Onlinegraad.nl

73 Beste Online Bachelors of Science in de Verenigde Staten

Het verdienen van een Bachelor of Science kan ongeveer vier jaar duren, maar de voordelen van het verkrijgen van een betere vaardigheden kunnen een leven lang meegaan. Veel scholen bieden ook online of part-time onderwijs opties, zodat het verdienen van een BSc, ongeacht hun drukke leven handig voor studenten kan zijn.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Online Bachelor of Science Programma in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Online Bachelor of Science in de psychologie

Kentucky Wesleyan College
Online September 2019 Verenigde Staten Owensboro

De Bachelor of Science in Psychology online graad voltooiing programma biedt studenten met kennis over menselijk gedrag dat van onschatbare waarde is in een carrière. Studenten leren over aspecten van zichzelf en anderen, zoals persoonlijkheid, perceptie, emotie, motivatie, denkprocessen, ontwikkeling van kinderen en psychische stoornissen. Een bachelor in psychologie is een goede voorbereiding op een carrière op het gebied van ondernemen, recht en sociaal werk. De major psychologie biedt studenten ook een uitstekende achtergrond om zich aan te melden voor hun studie psychologie en uiteindelijk een praktiserend psycholoog te worden.

Bachelor of Science in Homeland Security

University of Management and Technology
Online September 2019 Verenigde Staten Arlington

De BSHS vereist de voltooiing van een totaal van 120 credit-uren van instructie, waarvan 60 op het hoogste niveau (junior en senior jaar). Studenten moeten ten minste 60 studiepunten universitaire studies op het lagere niveau hebben voltooid (eerste jaar en tweede jaar). Binnen de vereiste 120 credit-uren moet een student ook ten minste 30 studiepunten in het algemeen onderwijs in totaal voltooien om een ​​BSHS-diploma te behalen.

Bachelor of Science in Bedrijfskunde

Bryan University
Online Deeltijd 140 weken Open Inschrijving Verenigde Staten Tempe

Heb je het programma van een medewerker al voltooid, maar wil je meer diepgaande training? Dan is de Bryan University Business Administration Bachelor of Science graad ideaal voor jou.

Bachelor of Science in Hospitality Management

Johnson & Wales University
Online 4 jaren Vraag informatie aan Verenigde Staten Providence

Johnson

Online BS in Management Information Systems

University of Illinois Springfield
Online Voltijd Deeltijd Vraag informatie aan Verenigde Staten USA Online

In de huidige wereldeconomie vereisen de meeste grote uitdagingen waarvoor organisaties zich gesteld zien computingoplossingen, van het uitbreiden van overzeese markten tot het bieden van toegang tot onderwijs in plattelandsgebieden. De meest gevraagde bedrijfsleiders zullen diegenen zijn die beide fundamentals van Business hebben beheerst en een hoog niveau van competentie op het gebied van informatietechnologie hebben verworven. De online cursussen worden ontwikkeld en gegeven door dezelfde faculteitsleden die de traditionele in-class secties van de cursussen geven, waardoor de kwaliteit van de online cursussen zo goed als of beter is dan de traditionele instructies in de klas.

Bachelor of Science in Economics

Key West University
Online Vraag informatie aan Verenigde Staten Jacksonville

De Bachelor of Science in Economie-opleiding is bedoeld om studenten voor te bereiden op een loopbaan in het bedrijfsleven, de overheid of de openbare orde. Het programma biedt ook studenten met de basis die nodig zijn om graduate studies voort te zetten op het gebied van economie.

Bachelor of Science in Criminal Justice

California Southern University
Online Voltijd Deeltijd 4 - 6 jaren Open Inschrijving Verenigde Staten Costa Mesa +1 more

Of je nu geïnteresseerd bent in wetshandhaving, privéonderzoek, juridische en correctionele systemen, of forensisch onderzoek en onderzoek van misdaadscene - onder veel andere groeiende en technologiegedreven gebieden - de strafrechtstitel van CalSouthern biedt een breed opgezet en actueel relevant curriculum.

