Bachelor in het kleuteronderwijs - afstandsonderwijs

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

 • Duur (jaren): 4
 • Kwalificatie Toegekend: Bachelor in het onderwijs in het kleuteronderwijs
 • Kwalificatieniveau: 1ste cyclus (Bachelor's Degree)
 • Taal van instructie: Grieks
 • Wijze van onderzoek: afstandsonderwijs
 • Minimum ECTS Credits: 240

Profiel van het programma

Het algemene doel van het programma is om kleuterleerkrachten voor te bereiden voor het onderwijzen van kinderen in de leeftijd tussen 3 en 6. Dit betekent dat de kandidaat-leraar de nodige kennis en vaardigheden moet verwerven en tegelijkertijd zijn / haar attitudes moet plannen die stel hem / haar aan de ene kant in staat om de juiste studentenomgeving te organiseren voor de cognitieve ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 3-6 jaar en aan de andere kant om hun ontwikkeling op sociaal, emotioneel en moreel vlak te helpen. Zowel de inhoud van de lessen als hun methodologie richten zich op het leiden van de reflectieve lerarenopleider die in staat is om zijn / haar beslissingen te heroverwegen en zelf te beoordelen en die het vermogen en de dispositie heeft voor corrigerende actie.

Carriere vooruitzichten

De afgestudeerden van dit programma zullen worden aangenomen in openbare en particuliere kleuteronderwijs

Toegang tot verdere studies

Afgestudeerden van het programma kunnen worden aanvaard in de tweede cyclus graden (Master's Degree).

Beoordeling

Cursusbeoordeling bestaat meestal uit een uitgebreid eindexamen en permanente evaluatie. Permanente evaluatie kan onder andere bestaan ​​uit tussentoernooien, projecten en deelname van klassen. Letterreeksen worden berekend op basis van het gewicht van het eindexamen en de permanente evaluatie en de werkelijke cijfers die in deze twee beoordelingscomponenten worden behaald. Op basis van de cursuscijfers worden het halfjaarlijkse cijfergemiddelde (GPA) en het cumulatieve puntgemiddelde (CPA) van de student berekend.

Graduatievereisten

De student moet 240 ECTS en alle programmavereisten invullen. Een minimaal cumulatief Grade Point Average (CPA) van 2,0 is vereist. Dus, hoewel een 'D-' een PASS-cijfer is, is voor het bereiken van een CPA van 2,0 een gemiddelde graad van 'C' vereist.

Leerresultaten

Na voltooiing van het programma kan de student:

 1. Demonstreer de theoretische basis van onderwijs en leerzaam werk door de historische en filosofische dimensies van onderwijs en leren te bestuderen.
 2. Analyseer basisbegrippen, principes en generalisaties van de onderwijskunde, en zal daarom begrijpen hoe deze de grenzen voor de organisatie en toepassing van het leerzame werk stellen.
 3. Verwerven van de vereiste didactische vaardigheden voor een effectieve organisatie, geleiding en evaluatie van het lesgeven op kleuteronderwijsniveau.
 4. Demonstreer de theoretische basis van onderwijs en leerzaam werk door de psychologische en sociale dimensies van onderwijzen en leren te bestuderen.
 5. Voorspel de rol van de school in de moderne wereld en in het bijzonder zijn missie om kinderen te helpen zich in verschillende sectoren te ontwikkelen.
 6. Verwerven van al die vaardigheden die nodig zijn om de student te helpen zijn zelf-energie, kritisch denken en creativiteit te ontwikkelen.
 7. Ontwikkel onderzoeksvaardigheden en een geest van gratis kennisbenutting.
 8. In staat zijn om te functioneren als een factor van sociale levensverbetering en algemene ontwikkeling van zijn toekomstige werkomgeving.
 9. Leerkrachten in staat stellen om alle kinderen effectief les te geven.
Laatst bijgewerkt op November 2018

Over de school

UNIC is the largest university in Cyprus, with over 12,000+ students, from over 70 countries across the globe, coming together in an innovative and transformative learning space.

UNIC is the largest university in Cyprus, with over 12,000+ students, from over 70 countries across the globe, coming together in an innovative and transformative learning space. Lees Minder
Nicosia , Athene + 1 Meer Minder