Bachelor of Arts in ministerie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het Bachelor of Arts in Ministry-programma is bedoeld om leiders met weinig of geen voorafgaande theologische training voor te bereiden om pastoraal leiderschap te bieden aan een gemeente. Het bereidt studenten voor op diaconale of andere niet-gewijde bedieningen binnen de kerk en kan worden gebruikt als een route naar een gewijde bediening, pre-seminarieopleiding of afgestudeerde theologische studies. Dit programma met 126 studiepunten biedt een algemeen overzicht van theologie en vaardigheden voor congregationele en andere bedieningscontexten.

Studentenschuld bij afstuderen

Omdat de BA een nieuwe opleiding is, zijn er geen actuele gegevens over de studieschuld. ILT biedt financiële hulp aan degenen die daarvoor in aanmerking komen. ILT zal studenten ook toegang geven tot federale financiële steun en federale programma's voor studieleningen. De ILT blijft zich inzetten om studenten te helpen afstuderen met zo min mogelijk schulden.

Kosten van cursussen

Collegegeld is $ 390 per credit-uur of $ 1170 per cursus met 3 studiepunten. Het lesgeld kan worden gewijzigd. Bijkomende kosten (inschrijvingskosten, boeken, kosten in verband met het onderzoeken en produceren van de onafhankelijke projecten of het afstudeerproject of scriptie, enz.) Zijn ook de verantwoordelijkheid van de deelnemer.

Cursussen die moeten worden voltooid

Het BA-programma biedt een brede, fundamentele studie voor afgestudeerden van de middelbare school die een bacheloropleiding in de bediening willen volgen of die zich voorbereiden op een gewijde bediening.

Totale tijdlijn

Dit programma bestaat uit 42 cursussen op het gebied van bijbelse theologie, historische en systematische theologie, en ethiek, filosofie en religie, en bedieningstraining. Studenten die een concentratie kiezen, kunnen ervoor kiezen om zich te concentreren op de Bijbel, Bedieningspraktijk of Theologie. Voor dit programma is geen reis vereist, hoewel studenten ervoor kunnen kiezen om deel te nemen aan cursussen van een week op locatie. Voltijdstudenten kunnen deze opleiding in 4 jaar afronden en deeltijdstudenten kunnen tot 6 jaar duren.

Het programma

Het Bachelor of Arts in Ministry-programma is bedoeld om leiders met weinig of geen voorafgaande theologische training voor te bereiden om pastoraal leiderschap te bieden aan een gemeente. Het bereidt studenten voor op diaconale of andere niet-gewijde bedieningen binnen de kerk en kan worden gebruikt als een route naar een gewijde bediening, pre-seminarieopleiding of afgestudeerde theologische studies. Dit programma met 126 studiepunten biedt een algemeen overzicht van theologie en vaardigheden voor congregationele en andere bedieningscontexten.

Stage

Studenten die van plan zijn om in de context van een gemeentelijke bediening te dienen, moeten 1040 uur (zes maanden fulltime) begeleide stage voltooien. Deze stage is specifiek bedoeld om studenten te helpen die van plan zijn een specifieke ministercontext binnen te gaan. Studenten die doorgaan naar de Master of Divinity, ander academisch afstudeerwerk, of die zich niet voorbereiden op een specifieke bedieningscontext, hoeven de stage niet af te ronden.

Senior project (optioneel)

Een seniorproject is een academische paper van 30 pagina's (7.500 woorden).

Leerresultaten

Na het voltooien van dit programma kunnen studenten:

  1. Ontwikkel uitgebreide kennis van de Schrift en theologie (inclusief exegetische vaardigheden en hulpmiddelen om Gods Woord als Wet en Evangelie te onderscheiden).
  2. Ontwikkel de vaardigheden en passie voor contextueel onderwijs om het leven van de christen effectief uit te leven in onze roepingen in de bediening.
  3. Ontwikkel het vermogen en de passie om een leven lang te leren.

Toelatingseisen

  • Invullen van het online aanvraagformulier.
  • Bewijs van voltooiing van het secundair onderwijs en transcripties van alle postsecundaire scholen.
  • Een aanbevelingsbrief van een voorganger.
  • Kandidaten van wie de moedertaal geen Engels is, moeten een score indienen van de Test of English as a Foreign Language (TOEFL) of van het International English Language Testing System (IELTS) die niet ouder is dan twee jaar. Normaal gesproken zijn de minimaal acceptabele scores voor de TOEFL 21 in het spreekgedeelte en 21 in het schrijfgedeelte. Minimaal acceptabele scores op de IELTS zijn 6,5 in het spreekgedeelte en 6,5 in het schrijfgedeelte. Vraag uw partituur naar ILT. De DI-code van ILT voor de TOEFL is 5745. Meer informatie over TOEFL is te vinden op de website van Education Testing Services: http://ets.org. Informatie over de IELTS is te vinden op https://www.ielts.org.
  • Registratiekosten: $ 55 (niet restitueerbaar).
  • Kopie van officieel identiteitsbewijs met foto.
  • Toelatingsgesprek met Director of Enrollment Services.
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

The Institute of Lutheran Theology is an accredited Lutheran seminary providing graduate, certificate, and lay level theological education through a fully integrated online campus. Faithful, fully-cre ... Lees meer

The Institute of Lutheran Theology is an accredited Lutheran seminary providing graduate, certificate, and lay level theological education through a fully integrated online campus. Faithful, fully-credentialed teachers lead students deeply into the Scriptures and the Christian tradition through a continual dialogue via live online video conferencing that replicates a traditional classroom. This grants students the opportunity to study at ILT without the inconvenience of relocating. Students immediately apply what they learn to their lives, communities, families, and congregations. Lees Minder