$close

Filters

Resultaten weergeven

Online Bachelors of Science in Strategisch Leiderschap 2022

Een Bachelor of Science, vaak wel een BSc genoemd, is een voorgraadse opleiding die over het algemeen wordt gevolgd na een middelbare school diploma. Vier jaar is de gemiddelde tijd om te voltooien wanneer het programma voltijds wordt uitgevoerd. Studiegebieden van BSc hebben de neiging om technisch of wetenschappelijk te zijn, waarbij ze zich richten op praktische toepassingen. Wat is een onlin… Meer informatie

Een Bachelor of Science, vaak wel een BSc genoemd, is een voorgraadse opleiding die over het algemeen wordt gevolgd na een middelbare school diploma. Vier jaar is de gemiddelde tijd om te voltooien wanneer het programma voltijds wordt uitgevoerd. Studiegebieden van BSc hebben de neiging om technisch of wetenschappelijk te zijn, waarbij ze zich richten op praktische toepassingen.

Wat is een online BSc in strategisch leiderschap? Dit type programma bereidt studenten op om effectieve leiders te worden in hun gekozen carrierevelden. Cursussen richten zich op leiderschap en management theorie en applicatie, organisatorische ontwikkeling, change management, en project planning en uitvoering. Studenten kunnen deelnemen aan stages of workshops met leidinggevenden in het vakgebied. Het programma kan van twee tot vier jaar duren om te voltooien, afhankelijk van of de student voorafgaand aan het werk in verband met het programma is afgerond.

Een bachelor's diploma in strategisch leiderschap stelt een afgestudeerde in staat om effectieve beslissingen te nemen en verandering in een organisatie te bevorderen. Deze vaardigheden zijn nuttig in managementrol. Ze begrijpen ook hoe te onderhandelen, wat helpt bij het oplossen van conflicten en in de verkoop.

Afhankelijk van de gekozen school en hoe lang het programma duurt om te voltooien, kunnen de kosten van een BSc variëren. Het is het beste voor een student om contact op te nemen met het toelatingsbureau van hun gekozen school om een ​​nauwkeurige foto te krijgen van de exacte kosten van een bepaald programma.

Carrières voor afgestudeerden in dit programma zijn beschikbaar in een breed scala aan instellingen, waaronder managementrol binnen grote bedrijven of in personeelszaken of opleidingsafdelingen. Afgestudeerden van dit programma kunnen werk consultatie vinden die willen hun organisatorische effectiviteit verbeteren. Voltooiing van dit programma kan ook de uitoefening van een master's degree in een verwant zakenveld vergemakkelijken.

Een online programma kan door middel van afstandsonderwijs worden uitgevoerd, zodat studenten de cursus en tijdsbestek kunnen regelen op basis van hun eigen individuele behoeften. Een full-time of part-time optie kan extra flexibiliteit bieden. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Aanbevolen Nieuwste Titel
  • Aanbevolen
  • Nieuwste
  • Titel
San Diego Christian College
Santee, Verenigde Staten

Ontwikkeld door vooruitdenkende deskundigen op het gebied van de nationale veiligheid, de rechtshandhaving, intelligentie en het leger, de San Diego Christian College online C ... +

Ontwikkeld door vooruitdenkende deskundigen op het gebied van de nationale veiligheid, de rechtshandhaving, intelligentie en het leger, de San Diego Christian College online Christian bachelor's degree in Leiderschap en Justitie werd ontworpen om de educatieve behoeften van succesvolle leiders op het gebied van justitie te voldoen. De opleiding is opgezet om zich te concentreren op de drie concentraties: strafrecht, politieke wetenschappen en de binnenlandse veiligheid. -
BSc
4 jaren
Engels
Online