Onlinegraad.nl

Beste Online Bachelors of Science (BSc's) in Strafrecht 2019

Ontworpen om studenten voor te bereiden op een carrière in het bedrijfsleven, engineering, technologie, gezondheidszorg, of de natuurwetenschappen, een bachelor of science, is een bacheloropleiding gespecialiseerd studie van een technisch opleidingsonderdeel. De cursus vereist typisch 3 tot 5 jaar om te voltooien.

Wat is een online BSc in strafrecht? Een strafrechtelijk diploma is gericht op de studie van misdrijven en het systeem dat misdadigers behandelt, van detectie tot gevangenisstraf. Rechtshandhaving, het rechtssysteem en het correctiesysteem zijn alle onderdelen van het algemeen strafrechtstelsel. Het behalen van een bacheloropleiding in strafrecht geeft studenten de nodige kennis en vaardigheden om een ​​carrière in het justitie systeem te volgen. Het online programma biedt flexibiliteit en efficiëntie.

Door de ethische, theoretische en echte wereldkwesties van het justitie systeem te bestuderen, krijgen degenen die een BSc in Strafrecht voortzetten waardevolle vaardigheden verwerven in analyse, leiderschap en conflictoplossing. Afgestudeerden betreden de arbeidskrachten met een expertise in de systemen die zijn ontworpen om de samenleving veilig te houden en de basis om hun gemeenschappen te verbeteren door middel van publieke dienstverlening of particuliere werkgelegenheid.

De kosten van het behalen van een BSc in strafrecht online variëren per instelling. Het is best om contact op te nemen met het toelatingsbureau van de school met een specifiek programma om specifieke informatie te verzamelen.

Een online bachelor of science in strafrecht open de deur naar professionele kansen op verschillende arena's. Sommige afgestudeerden kunnen dienst doen als politieagenten, maatschappelijk werkers, proefbeambten of onderzoekers. Anderen kunnen hun studies doorgaan om geavanceerde diploma's te behalen en carrières op een meer gespecialiseerd gebied, met inbegrip van forensische wet en wet, na te streven.Door de voortdurende behoefte aan een sterk rechtssysteem zijn degenen met een diploma in strafrecht vaak in grote vraag.

Diverse online strafrechtelijk diploma programma's zijn internationaal verkrijgbaar. Om meer te leren, zoek je onderstaande programma en contacteer direct de toelatingsbeambte van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

13 Resultaten in Strafrecht Filter

BS Criminal Justice - Online (Western Carolina University)

UNC System International Recruitment Consortium
Campus Online Voltijd September 2019 Verenigde Staten Chapel Hill

WCU's Criminal Justice Online-programma is beoordeeld als een # 1 Best Buy in de Get Educated-ranglijst.

Bachelor of science in het strafrecht en criminologie

University of Mount Olive Online
Online Voltijd Deeltijd September 2019 Verenigde Staten Mount Olive

Verbeter uw strafrecht carrière met een graad die de wetenschappelijke studie van de oorzaken, gevolgen, preventie en bestrijding van criminaliteit aanpakt.

Bs in leiderschap en rechtvaardigheid

San Diego Christian College
Online 4 jaren Open Inschrijving Verenigde Staten Santee

Ontwikkeld door vooruitdenkende deskundigen op het gebied van de nationale veiligheid, de rechtshandhaving, intelligentie en het leger, de San Diego Christian College online Christian bachelor's degree in Leiderschap en Justitie werd ontworpen om de educatieve behoeften van succesvolle leiders op het gebied van justitie te voldoen. De opleiding is opgezet om zich te concentreren op de drie concentraties: strafrecht, politieke wetenschappen en de binnenlandse veiligheid.

Bachelor of science in strafzaken justice- online

Thomas University
Online Deeltijd September 2019 Verenigde Staten Thomasville

De afdeling Strafrecht bij Thomas University biedt een verscheidenheid aan graden, variërend van Degree de Associate's in Law Enforcement aan de Bachelor of Science Degree in Criminal Justice

Bachelor of Science in Criminal Justice - White Collar Crime

Utica College Online
Online Deeltijd 3 jaren Vraag informatie aan Verenigde Staten Utica

Met het online BS in Criminal Justice gespecialiseerd in bent u bereid om fraude op elk niveau te bestrijden door het leren van de technologieprogramma's en hulpmiddelen die worden gebruikt om fraude te voorkomen en op te sporen in face-to-face transacties, e-commerce en e-commerce. bedrijfsactiviteiten, terwijl een globaal perspectief wordt geboden voor moderne betalingssystemen en technieken voor fraudepreventie, detectie en onderzoek.

