Bachelor in Marketing (Hons)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Wij zijn een in het VK gevestigde aanbieder van online onderwijs, wereldwijd toegankelijk in 3 verschillende talen.

Waarom een bachelor in marketing?


In een wereldwijde en zeer competitieve leeftijd moeten bedrijven zich onderscheiden en gespecialiseerde human resources verwerven. Deze behoefte vergroot de zoektocht naar hooggekwalificeerde professionals met geavanceerde marketingkennis, sterke vaardigheden in probleemoplossing en strategisch en creatief denken.

London School Of Design And Marketing 's Bachelor in Marketing zal een belangrijke stap in je carrière zijn en je drie belangrijke tools geven:

 • Kennis: verwerven van sterke kennis over concepten, tools, modellen en werkwijzen;
 • Vaardigheden: vermogen om succesvolle projecten te creëren, plannen, implementeren en leiden;
 • Houding: ontwikkeling van persoonlijke hoofdkenmerken, zoals strategisch denken, methodologie, autonomie, flexibiliteit en vertrouwen.

LSDM's Bachelor's degree in Marketing is exclusief online en is beschikbaar in het Engels, Spaans en Portugees.

London School Of Design And Marketing

Waar passie een beroep wordt


OVERZICHT VAN DE CURSUS


Invoering

Onze Bachelor in Marketing is ontworpen voor diegenen die nieuwe vaardigheden willen verwerven, kennis willen opdoen in marketing, management- en marketingoplossingen en proposities willen promoten. Het strategisch en creatief denken van onze cursus neemt het voortouw bij marketingmanagement en biedt studenten van LSDM de kennis en het begrip van marketingpraktijken in bedrijfscontexten. De zeer praktische component zal studenten van LSDM in staat stellen een raamwerk te maken van strategieën voor marketingbeheer en analyse- en evaluatieprocessen en -technieken.


Leer vaardigheden

Onze Bachelor in Marketing bereidt professionals voor op verschillende gebieden van marketing en management, biedt een geavanceerd en uitgebreid hoger onderwijs, gecoördineerd en ondersteund door de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wetenschap en technologie. Het cursusplan voor LSDM's bachelordiploma in marketing is ontwikkeld en verdeeld in 3 afzonderlijke fasen:


Fase 1

De eerste fase, die overeenkomt met het eerste jaar van onze cursus, is bedoeld om studenten kennis en begrip van concepten, hulpmiddelen en modellen te bieden, evenals van de respectieve onderlinge relaties op de belangrijkste gebieden van marketingkennis. In deze fase wordt van LSDM-studenten verwacht dat ze in staat zijn om bedrijfsconcepten en problemen met betrekking tot marketingbeheer te definiëren en onderzoekstools en -methoden toe te passen. Over het algemeen zullen de volgende vaardigheden worden ontwikkeld:

 • Diepgaand begrip van het concept van marketing, zijn bereik en relevantie tegenwoordig;
 • Integratie en begrip van de huidige managementmodellen, gebaseerd op de DDA (Diagnostic, Decision, Action) -trilogie;
 • De identificatie van kansenkansen, gebaseerd op een degelijke diagnose;
 • Het evenwicht tussen diagnostische en marketingstrategie;
 • Kalibratie en besluitvorming over strategie, articuleren doelen, segmentatie, focus, positionering en marketing-mix;
 • Plannen van aanpak gericht op uitvoeringsprincipes, gericht op de tevredenheid van individuen en organisaties en tegelijkertijd consistent met de omgeving en bedrijfsdoelstellingen.


Stage 2

De tweede fase, die overeenkomt met het tweede jaar van onze cursus, heeft tot doel de studenten van LSDM vaardigheden te bieden die hen zullen helpen bij het plannen, leiden en afronden van projecten die zijn toegepast op de eerder verworven kennis. In deze fase zullen studenten van LSDM onderzoeksvaardigheden ontwikkelen en rapporten over gegevens, ideeën, bevindingen en / of aanbevelingen kunnen opstellen, kwaliteitspresentaties kunnen voorbereiden, statistische hulpmiddelen kunnen gebruiken om gegevens te verzamelen, analyseren en interpreteren, mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en experimenten kunnen gebruiken. nieuwe ideeën en gedrag.