Bachelor of Science in Bedrijfskunde

Florida Christian University
Online Voltijd 3 - 4 jaren Open Inschrijving Verenigde Staten Orlando

Studenten die afstuderen aan de opleiding Bachelor in Business Administration hebben de mogelijkheid om een breed en gevarieerd arbeidsveld te vinden, van ministers tot professionals en van lokale instanties in formatieproces tot internationale organisaties.

Bachelor in bedrijfskunde - algemeen ondernemen

Mercy College
Campus Online Voltijd 4 vind je doctoraat rechten September 2019 Verenigde Staten Dobbs Ferry New York City Yorktown Heights USA Online +4 more

Verdien uw BS in bedrijfsadministratie en doe ervaring op in de praktijk Leer van marktleiders die de theoretische componenten van het bedrijfsleven kennen en jarenlange professionele ervaring hebben.

Bsc in computer informatietechnologie

Northern Arizona University
Online Voltijd Deeltijd 4 jaren September 2019 Verenigde Staten Flagstaff +1 more

Het programma is ontworpen om de fundamentele vaardigheden voor permanente educatie te bieden en aan te passen aan de snel veranderende IT-omgeving. Dit programma omvat ook competentiegericht en hands-on learning modules om verworven zakelijke vaardigheden te verbeteren. Delen van het curriculum is ontworpen rond zeer gewaardeerd certificeringen. Studenten zullen ook vergroten hun IT-vaardigheden met de sociale, verbale en interculturele zakelijke vaardigheden zoals de hedendaagse werkomgevingen.

Bachelor of Science in Human Development and Family Science

Kansas State University Global Campus
Online Voltijd Deeltijd Open Inschrijving Verenigde Staten USA Online

Het programma voor menselijke ontwikkeling en familiale wetenschappen richt zich op de processen die ten grondslag liggen aan menselijke ontwikkeling in een familiale context gedurende de levenscyclus. Studenten leren programma's en diensten implementeren en beoordelen die zijn ontworpen om het welzijn van individuele en familie te versterken en te verbeteren.

BSc in internationale betrekkingen en diplomatie ONLINE

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
Online Voltijd 36 - 40 maanden Open Inschrijving Verenigde Staten Tampa Frankrijk Parijs +2 more

De bacheloropleiding International Relations and Diplomacy voorziet studenten van de expertise die ze nodig hebben om een leven in de overheid, het bedrijfsleven ... na te streven.

Bachelor of Science in Fire Science

Anna Maria College Online
Online Deeltijd 3 - 4 jaren Januari 2020 Verenigde Staten Paxton

Van brandstichting tot het morsen van gevaarlijke materialen, een ramp kan elk moment toeslaan. Het online Bachelor of Science in Fire Science completer-programma van Anna Maria College biedt brandweerlieden de essentiële kennis om een leidende positie te verwerven op het gebied van brandweer en aanverwante gebieden.

Bachelor of Science in Fraud and Financial Crime Investigation - Fraudepreventie en -opsporing

Utica College Online
Online Deeltijd 40 maanden Vraag informatie aan Verenigde Staten Utica

Het online BS in onderzoek naar fraude en financiële criminaliteit leert vaardigheden en technieken voor het verzamelen, analyseren en bewaren van bewijs van financiële wandaden. Met twee concentraties in financieel onderzoek en fraudepreventie en -opsporing bevat het programma strafrecht, wiskunde, economie, ethiek en sociologie. De concentratie van fraudepreventie en -detectie leert studenten economische delicten te identificeren, evenals gebieden van potentiële kwetsbaarheid voor fraude en economische criminaliteit.

BSc in toegepast management

Grand Canyon University
Online Voltijd September 2019 Verenigde Staten USA Online

Grand Canyon University Bachelor of Science in Applied Management van Grand Canyon University legt de nadruk op gedrag in organisaties, bedrijfsbeheer, dienend leiderschap, marketingconcepten, management accounting en effectieve mondelinge en schriftelijke zakelijke communicatie die bedrijfsmanagers nodig hebben.