Bachelor in de marketing

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Wij zijn een leverancier van online educatieve programma's met kantoren in het Verenigd Koninkrijk. Onze programma's worden voor iedereen in 3 talen aangeboden.

Waarom een graad in marketing?


In een mondiaal en zeer competitief tijdperk moeten bedrijven zich onderscheiden en gespecialiseerde human resources verwerven. Deze behoefte vergroot de zoektocht naar hooggekwalificeerde professionals met geavanceerde marketingkennis, sterke probleemoplossende vaardigheden en creatief denken.

The Degree in Marketing van de London School of Design and Marketing zal een belangrijke stap in je carrière zijn en biedt je drie tools:

 • Kennis: verwerving van sterke kennis over concepten, tools, modellen en werkwijzen;
 • Capaciteiten: vermogen om succesvolle projecten te creëren, plannen, implementeren en begeleiden;
 • Houding: ontwikkeling van belangrijke persoonlijke kenmerken, zoals strategisch denken, methodologie, autonomie, flexibiliteit en vertrouwen.

De LSDM-graad in marketing is uitsluitend online en is beschikbaar in het Engels, Spaans en Portugees.

London School of Design and Marketing

Waar passie een beroep wordt


ALGEMEEN PERSPECTIEF VAN DE CURSUS


introductie

Onze graad in marketing is gecreëerd voor diegenen die nieuwe vaardigheden, kennis in marketing, het bevorderen van oplossingen en voorstellen voor management en marketing willen verwerven. Het creatieve en strategische denken van onze cursus staat in de voorhoede van marketingmanagement en biedt LSDM-studenten de kennis en het begrip van marketingpraktijken in zakelijke contexten. Het uiterst praktische onderdeel zal LSDM-studenten in staat stellen een tabel met strategieën voor marketingbeheer en analyse- en evaluatieprocessen en -technieken te creëren.


Leermogelijkheden

Our Degree in Marketing bereidt professionals voor op verschillende gebieden van Marketing en Management, biedt een geavanceerd en uitgebreid hoger onderwijs, gecoördineerd en ondersteund door de meest recente ontwikkelingen op het gebied van wetenschap en technologie. Het LSDM-diploma in marketingcurriculum is ontwikkeld en verdeeld in drie verschillende fasen:


Fase 1

De eerste fase, die overeenkomt met het eerste jaar van onze cursus, is bedoeld om studenten de kennis en het begrip van concepten, hulpmiddelen en modellen te bieden, evenals de respectieve onderlinge relaties op de belangrijkste gebieden van marketingkennis. In dit stadium wordt van LSDM-studenten verwacht dat zij bedrijfsconcepten en problemen met betrekking tot marketingbeheer kunnen definiëren en onderzoekstools en -methoden kunnen toepassen. Over het algemeen zullen de volgende capaciteiten worden ontwikkeld:

 • Diepgaand begrip van het marketingconcept, de reikwijdte en relevantie ervan tegenwoordig;
 • Integratie en begrip van de huidige managementmodellen, gebaseerd op de DDA-trilogie (diagnose, besluit, actie);
 • Gebaseerd op een gedegen diagnose, identificatie van kansenkaders;
 • Diagnostische balans en marketingstrategie;
 • Kalibratie en besluitvorming van strategieën, articuleren doelen, segmentatie, focus, positionering en marketing-mix;
 • Actieplannen gericht op uitvoeringsprincipes, gericht op de tevredenheid van individuen en organisaties, en consistent met bedrijfs- en milieudoelstellingen.


Fase 2

De tweede fase, die overeenkomt met het tweede jaar van onze cursus, is bedoeld om LSDM-studenten de vaardigheden aan te leren die hen zullen helpen met het plannen, sturen en afronden van projecten die worden toegepast op eerder verworven kennis. In dit stadium zullen LSDM-studenten onderzoeksmogelijkheden ontwikkelen en in staat zijn om rapporten over gegevens, ideeën, conclusies en / of aanbevelingen te maken, presentaties met kwaliteit voor te bereiden, statistische hulpmiddelen gebruiken om gegevens te verzamelen, analyseren en interpreteren, kansen benutten om persoonlijke ontwikkeling en ervaar nieuwe ideeën en gedragingen.


