar belang en de vaardigheden die nodig zijn voor het ontwikkelen van ideeën in het beleid.

Bij het nastreven van een diploma in het publieke beleid ontwikkelen studenten onderzoeks-, analytische en beleidskritische vaardigheden die hen voorbereiden op succes in de publieke en private sector.Deze vaardigheden bieden ook een basis voor voortgezette studie in een postgraduaat programma. Afstuderen met een openbare orde graad opent deuren in verschillende arena's, met inbegrip van overheid, openbare zaken en politiek.

Omdat de kosten van de opleidingsprogramma's kunnen variëren op basis van factoren zoals cursusvereisten en land van studie, is het belangrijk om bij individuele instellingen te kijken voor details. Contact opnemen met het toelatingsbureau van een school die u geïnteresseerd bent in het bijwonen is vaak een handige eerste stap.

Een diploma in het openbare beleid staat studenten toe voor een verscheidenheid aan posities. Degenen met een concentratie in de wereldpolitiek kunnen werk vinden op het gebied van nationale veiligheid of internationale betrekkingen, die dienen als analist of werknemer van een internationale onderneming. Focussen op het openbaar management kan kansen voor leiderschap in de lokale of overheidsregering bieden. Anderen kunnen een carrière in de politiek volgen, met politici raadplegen, campagnes beheren of lobbyen.

Het behalen van een BSc in het openbare beleid biedt de afgestudeerden de gelegenheid om de wereld beter te begrijpen en te beïnvloeden. Om meer te leren, zoek je onderstaande programma en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Aanbevolen Nieuwste Titel
  • Aanbevolen
  • Nieuwste
  • Titel
Utica College Online
Utica, Verenigde Staten

Met de online BS in Criminal Justice gespecialiseerd in Cybercriminologie en beleid, zult u ervaring opdoen met de technologieprogramma's en hulpmiddelen die worden gebruikt o ... +

Met de online BS in Criminal Justice gespecialiseerd in Cybercriminologie en beleid, zult u ervaring opdoen met de technologieprogramma's en hulpmiddelen die worden gebruikt om fraude te voorkomen en op te sporen bij persoonlijke transacties, e-commerce en e-business. . -
BSc
Deeltijd
3 jaren
Engels
Online