Filter
BSc
Tempo: Alles

Top Online Undergraduate Studies (BSc) in Rechten 2019

Een Bachelor of Science, of een BSc, wordt aangeboden op basis van de middelbare school diploma, en programma's duurt ongeveer vier jaar om te voltooien. De studieterreinen in een BSc zijn minder liberale kunsten gericht en vaker vaker technische velden en hun praktische toepassingen op te nemen.

Wat is een online BSc in de wet? Een bachelor in de wet geeft studenten een opleiding aan de thema's met betrekking tot het juridische en justitie systeem om hen voor te bereiden op een afgestudeerde studie of werk in een juridische omgeving. Cursussen stellen de leerlingen in staat om een ​​kader te krijgen in de basis van het justitie systeem en hoe het werkt, samen met een begrip van hoe wetten gemaakt en afgedwongen worden. Er zijn vaak stagekansen die studenten blootstellen aan professionals die werken in hun gekozen vakgebied. Het duurt gemiddeld ongeveer vier jaar om het programma voltijds te voltooien.

Een Bachelor of Science in de wet geeft studenten de mogelijkheid om wetten en beleid te analyseren en om te pleiten voor sociale verandering, waardoor ze effectieve gemeenschapsleiders zijn. Deze afgestudeerden krijgen kritische denkvaardigheden die hen in staat stellen op de hoogte te komen van beslissingen.

De kosten van dit opleidingprogramma kunnen variëren afhankelijk van het vakgebied, de gekozen school en de tijd die nodig is om het programma af te ronden. Studenten moeten contact opnemen met hun school van keuze om meer specifieke informatie te krijgen over de kosten van het programma waarin zij geïnteresseerd zijn.

Met een bachelor of science in de rechten kan een afgestudeerde werk zoeken in een advocatenkantoor als een advocaat of juridisch assistent. Deze afgestudeerden zijn ook werkzaam bij jongerenrechtelijke instellingen als paroolofficieren of advocaten. Zij kunnen ook werken in het pleiten van slachtoffers, wetshandhaving of bedrijfszekerheid.

Dit type diploma kan worden afgerond door middel van afstandsonderwijs programma's die de student in staat stellen om cursussen uit hun huidige locatie te nemen in een online instelling. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

2 Resultaten in Rechten

Abraham Lincoln University

De Bachelor of Science (BS) in Legal Studies bereidt studenten die geïnteresseerd zijn in het verwerven van een beter begrip van het juridisch systeem als het gaat om de ... [+]

Online Legal Studies Hogere Beroepsopleiding

De Bachelor of Science (BS) in Legal Studies bereidt studenten die geïnteresseerd zijn in het verwerven van een beter begrip van het juridisch systeem als het gaat om de rechtbanken en advocaten. Het programma omvat de belangrijkste onderwerpen in juridische studies in kern cursussen, waarna de studenten dan kunnen richten op specifieke gebieden van belangen door middel van keuzevakken. Voor studenten die willen paralegals bij advocatenkantoren, juridische afdelingen, overheidsinstellingen en non-profit organisaties te worden, of om verder te gaan tot juridische graduate studie, zal dit bacheloropleiding een fundament voor hun academisch vooruitgang en carrière-wijs te bieden.... [-]

Verenigde Staten Los Angeles
September 2019
Engels
Deeltijd
8 semesters
Online
Lees meer in Nederlands
Key West University

De Bachelor of Science in de opleiding Rechtsgeleerdheid bereidt studenten voor op instapniveau posities op het gebied van recht, overheid, ambtenaren, publieke belangenb ... [+]

Doelstellingen van het programma

De Bachelor of Science in de opleiding Rechtsgeleerdheid bereidt studenten voor op instapniveau posities op het gebied van recht, overheid, ambtenaren, publieke belangenbehartiging en zakelijke compliance. Het programma biedt studenten ook de basis die vereist is voor het volgen van graduate studies in de rechten.

Programma overzicht

Doorheen de Bachelor of Science in de opleiding van de juridische studie, verkennen en begrijpen studenten hoe verschillende overheidsmodellen, zakelijke praktijken, economische krachten, maatschappelijke overtuigingen en waarden bepalen hoe wetten worden geïnitieerd, geaccepteerd en toegepast.

Studenten verwerven praktische kennis gerelateerd aan de ethische en constitutionele grondslagen van het recht, terwijl ze sterke organisatorische, onderzoeks- en schrijfvaardigheden ontwikkelen.... [-]

Verenigde Staten Jacksonville
Vraag informatie aan
Engels
Online
Lees meer in Nederlands