Fase 3

De derde fase, die overeenkomt met het derde jaar van onze cursus, is gericht op het vaststellen van de verworven kennis van eerdere opleidingsonderdelen en vooruitgang met zelfvertrouwen, realisme en ondernemerschap. In deze fase zullen de studenten van LSDM hun laatste cursusproject ontwikkelen met behulp van de volgende vaardigheden:

 • Flexibiliteit: mogelijkheid om verschillende projecten en perspectieven te managen;
 • Vertrouwen: vertrouwen in hun eigen vaardigheden en prestaties;
 • Realisme: een snelle beoordeling van hun eigen vaardigheden;
 • Ondernemerschap: vermogen om een ​​idee, product of bedrijf te ontwikkelen en verkopen;
 • Openstaan en internationaal denken, proactief gedrag ontwikkelen.


Onderwijzend personeel

Ons onderwijzend personeel bestaat uit gekwalificeerde, ervaren en gerenommeerde leraren. Naast de academische graad Doctorate, presenteren ze een gevestigde professionele loopbaan, die de academische component verbindt met de arbeidsmarkt.


Tutor Center

De studenten van LSDM worden wekelijks begeleid door een tutorcentrum dat bestaat uit een team van gespecialiseerde docenten in marketing, met masterdiploma's en enkele jaren bewezen ervaring. Ons Tutor Center is ook beschikbaar in het Engels, Spaans en Portugees.


Doelen en professionals Outlets

Onze Bachelor's Degree in Marketing is bedoeld voor studenten, professionals, managers en ondernemers met ambitie of een gevestigde carrière in de marketing industrie. De studenten van onze Bachelor in Marketing krijgen de kans om te werken in communicatiebureaus, bedrijven in verschillende verkoopgebieden of verantwoordelijk voor het ontwikkelen van producten of diensten, marktstudies, digitale marketing en reclame, en nemen de rol van marketingmanagers, creatieven, klantmanagers op zich , business managers, onder anderen.


STRUCTUUR


Onze bachelor in Marketing is 100% online, ontworpen om te leren in overeenstemming met de beschikbaarheid van onze studenten, zonder een vast tijdschema. Met andere woorden, studenten van LSDM kunnen bepalen wanneer of waar ze toegang tot onze inhoud kunnen krijgen. Alleen de definitieve opdrachten en specifieke presentaties worden gepland volgens een vast tijdschema, dat te zijner tijd aan LSDM-studenten zal worden gerapporteerd.

In ongeveer 30 maanden hebben de studenten van LSDM onze bachelor in marketing afgerond, geaccrediteerd door de Universiteit voor de Creatieve Kunsten (UCA), een van de beste gespecialiseerde universiteiten in het Verenigd Koninkrijk.


Les- en leermethoden gebruikt in deze cursus:

 • Wordt gegeven in het Engels, Spaans en Portugees.
 • Cursus met 3 niveaus en een totaal van 26 curriculaire eenheden;
 • De inhoud van de eenheden is asynchroon en georganiseerd door wekelijkse onderwerpen;
 • U hebt altijd en overal toegang tot de inhoud;
 • Ons Tutor Center functioneert als een hulpmiddel voor ondersteuning en interactie voor onze studenten;
 • Online bronnen (zoals lezingen, seminars en discussies, tutorials en feedbacksessies, forums, online discussiegroepen en praktische oefeningen).

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and mad ... Lees meer

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and made available in English, Spanish and Portuguese. We offer a learning experience with practical results through systematic orientation, combining the students' vocational features with the advanced design of technical skills. We are committed to offering exclusive online courses, accredited by the University for the Creative Arts, through the acquisition of new knowledge suited to the challenges of an increasingly demanding job market. Lees Minder
Londen , Madrid , Porto + 2 Meer Minder