Bachelor of Science in Criminal Justice - Public Policy and Leadership

Utica College Online
Online Deeltijd 3 jaren Vraag informatie aan Verenigde Staten Utica

Met de online BS in Criminal Justice gespecialiseerd in Cybercriminologie en beleid, zult u ervaring opdoen met de technologieprogramma's en hulpmiddelen die worden gebruikt om fraude te voorkomen en op te sporen bij persoonlijke transacties, e-commerce en e-business. .

Bachelor of Science in Criminal Justice - Juridische kwesties in strafrecht

Utica College Online
Online Deeltijd 3 jaren Vraag informatie aan Verenigde Staten Utica

U komt uit de Online BS in Criminal Justice - gespecialiseerd in juridische kwesties in strafrechtspleging met een gedegen kennis van regerings- en gerechtelijke regulering van financiële instellingen, commerciële entiteiten, hun agenten en werknemers in relatie tot economische en zakelijke criminaliteit.

Bachelor of Science in Criminal Justice - Homeland Security

Utica College Online
Online Deeltijd 3 jaren Vraag informatie aan Verenigde Staten Utica

De Online BS in Criminal Justice, gespecialiseerd in Homeland Security, bereidt u voor op het verdedigen van onze natie terwijl u leert hoe u de nationale kritieke infrastructuren van Amerika kunt beschermen en beheren met betrekking tot sleutelidentificatie, analyse van dreigingen en kwetsbaarheden, risicobeoordeling en -beheer, crisis- en gevolgenbeheer, en aanverwante technologieën voor terrorismebestrijding.

Bachelor of Science in Criminal Justice - Cybercriminologie en beleid

Utica College Online
Online Deeltijd 3 jaren Vraag informatie aan Verenigde Staten Utica

Met een BS in Cybercriminologie en beleid, zult u begrijpen hoe IT, cybersecurity, sociale netwerken, cloud computing, cryptografie, gegevensverberging, anonimiteit en surveillanceconcepten betrekking hebben op de moderne strafrechtelijke organisatie. Je gaat in alle contexten terrorisme en terrorismebestrijding aan en begrijpt de wetten, voorschriften, ethiek en procedures voor het uitvoeren van computernetwerkonderzoeken.

Bachelor of Science in Criminal Justice - General

Utica College Online
Online Deeltijd 3 jaren Vraag informatie aan Verenigde Staten Utica

Met de Online BS in Criminal Justice General Specialization, kunt u uw eigen specialisatie creëren om uw kennis te verdiepen in een strafrechtelijk gebied dat voldoet aan uw persoonlijke en professionele doelen.

Bachelor of Science in Criminal Justice

California Southern University
Online Voltijd Deeltijd 4 - 6 jaren Open Inschrijving Verenigde Staten Costa Mesa +1 more

Of je nu geïnteresseerd bent in wetshandhaving, privéonderzoek, juridische en correctionele systemen, of forensisch onderzoek en onderzoek van misdaadscene - onder veel andere groeiende en technologiegedreven gebieden - de strafrechtstitel van CalSouthern biedt een breed opgezet en actueel relevant curriculum.

Bachelor of Science in Criminal Justice

University of Management and Technology
Online September 2019 Verenigde Staten Arlington

De BSCJ vereist de succesvolle afronding van een totaal van 120 credit-uren van de studie, waarvan 60 op het hoogste niveau (junior en senior jaar). Studenten moeten ten minste 60 semester credit-uren van college-niveau studies hebben afgerond op het lagere niveau (eerstejaars en tweede jaar).

Online Bachelor of Science in Criminal Justice

Kentucky Wesleyan College
Online September 2019 Verenigde Staten Owensboro

De Bachelor of Science in Criminal Justice and Criminology online degree completion-programma is ontworpen om te helpen voldoen aan de steeds toenemende vraag naar gekwalificeerde en zeer bekwame professionals op het gebied van wetshandhaving en andere aanverwante gebieden. Het curriculum introduceert studenten voor de studie van crimineel gedrag, strafrechtsystemen, sociale rechtvaardigheid en recht vanuit een multidisciplinair, liberaal-kunstperspectief.