Fase 3

De derde fase, die overeenkomt met het derde jaar van onze cursus, probeert de verworven kennis van de vorige onderdelen van de cursus te consolideren en vooruitgang te boeken met vertrouwen, realisme en ondernemersgeest. In deze fase zullen LSDM-studenten hun eindproject natuurlijk ontwikkelen via deze taken:

 • Flexibiliteit: mogelijkheid om verschillende projecten en perspectieven te beheren;
 • Vertrouwen: vertrouwen in eigen kunnen en prestaties;
 • Realisme: maak een snelle beoordeling van je capaciteiten;
 • Ondernemerschap: vermogen om een ​​idee, product of dienst te ontwikkelen en te verkopen;
 • Heb een open geest en internationaal denken, ontwikkel een proactief gedrag.


Onderwijzend personeel

Ons onderwijzend personeel bestaat uit gekwalificeerde, gereputeerde en ervaren leraren. Naast het academische niveau van het doctoraat presenteren ze een geconsolideerde professionele loopbaan, die de academische component verbindt met de arbeidsmarkt.

Tutor Center

LSDM-studenten worden wekelijks begeleid door een tutorcentrum, bestaande uit een team van docenten gespecialiseerd in marketing, met Masters en enkele jaren bewezen ervaring. Ons Tutor Center is ook beschikbaar in het Engels, Spaans en Portugees.


Doelen en professionele outputs

Onze opleiding in marketing is bedoeld voor studenten, professionals, managers en ondernemers met ambitie of een geconsolideerde carrière in de marketingindustrie. De studenten van onze Degree in Marketing krijgen de kans om te werken in communicatiebureaus, bedrijven in verschillende verkoopgebieden of om producten of services te ontwikkelen, marktstudies, digitale marketing en advertenties, uitgaande van de functies van marketingmanagers, creatieven, managers van klanten, bedrijfsmanagers, onder anderen.


STRUCTUUR


Onze mate in marketing is 100% online, gemaakt om te leren in overeenstemming met de beschikbaarheid van onze studenten en zonder een vast schema. Dat wil zeggen dat LSDM-studenten kunnen bepalen wanneer en waar ze toegang tot onze inhoud kunnen krijgen. Alleen de definitieve opdrachten en specifieke presentaties worden gepland volgens een vast schema, dat te zijner tijd aan LSDM-studenten zal worden meegedeeld.

In ongeveer 30 maanden hebben LSDM-studenten onze Degree in Marketing afgerond, geaccrediteerd door de Universiteit voor de Creatieve Kunsten (UCA), een van de beste specialty-universiteiten in het Verenigd Koninkrijk.


In deze cursus aangenomen methoden van lesgeven en leren:

 • Wordt gegeven in het Spaans, Engels en Portugees;
 • Cursus bestaande uit 3 niveaus met een totaal van 26 curriculaire eenheden;
 • De inhoud van de eenheden is asynchroon en wordt georganiseerd door wekelijkse thema's;
 • U kunt de inhoud openen waar en wanneer u maar wilt;
 • Ons studiecentrum fungeert als een hulpmiddel voor ondersteuning en interactie voor onze studenten;
 • Online bronnen (zoals conferenties, seminars en discussies, tutorials en feedbacksessies, forums, online discussiegroepen en praktische oefeningen).
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

London School of Design and Marketing - LSDM - es una escuela de especialidad en Design y Marketing que busca cambiar el paradigma de enseñanza con una educación innovadora y creativa, 100% en línea y ... Lees meer

London School of Design and Marketing - LSDM - es una escuela de especialidad en Design y Marketing que busca cambiar el paradigma de enseñanza con una educación innovadora y creativa, 100% en línea y disponible en inglés, español y portugués. Ofrecemos una experiencia de aprendizaje con resultados prácticos a través de una orientación sistemática, que combina las características vocacionales de los estudiantes y la concepción avanzada de capacidades técnicas. Estamos dedicados a la oferta de cursos en línea exclusivos, acreditados por la University for the Creative Arts, a través de la adquisición de nuevo conocimiento ajustado a los retos de un mercado laboral cada vez más exigente. Lees Minder
Londen , Madrid , Porto + 2 Meer Minder