Bachelor of Liberal Studies in General Studies - Autism Studies Track

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De online Bachelor of Liberal Studies in General Studies graad voltooiing programma van de Saint Joseph's University is ontworpen om niet alleen te helpen je naadloos te nemen uw bestaande college studiepunten en uw bachelor's degree te beëindigen, maar is gebouwd op een curriculum van real-world onderwijs dat zal helpen uw nieuwe graad om snel en effectief te werken. Kies uit twee concentraties: Autisme Studies of Professional Studies.

Autisme Studies - De Autisme Studies concentratie van de Bachelor of Liberal Studies in General Studies richt zich op kennis en technieken om individuen te onderwijzen en te helpen binnen het Autismespectrum. Het bestaat uit tien cursussen in totaal: zeven theoretische cursussen en drie geconcentreerde veldervaringcursussen die zijn goedgekeurd door de BACB.

Deze cursussequentie voldoet aan de vereiste coursework en praktijkervaring voor het afleggen van het examen van de Board Certified Assistant Behavior Analyst (BCaBA), zoals uiteengezet door de BACB.

Er is geen betere, krachtigere tool voor het vergroten van inkomen en doorgroeimogelijkheden dan een hbo-opleiding. Als je in het verleden een bachelor niet hebt gehaald, is de online Bachelor of Science in Liberal Studies de perfecte optie om je bachelordiploma te behalen.

Programma voordelen:

  • Helemaal online - voltooi cursussen in uw eigen tempo, ideaal voor werkende volwassenen.
  • Overdracht huidige undergradu credits - werkervaring komt mogelijk ook in aanmerking voor credits.
  • Concurrerend onderwijs
  • Interactieve en boeiende cursussen.
  • Twee concentraties - autisme studies of professionele studies.
  • Constante, 24/7 technische ondersteuning.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Saint Joseph’s University is a comprehensive, regionally accredited university. Our national rankings and AACSB accreditation in the Haub School indicate the high quality of our undergraduate, graduat ... Lees meer

Saint Joseph’s University is a comprehensive, regionally accredited university. Our national rankings and AACSB accreditation in the Haub School indicate the high quality of our undergraduate, graduate, and executive programs both online and on campus. Guided by a faculty committed to both teaching and scholarship, students develop intellectually, spiritually and emotionally through a unique curriculum, and advanced study in a chosen discipline. Lees Minder