Bachelor Robotica (BEng)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

IUBH University of Applied Sciences – Online : Scholarship Initiative: bespaar tot 80%!

IUBH Online wil het iedereen mogelijk maken zijn kans in het leven te grijpen. Daarom bieden ze sterke regionale beurzen aan die variëren in termen van culturele, sociale, educatieve of werkervaringsachtergrond. Het enige dat u hoeft te doen, is gebruik te maken van de Scholarship Calculator op de website van de school en te wachten tot het studentenwervingsteam contact met u opneemt met uw eindresultaat.

(Houd er rekening mee dat onze beurzen niet beschikbaar zijn voor studenten uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland)

De IUBH Bachelor in Robotics bouwt je kennis op in mechanische, elektrische en regeltechniek en expertise in informatica, datawetenschap en kunstmatige intelligentie. Door een mix van theorie en praktische projecten, verwerf je de nodige vaardigheden om projecten te beheren, innovatieve nieuwe technologieën te leiden en een robotica-specialist te worden met uitstekende interpersoonlijke vaardigheden. Met deze graad kun je een echt innovatief vakgebied betreden en uitblinken in een succesvolle carrière. Met IUBH kunt u vanuit het comfort van uw huis studeren, 100% online.

Engineers work with medical robotic equipment

Een kort overzicht van je studie

 • Diploma: Bachelor of Engineering (BEng)
 • Credits: 180 ECTS
 • Start studie: altijd (geen vaste startdatum of inschrijfdeadlines)
  Studieduur: Standaard studieperiode: 36 maanden.
  Verschillende tijdmodellen mogelijk
 • Studiemodel: Online studie inclusief 24/7 online examens
 • Kosten: 561 euro per maand voor voltijdstudie (beurzen beschikbaar)

Wat is een IUBH-graad in 60 seconden van IUBH op Vimeo.

Geschiktheidscriteria

Academische vereisten:

 • Bewijs dat u in aanmerking komt om te studeren aan een universiteit in uw eigen land. Dit kan omvatten, maar is niet beperkt tot het diploma van het verlaten van de middelbare school, zoals A-niveaus, IB, enz.
 • De enige andere academische toelatingseis is om binnen de eerste 12 maanden van je studie met succes te slagen voor twee toelatingscursussen. De behaalde cursussen worden erkend.

Engels niveau:

 • Bewijs van Engelse vaardigheden.
 • Als Engels uw moedertaal is of als u bent afgestudeerd aan een Engelssprekende school / universiteit, hoeft u uw Engelse vaardigheden niet te bewijzen.

Vacatures met een online diploma | IUBH Online van IUBH op Vimeo.

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

You want to start an international career in Europe and search for a flexible, affordable way to reach this goal? Our online Master's and MBA programs offer you an international orientation with a foc ... Lees meer

You want to start an international career in Europe and search for a flexible, affordable way to reach this goal? Our online Master's and MBA programs offer you an international orientation with a focus on business and general management competencies. Lees Minder